Po nesėkmingo starto Ramiajame vandenyne nuskendo trys Rusijos dirbtiniai palydovai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2010-12-06 19:14
ir dar kaip.. bet kartais smagu padiskutuoti su zmonem kurie turi ir reiskia savo unikalia nuomone..
kionig 2010-12-06 19:16
Bet nevisada idomu skaityti is delfio nusokusiu komentaru.
Arns 2010-12-06 19:17
Tikslų nežino niekas, va todėl ES ir silpsta. Daugumai ES visų pirma pinigų maišas. Tik deja tokia misija tikrai buvo prieš kelis dešimtmečius. Dabar ES ko gero bandoma padaryti viena federacine respublika. Ale ATR, su ponų taryba, ties kuo anas projektas baigėsi, visi žinome.
Anonymous 2010-12-06 19:28
oho, cia kaikurie ir issizeide..
Azuolas 2010-12-06 19:38
Tereikėjo paminėti tik valstybės pavadinimą ir iškarto užverda diskusija apie Rusiją, JAV ir ES, kuri galingesnė ir geresnė... neberūpi nei palydovai Jei dar būtų paminėta, kad koks nors palydovo inžinierius buvo gėjus, tai dar būtų pridiskutuota 20 puslapių apie seksualinių mažumų teises.
Auris 2010-12-06 19:40
Taigi išgyvename/išgyvenome didžiule recesija, ES stovi vis dar, kažkaip nei viena ES valstybe nesitraukia ir net kalbu neturi apie pasitraukima. Koks dar turi but sukretimas, kad ES išsibegiotu? Beje H. Rompuy (ES prezidentas) šnekėjo apie euro išlikimo gresme ne pačios sąjungos, bet kas labiau gali pastumti projekta i prieki jeigu ne mintys apie jo žlugimą. Beje nematau jokiu pliusu vel susiskaldžiusiai Europai. Mano nuomone tie, kurie laukia žlugusios ES yra tie, kurie labai liūdi del žlugusios SSRS.
kionig 2010-12-06 19:43
Niekas cia nesizeide. O tiesiog jau pabodo, matyti technologijos.lt politikavimus, kuriuose visada vyrauja JAV vs Rusija, ir sudu pilstymasis vieni ant kitu. Arba pastoviai, jei straipsniai apie Rusija, tai JAV vieninteliai sventuoliai, o vat ant rusu galima pilti srutas istisai. Kazkoks bukas cinizmas.
Anonymous 2010-12-06 19:45
klysti, oj klysti.. matomai nesi girdejas apie ES vykdomas veiklas..
Anonymous 2010-12-06 19:50
saunuolis, pritariu.
Skeleton 2010-12-06 19:54
Bene juokauji? Proton'as išvis yra tokia gana probleminė raketa, su kuria reguliariai atsitinka kas nors blogo. O Proton'o "jaunystė" iš viso buvo "tragiškai audringa" su daugybe avarijų.
Anonymous 2010-12-06 19:56
ner ko nervuotis.. ateik ir primesk savo nuomone, bet ne tokia, kad mes daugmaz kiaunes todel, kad diskutuojame forume.. ir nereikia buti tokiu naiviu, ir tiketis, kad tema nenukryps i sona.. taip nebuvo ir niekada nebus, nes cia diskusijos, o ne posedis ar konferencija.
kionig 2010-12-06 19:57
Niekas neliudi, kad zlugo SSRS. Bei straipsnis ne apie TAI ! Cia kazkas parase gandus, tas pats registracijoz ir prasidejo... Ir siaip OT: ES euro zona braska per visus galus. Pig'ai gelbejami TFV ir ES fondo lesomis, t.y injekcijomis gelbejama eurozona. Taip pat nemanyk, kad vokieciai uz visus atidirbs. O dabar pas vokiecius ypatingai tas vyrauja, kad megsta pasigirti, jog islaiko didziaja dali tinginiu. Del kitu valstybiu pasitraukimo is ES, tai kiek zinau tektu grazinti visus gautus pinigus is ES.
Anonymous 2010-12-06 20:06
koki ganda parasiau? ir nuo kada vokieciai dirba uz visa europa? man isvis idomu ar vokietija dalyvavo tam projekte kur vandenilio energetika, o jos tikslas europai tapti pirmaja valstybe sioje srityje ir konkuruoti su visu pasauliu bendrom pastangom, beje, net lietuviai prie to prisideda.. p.s. dabar pats nukreipineji tema i trecia krypti - ka reiketu ir ko nereiketu cia diskutuoti..
Auris 2010-12-06 20:11
Delfiniai komentatoriai pyktina todel, kad ir kiek argumentu prieš tai prirašai niekas i tai nekreipia demesio ir rašo ka prisimena skaičius kažka prieš dešimt metų, manant, kad niekas nesikeičia arba yra girdejes kažka ko nelabai supranta, bet pyksta, beje ir patys ne argumentuoja, o teigia kažkokias bendras klišes. Taigi tame šiukšlyne pasimeti ir nerandi idomiu komentaru, ko nesioretu kad ir čia taip butu Kol argumentuoji ir kreipi demesi i prieš tai buvusius argumentus tol nematau priežasties pykti
kionig 2010-12-06 20:35
Gal nustokime gyventi stereotipais, ka ? I tavo komentara buvo replikaves Goblinas, tas susirask ir dar karta perskaityk isgeres salto vandens. O apie Aurio kazkokias Baltijos tigro kaip Lietuva sapaliones isvis nera ka kalbeti...
enternald 2010-12-06 20:52
Kas dar nepaminėjo N-1. Rusų raketa turėjusi skristi į mėnulį, rezultatas, keturios raketos testuojamos parėjo šaibom. Šiaip keista, kad su rusų ankstyvąją kosmine programa ėjosi viskas gerai, pvz pirmi 3 kosmonautai buvo sugrūsti į dvivietį laivą iš kurio išmesti kostiumai. Nedidelė bėda ir .... Be to pirmasis pasivaikščiojimas kosmose: teko kostiumą įeinant dalinai išleisti, nes jis netilpo per liuką. Problemų buvo nemažai, bet kažkaip sovietai išsisukdavo. Be to turbūt nesąmoningiausias sovietų pasiekimas, pirma moteris kosmose. Balas už teises, bet čia ne technologinis pasiekimas... O šiaip šie palydovai rimtas praradimas Glonass tinklui. Tarp kitko Kinija irgi savo tinklą ruošia, tačiau panašu kad geriausią navigacinį tinklą turės Europos Sąjunga - "Galileo".
Anonymous 2010-12-06 20:56
hehe, nustok gyventi iliuzijose, rusijai nesiska su technika.. ypac is elektronikos puses.. o tankus ismetineja ne del to, kad jie puikiai veikia.. kadangi tau tai naujiena, tai uztat ir gandas.. bet nesuprantu vieno dalyko.. ar tu neskaitai kas rasoma apie rusijos karines technikas naujienose ar tu skaitai ir matai ka nori matyt.. as labai paprastai galiu tave sukompromituoti uzduodamas paprasta klausima.. ka rinktumeisi ar amerikietiska, ar rusiska automobili arba laiva arba lektuva? pas mane logika yra labai paprasta.. dauguma pasaulio zmoniu, kurie nesilaiko kazkokiu principu pasirinktu tiek jav automobili, tiek jav laiva ir lektuva.. ir ne todel, kad tai jav gamybos.. o todel, kad ju technologijos yra daug pranasesnes.. dabar vel sakysi.. ir vel jav ir vel jav.. pripazinsiu, rusija neverta buti lyginama su jav, nes rusijoje pernelyg prastos kokybes technika.. kuria nurasineja i metalo lauzus, kaip nepataisomai neveikiancias siuksles.. p.s. Auriui lygiai taip pat tavo zodziai yra sapaliones..
Anonymous 2010-12-06 20:59
Va, pirmas zmogus netiesiogiai ivardino viena is ES paskirciu su teiginiu, kad tai pasiteisino.
Nerkus 2010-12-06 21:00
lietuvai tikrai nieko gero nebus, jei rusija prades smukti ir joje prasides suirute.
kionig 2010-12-06 21:09
Esi tipinis delfinuotas iliuzionistas - kompromituotojas(apskritai tai klounas) . Arba paziurekite i mane, as rinksiuosi jav kadilaka, kadangi jis is amerikos, omg. .. Jus nepatikesite jame 5 L variklis, bet jis is jav... Neverta toliau testi sito OT. Ir, be to, kalba eina apie palydovus, o tu apie, kaip visada apie JAV...