„Tai skaudžiausia tema rusams.“ Rusijoje skelbiama apie didžiulę Kinijos išdavystę  ()

„Jo neadekvatumas ima varginti net tas valstybes, kurios prieš metus buvo ištikimos Rusijai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-10 „Tai skaudžiausia tema rusams.“ Rusijoje skelbiama apie didžiulę Kinijos išdavystę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viršūnių susitikimas Saudo Arabijoje, matyt, rimtai užkabino Kremlių. Rusijos propagandistai jau trečią dieną įnirtingai tikina savo auditoriją, kad visos šios derybos, į kurias Rusija nebuvo pakviesta, esą „nieko nereiškia“ ir Kinija Rusijos Federacijos neišdavė.

Rusai taip pat skelbia pareiškimus, kad Ukraina neva sutiko derėtis su Rusijos Federacija nereikalaudama karių išvedimo iš okupuotų teritorijų. Tačiau Prezidento biuras tai oficialiai paneigė, savo „Telegram“ kanale pažymėjo ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

„Matyti, kad skaudžiausia tema rusams – Kinijos elgesys. Pastaruoju metu Kinija keičia savo politiką dėl Rusijos karo prieš Ukrainą, vis aiškiau reiškia nepasitenkinimą Rusijos veiksmais. Apie tai rašo ir Vakarų žiniasklaida, tas pats „The Wall Street Journal“. Prisimenu, kad paskutinė Z-patriotų viltis buvo Kinijos Lend-Lease. O čia vat tokia nesėkmė“,– pažymi jis.

 

Anot Kazanskio, Putinas elgiasi taip neadekvačiai, kad jo elgesys ima nervinti net tuos kelis sąjungininkus, kuriuos jis turi.

„Jo neadekvatumas ima varginti net tas valstybes, kurios prieš metus buvo ištikimos Rusijai. Begalinis karas be jokio prasmingo tikslo niekam neįdomus pasaulyje, išskyrus pamišusius nacius Maskvoje“, – sakė jis.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()