Gautas nežemiškos gyvybės egzistavimo patvirtinimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-03-09 16:36
Taigi aš jau senai buvau uždavęs klausimą, apie kokią gyvybės formą šnekame, kaip bebūtų keista, nieks dar į tai neatsakė. P.S Ar kartai ne perdaug žiūri NATgeo ?
Linxmas 2011-03-09 16:58
???? Dėl to, nemestu diskutuot, nes čia ne diskusiją, o tiesiog varymas, ant to, kas tik kažką netinkamo pasakė.. vieno sakinio prireikė, kad tiek laiko iššvaistyt veltui.. didžiuokis savimi, jei kada atrasim gyvybę, kad ir kokia menka, galėsi pasigirt, koks protingas esi ir tolerantiškas esi, bet jaučiu nespės ji burnos, ar koks garsų skleidimo organas pas ją bus, kai tu ją užčiaupsi.
kionig 2011-03-09 17:47
Tai čia ir nereikia mėgti ar nemėgti, jei jau teigi, tai ir įrodinėji, o ne pasakiau ir tai aksioma, o tie kas drįsta tuom suabejoti - tie kvailiai. Taigi ir aš tokių diskusijų, tai net ne diskusijų, ką pats ir patvirtini ir dar aš parodžiau, kad tai tėra tik tas "varymas" ant kitų. Tik nežinau, kada žmonės išmoks diskutuoti viešojoje erdvėje. O jei nuomonę pareikšti vien dėl pareiškimo, tai nėra nuomonė. Užčiaupti nieko nesiruošiu, kaip tik atvirkščiai reikalauju, kad žmonės išmoktų diskutuoti kaip sąmoningi žmonės, kurie moka pagrįsti savo teiginius.
vyckas 2011-03-09 18:04
Įrodymai, kad visatoje egzistuoja gyvybė - Žemė. Įrodymai, kad visata tuščia ir negyva - emm.. Nežinau gal mano logika ir bloga, bet nesuprantu kodėl mes save išbraukiam iš gyvybės "sąrašo" ir bandom atrasti dangaus kūną su gyvybe tam, kad įrodytume jog mes patys galim egzistuoti.
Linxmas 2011-03-09 18:21
rwc 2011-03-09 19:24
, kad kažkur kažkas būtų. Čia ne mokslas, o žmogiškos psichologijos ypatybė.
Goblinas 2011-03-09 19:54
pavydžiu aš kantrybės kolegoms diskutuojant su forumo imbecilais, mano nuomone tai praktiškai tuščias laiko gaišimas, idiotui visada atrodo, kad jis protingiausias kompanijoje.
Jusc 2011-03-09 20:32
Nesispjaudyk Ar as sakiau bent viena is tu dalyku? Tu pats viska prisigalvojai. Mes tau bandom isaiskinti, kad jeigu kazkas yra zemeje, nebutinai bus dar kur nors. Ir niekas cia nekalba apie zmogu. Kiek zinnau oficialiai dar nera nei karto patvirtinta, kad kokiame kitame dangaus kune butu atrade gyvybe kilusia ne is zemes(cia kalbu apie kai kurias bakterijas, kurios net kosmose sugebejo isgyventi prisitvirtinusios prie raketos). O kad egzistuoja salygos tinkamos gyvybei kitur, niekas nesigincija. O aš radau šuns išmatas visatoje, tokioje planetoje pavadinimu - Žemė. O jei yra joje, yra ir kitur.
SPQR 2011-03-09 21:14
Nori nuomones ar argumento? pareikšiu nuomone apie straipsnį: Nepirmas ir nepaskutinis atvejis,jai čia ir klastotė,tai bus ir neklastočių,tuom beveik isitikines,viskam savas laikas,o kaip mokyklinukui nebutina manes apšviest,ne mokyklinukas tik pastebejau kad labai jau nemegsti tų kurie teigia kad yra givybė ir uz žemės ribų(yra ir kitų temų kuriose esi pasireiškias delto). Viskas labai paprasta del givybės,to įrodymas esame mes.
Linxmas 2011-03-09 21:17
Čia juoktis ar vergt? Suvoki skirtumą tarp abstraktaus dalyko ir ne? Gyvybė - abstraktus. Tavo šuns šūdas - ne. Bet netgi taip, tavo tas šuns šūdas, jis kaip nors galį atsidurt ir kitur - vienokių ar kitokių atvejų. Gal ten Laika jas ir bus palikus... kas žino.. Oj, bet pala, tu būtent, apie tą šūdą, kur prie tavo batų kalbi?.. Tada jau abejoju.. na, bet vėlgi.. jei tą batą pasiusi į kosmosą..
kionig 2011-03-09 21:39
Truputį progresuojame, bet dar toli iki pilno atsakymo. O kodėl ? Todėl, kad opesnis klausimas yra kaip mes patys čia atsiradome ir kas tai nulėmė, kokie veiksniai t.y. fiziniai, biologiniai, cheminiai. Ką, tu mini, tai tėra tik viena hipotezė iš daugelio
rwc 2011-03-10 00:52
panaši būtybė (su dviem rankom ir dviem kojom, fleiminanti tenykštėse Technologijose). Taip pat prognozuočiau, kad Linxmas nėra gyvybės forma, nes esu matęs ir labiau nusišnekančių dirbtinių intelektų, kurie netenkina bent vienos iš bazinių gyvybės apibrėžimo (kaip aš ją suprantu; galiu pagal paprašymą ir suformuoluot) sąlygų. Apibrėžkite aksiomatiką, Ponai. Tuomet skaičiuosime tikimybes. Čia nėra ko juoktis, bet ir pavergti negalima - konstitucija draudžia vergovę. Verkt nebent.
Linxmas 2011-03-10 02:04
Vaje vaje, regis, supratau. Štai kodėl sakoma, kad jei rastume gyvybė kosmose, pasklistu panika. Aš irgi pritariau čia rašiusiam, kuris, kaip ir aš, nesuprato, kodėl turėtų kilt dėl to panika. O gi todėl, kad tokių, kaip tu pasaulis apsiverstu aukštyn kojom, o tai gan baisus dalykas. Ir tokiu atsirastu ne vienas. Tad gerai, kad tokią išvada gavau, nes labai jau čia agresyviai ir piktai, dėl vos vieno sakinio, paprasto sakinio garūs paleidot. Nes pataikiau į dešimtuką. O baimė į ką pereiną? Taip - į pykti. Na nieko tokio, aš gan stipriu nervu žmogus, kito pykti galiu suvirškint, nors čia įžeidinėjimai ir ne prie ko, nors neslepiu, tikrai piktai pasijaučiau ir norėjau drastiškai atkirst, bet protingas žmogus, kuris sutramdo pyktį (nepamenu tikslai citatos, kaip tik šiandien perskaičiau), tad nusprendžiau tai baigt savo tokiom išvadom. Tad galite, toliau čia mane įžeidinėt, būt nepatenkintais kito žmogaus nuomone, kas labai jau įprasta yra, ne diskusija, o kaimo tvartas. Na bent jau kažkokios naudos atnešė. Grįžtu prie senų gerų pokalbių akis į akį, ten keistai į įžeidinėjimus nepereiną, na bent jau su manim. P.S. Ai, labai atsiprašau, kad ne k, o g paspaudžiau.. garintuvas neperdegė? Labos nakties. P.S.S. Štai ir pabandyk nors vieną sakinį parašyt tu tam mandram internete. P.S.S.S. Aš linkęs pripažinti, kad ne visada esu teisus, tačiau neteisus nesu niekada.
rwc 2011-03-10 03:22
Lol. hozz paninikin hare? Už milijardo metų atskris kosminis ežiukas ir pasiskelbs mesiju? Geriau sukonstruosiu kokį besidauginantį robotą ir slapta įduosiu savižudžiui, skrendančiam į Marsą - tai jau bus PATI TIKRIAUSIA nežemiška gyvybė, kuri ateis jūsų teisti. O gal ROBOTŲ KARIAUNA - nebe gyvybė?
Goblinas 2011-03-10 12:44
ką tu čia sapalioji? nebesugebi savo durno požiūrio argumentais pagrįst ir pradedi kliedėt apie ižeidinėjimus. pasakyk ačiū rwc, kad su tavim laiką gaištą ir bando tau elementarius dalykus išsaiškint, o tau automatiškai savisaugos mechanizmai įsijungia, kad tik nepripažintum pats sau koks grybas esi. daryk išvadas kol nevėlu dar.
Augink pats! 2011-03-10 13:05
Paskaičiau visus komentarus, radau keletos žmogėnų protingas mintis ir visa kita - delfinė fuflo su kedžio kronikų pensininkais, bei delfi prenumeratoriais... Tikėkit savo biblijom, tikėkit, kad dievas(gaila dar mažesnio šrifto nėra) sukurė žemę per 6 ar 7 dienas, tikėkit, kad bažnyčia tai dievo vartai (o gal iškrypėlių, celibato vergų tvirtovė, kuri jau 2011 metų nenuversta). Tikėkit ir tuo, kad biblija parašyta dievo žodžiu, kitaip tariant - jus esat tokie kvaili ir silpni, kad nesugebat atsirinkti faktų, kas yra kas... Ankščiau pardavinėjamos indulgencijos ar kaip ten buvo, kad išperki savo NUODEMĘ PINIGAIS??? Vien to užtenka, kad spjaučiau ant religijos, ypač krikščionybės, nes ji skurdina žmogų ir atima iš jo gyvenimo pažinimo laisvę. Budizmas jau kita kalba, tai tobulėjimo kelias - gyvenimas. Su sava mintim, filosofija ir taip toliau. Bet vat būtent kertasi krikščionybė ir ateizmas. Gyvybė kosmose yra, nes mes irgi kosmose. Tai vienas faktas. Tiesiog visata tokia begalinė ir sudėtinga, kad negalime apeiti jos taisyklių... O religija tą supratųsi, tiesiog daro pinigus ir prievartauja vaikus jau 2011 metų... Vat jum ir gyvenimas vadinas.
Vytautaska 2011-03-11 23:03
Sako, kontroversiški tyrimai? Įdomu iš kur Žemėje atsirado bakterijos (dvikojės su galva, taip pat)? Kosmosas pilnas gyvybės. Ir karts nuo karto mes galim sulaukti mums nepažįstamų, gal net kenksmingų organizmų, net galinčių sukelti labai neigiamų pasekmių. Kosmose laikas skaičiuojamas milijonais, ..jardais metų, taip, kad žmonijos patirtis kol kas labai maža ir nežinia ko galim susilaukti....tai mano, ne mokslininko supratimas...
rwc 2011-03-12 00:47
egzoplanetoje atsiras žmonijos lygio civilizacija, nors turbūt akivaizdu, kad Saulės sistemoje iš 9 tokia tėra tik 1).
rwc 2011-03-15 19:29
sakiau, kad lygi nuliui? Eilinį kartą failini ir dar kabinėjies.