Viskas jau padalinta. Kam atiteks Prigožino aktyvai Afrikoje  ()

Šakalai jau supuolė prie Prigožino turtų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-29 Viskas jau padalinta. Kam atiteks Prigožino aktyvai Afrikoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovo mirtis buvo naudinga ne tik diktatoriui Vladimirui Putinui ir šalies agresorės gynybos ministerijos vadovui Sergejui Šoigu. Rusijoje nėra nė vienos grupuotės, kuriai būtų reikėję gyvo Jevgenijaus Prigožino.

Tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos žurnalistė, judėjimo „Rus sidiaščiaja“ (rus. „Русь сидящая“) įkūrėja Olga Romanova. Ji pažymėjo, kad iš „Wagner“ atims visą Prigožino palikimą.

Dabar į Afriką atvyko trys galingos diktatoriaus V. Putino struktūros. Visų pirma Olego Derepaskos, Genadijaus Timčenkos ir „Gazprom“ struktūra. Vietoj galvažudžių, kurie galvojo apie savo kišenes, atėjo tie, kurie galvos apie Putino korporacijos kišenę.

„Viskas jau padalinta“, - pabrėžė O. Romanova.

Per pastaruosius šimtą metų nė viena karta Rusijoje nepaliko savo palikuonims palikimo. Kiekviena nauja karta pradeda viską iš naujo, stebėdama, kaip jų pirmtakai naikinami represijomis arba karais.

 

Šalis be palikimo ir be šaknų. Todėl naujoms rusų kartoms plėšikavimas yra įprastas dalykas“, - sakė Rusijos opozicijos žurnalistas.

Pavyzdžiui, Sankt Peterburgo gubernatoriui Aleksandrui Beglovui atiteks nemaža dalis „Wagner“ lyderio palikimo. Prigožiną iš Sirijos ir Libijos išstūmė Rusijos gynybos ministro pavaduotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()