Maskva net dreba. Skelbiama apie sprogimus dangoraižyje. Miestiečiai ištikti siaubo (Video)  ()

Maskvos oro erdvėje buvo įvestas laikinas bet kokių orlaivių buvimo apribojimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienio, liepos 30 d., naktį Maskvoje nugriaudėjo sprogimas. Buvo apgadinti dviejų Maskvos miesto biurų bokštų fasadai.

„Sprogimas įvyko IQ kvartalo pastate, esančiame Maskvos mieste. Apie tai mus informavo greitosios medicinos pagalbos tarnybos. Aukų nebuvo. Gaisro nebuvo“, – praneša Rusijos propagandos agentūra TASS.

Vėliau tapo žinoma, kad Maskvos miesto IQ kvartalo dangoraižis buvo evakuotas. Tuo pat metu Maskvos meras Sergejus Sobjaninas paskelbė apie „Ukrainos bepiločių orlaivių ataką“.

 

„Šiąnakt atakavo Ukrainos bepiločiai orlaiviai. Dviejų miesto biurų bokštų fasadai buvo šiek tiek apgadinti. Aukų ar sužeistųjų nėra“, – rašė jis.

Taip pat, TASS duomenimis, Maskvos srities vakaruose buvo numušti du bepiločiai orlaiviai, tariamai dalyvavę atakoje prieš Maskvą.

 

Tuo tarpu Maskvos oro erdvėje buvo įvestas laikinas bet kokių orlaivių buvimo apribojimas. Vnukovo oro uostas uždarytas, skrydžiai nukreipiami į kitus oro uostus.

Viename iš paskelbtų video matyti atakos momentas, po kurio sekė didžiulis sporgimas. Fone girdimas baimės ištikos moters balsas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()