TKS gali tapti tarpine stotele ateities misijoms į Mėnulį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anzuolas 2010-10-12 22:59
Niekas nebuvo jokiame mėnulyje. Aparatai - taip, bet ne žmogus. Tos NASA pateiktos nuotraukos yra labai mažos raiškos, tad jos - ne rodiklis. Ten matomi vos įžiūrimi taškučiai man nieko nesako, daugeliui - taip pat. Šaltojo karo metu JAV galėjo ryžtis tokiai beprotiškai klastotei, nes jie bet kokia kaina norėjo nugalėti komunizmą. Kodėl tada rusai nebebandė patys skristi į Mėnulį? O gi suprato, kad to padaryti neįmanoma. Daugelis tiesiog aklai tiki pranašesnių Vakarų pateikta informacija.
lmn 2010-10-13 00:02
(trolius ignoruojam) tikriausiai skrydžiui panaudos nusileidimo į Žemę modulį (kad ir rusišką "Sojuz" kapsulę), todėl po skrydžio nori grįžti tiesiai į Žemę. Galvoju, kad šis variantas turi dominti kosminio turizmo kompanijas - tarkim, iš orbitinio viešbučio už papildomą dešimtį milijonų paskraidintų aplink Mėnulį. Įdomu, kokias papildomas problemas iškeltų grįžimas atgal į TKS (lyginant su grįžimu į Žemę)?
ligonis 2010-10-13 07:23
"Įdomu, kokias papildomas problemas iškeltų grįžimas atgal į TKS (lyginant su grįžimu į Žemę)?" stabdymas ir pataikymas butu pagrindines problemos, nes reiketu kuro stabdymui, ir poto dar navigacijai, kol prisisvartuosi prie TKS. kaip speju i TKS butu sunkiau pataikyt is menulio, nei i zeme . Anzuolas: 1 pasaulinio karo nebuvo, nes visi irodymai yra arba dokumentai, arba kareiviu liudijimai, arba papirktu civiliu liudijimai, o tos nuotraukos visos yra prastos kokybes - ne rodiklis.
marsietis69 2010-10-13 10:01
Buvo JAV tam menuly, buvo. šaltojo karo metu nepagailejo baisios kruvos pinigu ir nuskrido, kad prieš SSRS pasirodyt. O dabar pinigų kitur reikia, todėl ir atidėlioja. O dėl nuotraukų tai per Mythbusters įrodė, kad visos įtartinos (atseit suklastotos) foto yra visiškai realios... Šiaip idėja iš TKS leisti misijas į mėnulį gal ir visai protinga - nėbūtina viską iškelt į orbitą 1 kartu, viskas jau gali būti TKS. Kas turėtų būti pigiau ir paprasčiau kuro atžvilgiu
Tir4elis 2010-10-13 11:52
Gerai tas, kad turėtu tokia kelionės versija būt pigesnė, turizmui kažkiek įmanoma irgi . O šiaip, kuo daugiau didžiosios valstybės ir sąjungos bendradarbiaus, tuo mažiau vienos į kitas per taikiklius vėpsos .
forestbird 2010-10-13 12:06
Nežinau ar buvo ar ne, bet baikit tuos myth buster kaip argumentą kišt. Pažiūrėkit kokia ten laidos specifika, ten linksma laida kur griauna mitus, tačiau jie neturi kažkokios didelės reikšmės. Abejoju ar išvis myth buster bebūtų nufilmavę bent vieną laidą jei būtų įrodę kad Amerika nebuvo mėnulyje, ten netokia laida kuri sąmokslo teorijos kuria. Jei tas filmas režisuotas tai jam buvo skirta tiek pinigų ir mokslininkų pastangų, suplanuota viskas ir apgalvota daugiau nei pačiai kelionei į mėnulį, jog ne myth busteriams įrodyt buvo ar ne.
zeitgeist 2010-10-13 13:21
Tikiu kad kadanors žmogus nusileis Mėnulyje, nedaug truksta.
Azaruto 2010-10-13 19:08
ų. Tačiau vėliau, jei TKS misijoje dalyvaujančios šalys nesiims pratęsti stoties gyvavimo laiko, šis objektas gali tapti visiškai nebenaudojamu. Siekiant išvengti tokio , penkios