[ŽT] Naujas smūgis rusams. Kas prasidėjo Uzbekistane dėl Rusijos žvaigždės (Video, foto)  ()

Grigorijaus Lepso koncertas Uzbekistane gali ir neįvykti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dainininko, Z-patrioto Grigorijaus Lepso koncertas Uzbekistane, gali ir neįvykti. Aktyvistai reikalauja atšaukti jo pasirodymą Taškente.

Vienas iš protesto judėjimo lyderių yra uzbekų tinklaraštininkas Mirzo Zomini. Jis ragina savo sekėjus neleisti į šalį atvykti karo gerbėjui.

„Z-artistas vėl Uzbekistane. Grigorijus Lepsas, Rusijos karo Ukrainoje, Putino ir kraujo praliejimo rėmėjas, nori koncertuoti „Tautų draugystėje“ spalio 23 d. Uzbekistanas nėra ta vieta, kur galima rinkti pinigus savo karių apdovanojimui!(...) Neleiskime kraugeriui gauti kuro“, – rašė tinklaraštininkas.

Jis patikslino, kad bilietai į Lepso rudens koncertą kainuoja nuo 150 000 Uzbekistano somų (12 eurų) iki 4 milijonų (virš 322 eurų). Gautas lėšas Kremliaus dainininkas planuoja išleisti agresijai prieš Ukrainą, ką jis pats viešai pripažįsta.

Neseniai Lepsas kartu su kitais Z dainininkais - Nikolajumi Baskovu ir Vladimiru Kiselevu (grupė „Zemliane“) paskelbė apie planus už Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankų sunaikinimą rusų įsibrovėliams mokėti po 1 mln. rublių. Lepsas su koncertais vyko į okupuotas Ukrainos teritorijas, kur koncertavo Rusijos Federacijos kariams.

 

 

Dėl tokios jo pozicijos neseniai buvo atšauktas koncertas Kazachstane. Aktyvistai pasiekė, kad renginys būtų atšauktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()