Moterims seksualiai patrauklesni yra tylūs, rimti vyrai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hostgator 2011-05-25 15:39
Technologijų pasaulis...
faktas 2011-05-25 16:27
Prieš pusmetį dariau pranešimą univėrkei apie elgsenos genetiką. Nagrinėjau straipsnį apie tai, kodėl visuomenė agresyvių vyrų netoleruoja, bet pagal natūralios atrankos dėsnius jie neišnyksta. Pasirodo, moterys pirmenybę teikia agresyviems vyrams visai nesąmoningai nors pačios sąmoningai teigia priešingai. Tokie straipsniai dažnai būna klaidingi, bet visada įdomūs.
RiMuSaS 2011-05-25 16:44
Jai nepastebejai cia ne technologinis striapnsi. Taip tai buvo sarkazmas. Beje jai puslapio pavadinimas yra technologijos.lt tai nereikskia kad cia tik tokio tipo straipnsiai sukelti uzmesk aki i AKIRATIS puslapio virsuje. Pamatysi kokios temos akcentuojamos isame puslapyje.
Ispanas19 2011-05-25 23:18
Iš asmeninės patirties drįsčiau suabejoti šia hipoteze. Esu ramus, tylus, veltui neprasižiojantis vaikinas, tačiau merginų dėmesiu pasigirti negalėčiau, nors ir neskaitau savęs estetiškai nepatraukliu. Mano nuožiūra potraukis susideda iš daugelio dalykų, tad teigti jog tam tikra savybė ar tipas žmonių yra patrauklesni yra klaidinga.
blizzard 2011-05-25 23:24
+1 lygiai tą patį pagalvojau perskaitęs straipsnį..
Importial 2011-05-25 23:56
Supainiojot pagrindines sąvokas - moteris ir mergina. Pirmoji dažniausiai subrendusi, realiai žvelgianti į gyvenimą bei jo teikiamas perspektyvas, o antroji naivi, pokštaujanti, dėmesio ieškanti "katytė", kuriai materialūs dalykai aukščiau visko. Šie apibūdinimai tinka masių ypatybėms apibrėžti.
TLas 2011-05-26 02:26
Tai gi cia aiskiai parasyta kad snekejo apie pirmaji ispudi. Tai gal judu padarot pirmaji ispudi nebloga, bet is karto po to viska su*ikat, del to taip jum:)))
RiMuSaS 2011-05-26 03:17
O mano patirtis sako, kad gryna tiesa apie tai. O del paminetu kitu komentaru gal tiesiog truksta pasitikejimo savim ? Mano nuomone tai moterys/merginos cia kaip jau iseina tai mato/jaucia
Muskietininx 2011-05-26 08:46
Dėl pirmo įspūdžio sutikti tikrai galėčiau. Palyginimui paimkim išsišiepūsį, daug kalbantį ir pasitikintį savimi vaikiną ir daug tylesnį, rasmesnį ir taip pat pasitikintį savimi vaikiną. Taigi, koridoriuje stovi trys asmenys, mergina ir šie du vyrai. Iškalbusis tuoj pat pradeda veikti, priėjęs nuolat kalbina, juokiasi ir juokauja. Šypsena labai krenta į akis. Jeigu jo juokeliai kvaili, tai tik geriau. Labai dažnai merginoms tai pasirodo kvaila, jos pradeda tai ignoruoti. O kokia tyliojo vaikino pozicija ? Paprastas stovėjimas prie sienos. Aišku, to dažniausiai neužtenka, reikia retkarčiais pasistengti sutikti merginos žvilgsnį, o į šnekorių numesti ironišką šypseną, lyg iš jo pasišaipant. Jeigu jis to nesupranta, tai tik geriau. Taip galima net prajuokinti panelę. Kartais labai padeda nenutraukiamas žvilgsnis be jokios šypsenos. Tokia manau ir yra ta tylioji vaikino pozicija. Ji svajingas paneles traukia daug labiau, nei išsišiepęs ir pastoviai šnekantis gražuolis. Aišku, daug kas priklauso ir nuo panelės. Kitos į tai dėmesio net nekreipia, nes tokios mėgsta tik "tūsintis", juoktis ir nuolat šnekėti. Bet čia taip pat neturėtų būti probelmos. Nes su jomis tylesniems būna nuobodu. Viso to esmė turbūt yra paslaptis ir nežinomybė. Tas išsišiepęs, daug šneka, viską apie jį žinau aš arba greitai sužinosiu. Greitai bus nuobodu. O rimtesnis turi paslapčių, kurių taip greitai neatskleisi. Juk žinom, kad paslaptys žadina fantazijas. Ant besišypsančios ir tylesnės panelės kabliuko labai lengva užkibt. Ji paslaptinga ir iškart žadina fantazijas. Todėl ir sakiau, kad tai veikia tik tarp svajingų žmonių.
okta 2011-05-26 08:47
To nepakanka. Deja nepaminėjo straipsnyje ko reikia dar. Aš pasakysiu iš savo patirties. Dar reikia narsos, spinduliuoti ryžtu, šiek tiek chamiškumo. Pavyzdys: sėdi tyliai bare su tuo savo rimtu veidu, tylus ramus ir lauki kol bus kažkokio dėmesio. Nieko nesulauksi. Tačiau jeigu gerdamas stiklą gėrimo pagausi merginos žvilgsnį ir kuo rimčiausiu veidu žiūrėdamas į ją kilstelsi savo stiklą, lyg sveikindamas ją, iš karto padidinsi savo šansus vėliau gauti jos numerį.
Muskietininx 2011-05-26 08:52
hostgator, labai šmaiktu .....Kartais geriau "alone", nei ištisai tuščias "cha, cha, cha". Man tai nepriimtina. Ispane, daug ką lemia drąsa ir ryžtas. Turi būt tylus ir pasitikintis savimi. Jeigu nerodai suptilaus dėmesio, tai jo ir rečiau sulauksi. Bet šiaip aš tau pritariu, kad potraukis susideda iš daugelio dalykų.
andriulis 2011-05-26 11:07
Svarbiausias dalykas yra charizma. Gali buti ir grazus ir negrazus, bet jei jos neturesi tavo kaip patino sansai mazesni.
marcaz 2011-05-26 11:07
Tiesa. Be to, dar svarbu, kokiu tikslu bandai "pakabinti" pana. Jei siaip, vienkartinems linksmybems - reikia vienokius "burtus" naudot, jei rimtai draugystei, kitokius "burtus" Ne is vienos moteriskos lyties atstoves esu girdejes, kad jas traukia "blogiukai" - nekalbu apie tuos, kurie dauzo savo moteris, kelia pries jas ranka, ne ta prasme Ir daznai susideda su jais, nors pacios supranta, kad galetu susirasti gera, normalu vaikina ) Paradoksas
faktas 2011-05-26 11:31
Na, anot E. From, viena pagrindinių priežasčių, kodėl vyrai kenčia nuo nepilnavertiškumo komplekso, suserga įvairiomis patologinėmis fobijomis ir depresijomis yra ta, kad negali atitikti visuomenės arba savo pačių suformuotų standartų. Tą puikiai iliustruoja kai kurie šio straipsnio komentarai. Iškart galvojama apie konkrečiai situacijai idealų įvaizdį. Pagalvokit apie tai, kad jūs galite neatitikti šio įvaizdžio. Taip greičiausiai ir bus. Arba atitikti, bet jis jums bus svetimas ir po kurio laiko būnant ne savimi pradės lįsti kitos psichinės problemos. Net jei įvaizdžius atkartojate sėkmingai, pagalvokite, kad kažkada nusibos tiek jums vaidinti ir taip pat nusibos jūsų antrai pusei vaidinti. Tada žmonės pamato vieni kitų veidus. Dažniausiai po vestuvių...
Staska 2011-05-26 12:15
Oho, kiek cia kazanovu, moteru gundymo meno zinovu susirinke:) O siaip tai straipsnyje aiskiai parasyta: Reiskia, kad ar vyras linksmas ar isdydus ir rimtas, dar nelemia pasisekimo tarp moteru, praded draugaut su mergina, ar netgi tik nusitempt ja i lova dazniausia neuztenka keliu akimirku pazinties. Pats turiu keleta pazistamu, kuriems tikrai nestinga moteru demesio ir tarp ju yra ir labai rimtu pasitikinciu savimi ir linksmu plevesu, tai lemia daug daugiau negu tik pirmas sudarytas ispudis.
Muskietininx 2011-05-26 12:18
Negaliu prieštarauti, jei tai ne tu, tai ne tau, tai padaryti bus labai sunku. Bet mes kalbame būtent apie pirmą įvaizdį. Žinai, kad daugiau nebendrausi, bet kartais taip norisi pafantazuoti tiek tau, tiek kitai nepažįstamai panelei. Na man apsimetinėti netenka. Prie nepažįstamųjų aš visada elgiuosi rimtai, nebent tai labai gera ir širdžiai artima kompanija. Kalbu apskirtai apie žmones. Jeigu įsijaučiu, tai nutildyti mane gali būti labai sunku. Yra vietų, kur būnu rimtas, yra situacijų, kai tampu visiškai kitoks. Negali būti visada vienodas, tuo labiau kažkuo apsimetinėti ir stengtis kažką pavaizduoti. Tokie bandymai labai dažnai nepavyksta ir verčia pasijusti kvailai. Galiausiai džiaugsmo tai taip pat jokio neteikia. Kai kurie šio strapsnio komentarai nėra pamokymai, tai greičiau skirtingų žmonių komentarai ir bandymai paaiškinti kodėl vieniems yra taip, o kitiems visiškai kitaip. Aišku, yra dalykų, kurių galima išmokti. Daugeliui tai įgimta, bet nė karto nepabandęs to nesuprasi. Todėl ir tavo galimybės gali likti neatskleistos. Vedybos šiai temai per daug aukštas lygis. Čia jau kažkokia vaidyba negali būti toleruojama, nes tai privestų prie labai dramatiško gyvenimo. Kas aišku nėra gerai.
rimka 2011-05-27 16:30
Rimtas ir pasitikintis savimi VS išsišiepęs linksmutis ? žinojau kad jeigu atliktų tokius tyrimus kokios būtų išvados. Beje ir ką faktas parašė, apie gerus, nuoširdžius vyrus VS nenuspėjamus ir agresyvius dėl seksualinio potraukio, tai jie net nesulyginami trumpai tariant, moterys su agresyviaisiais gyventi nenorės, bet tikrai pasirūpins kad jų genai išliktų
rimka 2011-05-27 16:31
o tu dar ką nors darai, be to kad sėdi rimtas ?
immortallt 2011-05-27 16:33
Daugumai moteru ypac seksualu stora pinigine su kuo stambesnem kupiurom - jos gali to nepripazinti, bet psichologiskai jos linksta labiau prie tu, kurie turi stipru materialini pagrinda. Pavyzdys gamtoje: berods karaliskieji pingvinai, kai pateles renkasi partneri, tai renkasi pagal tai, kas turi daugiau akmenuku.
Giedrius- 2011-05-27 18:23