[ŽT] Vokiečiai „sunešiojo“ rusę. Skelbiama, kas nutiko Putino gerbėjai Vokietijoje (Video)  ()

Dėl antiukrainietiškų pasisakymų rusė turi daug problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalas su ruse Aliona Dirksen, kuriai Vokietijoje, Drezdene, priklauso restoranas „Rodina“, tęsiasi. Moteris anksčiau pasižymėjo paskelbusi daugybę ukrainiečių fobiškų pareiškimų, ji paragino surengti keletą raketų ir bombų atakų netoli Drezdeno, kur vietos aikštėje rinkosi ukrainiečių palaikymo grupės. Moteris įrašė naują vaizdo įrašą ir paskelbė, kad iš jos tyčiojamasi, kaltindama Vokietijos valdžią visišku nereagavimu į grasinimus.

Paaiškėjo, kad didelių problemų rusė turi ir versle – dėl antiukrainietiškų savininkės pasisakymų įstaiga turi didelių skolų.

Iš nevilties ji kreipėsi į Rusijos užsienio reikalų ministerijos diplomatus, reikalaudama iš jų pagalbos ir apsaugos – Vokietijos teisėsaugos sistemos apsauga ji jau netiki.

„Nuo 2022 m. kovo mėn. Vokietijoje dėl mano pozicijos Rusijos Federacijos atžvilgiu prasidėjo tikras proukrainietiškų aktyvistų persekiojimas“, – skundžiasi rusė.

Socialiniuose tinkluose paviešintuose kadruose matosi, kad moteris nusidažė plaukus, bandydama pakeisti savo išvaizdą. Vaizdo įrašo pabaigoje taip pat rodomi kadrai, kaip ji tyčiojosi iš ukrainiečių ir vietos aktyvistų, kurie bandė „pastatyti“ rusę į vietą. Tačiau dabar situacija pasikeitė.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(232)
(6)
(226)

Komentarai ()