Juodasis penktadienis. „Kryme didelės problemos. Pikti liežuviai praneša... Dega...“ (Video)  ()

„Rusijos žudymų ministerija pareiškė, kad visi dronai buvo numušti.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-25 Juodasis penktadienis. „Kryme didelės problemos. Pikti liežuviai praneša... Dega...“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 24-ąją įvykę naktiniai sprogimai laikinai okupuotame Džankojuje (Krymas) sukėlė didelio masto gaisrą Rusijos karinio dalinio teritorijoje.

Į tai atkreipė dėmesį Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis paskelbdamas vaizdo įrašą.

Gaisrą Džankojuje liudininkai nufilmavo iš tolo ir už tvoros. Tačiau filmuota medžiaga rodo, kad gaisras buvo gana stiprus ir apėmė nemažą plotą.

„Naktį Rusijos okupacinė kariuomenė Džankojuje turėjo problemų. Pikti liežuviai praneša, kad įvyko bepiločio lėktuvo ataka. Tačiau Rusijos žudymų ministerija pareiškė, kad visi dronai buvo numušti. Taigi tikrai ne dėl jų. Rusijos Federacijos nužudymų ministerija negali meluoti...“ – ironiškai rašė jis.

Ukrainos Pietų savanorių pajėgų atstovas Serhijus Bratčukas su sarkazmu reagavo į dar vieną sprogimą, įvykusį laikinai okupuotame pusiasalyje, pavadindamas jį „juoduoju penktadieniu“.

„Karinis dalinys taip gerai dega“, – pridūrė jis vaizdo įrašo aprašyme. Bračukas taip pat paskelbė perimto okupantų pokalbio garso įrašą. Remiantis paskelbta informacija, karinio dalinio teritorijoje Džankojaus mieste įvyko keturi sprogimai, kol kas žinomos trys aukos.

 

Pasak vyro, kurio balsas girdimas garso įraše, įsibrovėliai vėl nuvyko ten, tačiau dalinys į teritoriją nebuvo įleistas.

Per naktinius sprogimus Džankojaus mieste laikinai okupuotame Kryme nukentėjo Rusijos kariniai daliniai, oro gynyba, radarai ir įsibrovėlių personalas. Apie tai praneša „Telegram“ „Krymskije partizany“.

„Džankojuje nukentėjo karinis dalinys. Buvo sunaikintos Rusijos oro gynybos ir radiolokacinės stotys bei personalas“, – rašoma pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(3)
(105)

Komentarai ()