Internetiniuose pokerio portaluose – kova prieš programinius robotus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atlast 2011-11-12 16:43
Megsta rusai ir ukrainieciai netgi paciam pokerio kambary pachiatint, kas ka turi ir pasitart. raso kirilica ir galvoja, kad niekas nesuprata Man asmeniskai tai padetu kiekviena papildoma informacija partijoj, tik reikia noret ir moket ja pasinaudot.
wilkas 2011-11-12 17:01
O gal specialiai rašo klaidingai, norėdami, kad tu pamanytum, jog gudresnis už juos ir supranti kirilica? Tuo pokeris ir įdomus, žiūrėti kiek oponentas giliai galvoja, ką galvoji tu
forestbird 2011-11-12 18:02
1 etapas. Ką galvoji apie savo padėtį. 2 etapas. Ką galvoji apie oponentą. 3 etapas. Ką galvoji, kad oponentas galvoja apie tave. 4 etapas. Ką galvoji, kad oponentas mano ką tu apie jį galvoji ir t.t. Va čia jau nuo antro etapo reikia rimto dirbtinio intelekto, tolimesniems etapams ir nedirbtiniui intelektui yra ką veikti.
ICan 2011-11-12 19:31
gryztant prie temos. Manau botas labiausiai tiktu nl50 plius minus. nes ten daug maziau nelogisku sprendimu bet fishu uztenka. botas pelna atnestu ilgam laikotarpi(jai jis tikrai lbai geras) nes sukaupus besnt 15k handu db ir bent 0.5-1k showdown manau imanoma su tinkamais algoritmai nuspeti aponento ejimus. aisq toks botas zaistu ant 1 stalo ir pc turetu butu ganetinai galingas. o kas apie zaidima susitarus tai yra pazystami zaide prie ohama 6max 4iese tai pelnas ne perdidziausias. ir beto savo monster handu pelna tu turi dalinti ant chebros kas tikrai nepamalonina sesijos gale. jai esi GERAS ZAIDEJAS visalaik uzdirbsi daugiau pats nei programa ar kompanija.
Anonymous 2011-11-12 19:37
as ir girdejau kazkur ganda, kad tokius zaidejus lengva pastebeti ir isbaninti..
Anonymous 2011-11-12 19:41
niekas cia nieko neiskelia.. tiesiog zaidimas is pinigu visai kitaip vyksta, neturi visiskai panasumu.. be pinigu zaidimas pokerio, tai tas pats kas zaisti farmville.. ir ne kiek neperdedu.. kas zaide is tikru pinigu, drasiai patvirtins mano zodzius.. kad pokeris play ir real turi tik viena panasuma - tas pacias taisykles..
MantasNo 2011-11-12 19:52
Galeciau pritarti ICan, bandem su keliais pazistamais gambleriais ir programuotojais susede pradet daryt ta bota, tai nusprendem, kad per daug vargo ir per mazai naudos (isvis abejoniu kelia finansines naudos kiekis). + po bet kokio eilinio update, pakeitus dalinamu kortu spalva nors vienu atspalviu, sistema nustotu veikti iki kas nors is servo turetoju tai pastebetu, ir galetu atnest nemaza nuostoli, beje, geriausiuose poker room'uose yra apsaugos nuo botu, kaip pvz issokantis captcha, kai daug tablini ar elgies panasiai kaip botas. neivedus jo per minute gauni auto bana ir pinigai saskaitoje isaldomi.
Anonymous 2011-11-12 20:00
1. nes botu pardavimas 100 procentinis pelnas ir rizikos 0%.. savaime suprantama isbanino arba prarado savo pinigus kuriuos idarbino su botu.. kaip sakant milijonieriais netapo.. 2. nes prasilosti gali bet kada.. ir net pats gouga sake.. pokeris turi buti pramoga, o ne pragyvenimo budas.. tai losimas, o ne darbas kaip sakant.. 3. kad uzdirbti papildomu 100% pinigu.. bet siaip dazniausiai strategijos buna nemokamos.. viska remia pokerio kambariu savininkai, kad pritraukti kuo daugiau zaideju ir paversti savotiskai narkomanai... garsiausiems pokerio zaidejams neretai buy in nuperka tie patys pokerio kambariai, kuriu atributikas devi.. reklama.. pagal tikimybiu teorijas savo sansus galima itakoti tikimybemis, sugebejimu perprasti zaideja ir pan.. bet niekada nebusi garantuotas, kad visko neprarasi.. del zmogaus nesitvardymo dazniausiai laimime daugiau pinigu per ilgesni laiko tarpa, o isvaistome daugiausia per trumpiausia laiko tarpa.. jei moki pagrindus ir moki ne tik kitus zaidejus perprasti bet ir save, tai i minusa neisi.. zinoma islieka rizika didoka, o metai bega, zmones nori stabilumo.. tai ir pradeda rasyti knygas ar dar ka.. aplamai, kol uzdirbsit bent biski pinigu, paskaiciuokit kiek uzdirbot pokerio kambariui ir suprasit, kad tai tera kvailiu viltis.. nebukit naivus, kad kazkuris is jusu pakartosit guogos sekme.. jau geriau tada pinigus kiskit i indelius, tai tikrai uzdirbsit..
Anonymous 2011-11-12 20:09
jei turi androida, tai tuoj duosiu nuoroda i programa, kurios vartotojai tikrai nenaudoja programu, nes ejimui skirta 1-2 dienos.. niekas programos taip ilgai neislaikys ir nesiterlios turbut.. https://market.android.com/details?id=c ... rch_result man tai ziauriai patiko programa, nes ejima gali padaryti tada kai nesi uzsemes.. gaunasi grynai laisvalaikinis zaidimas..
Myslius 2011-11-12 20:38
Botai veikia algoritmu principu, tu gali ir pats zaisti pagal ta pati algoritma. Pokerio tikimybes lengvai pasiskaiciuoja, jas gali paskaiciuoti zmogus, o vat su sachmatais yra kitaip, ten reikia perrinkt labai daug variantu, ir zmogus to nesugeba, kompiuteris siuo atveju yra pranasesnis. Nedeciau vilciu i pokerio boto kurima, geriau jau zaisti paciam, taip ir laimeti galima daugiau, bei dingsta rizika jog tavo acc bus uzsaldytas. Zinoma yra tu botu jie neblogai zaidzia taciau zmogus gali geriau. Jei tau nepavyksta laimeti pokerio tai kaip tu parasysi bota kuris laimes? O jei laimi tada ir botu kurti nereikia O jei nori laimeti daugiau visada gali padidinti suma. Kvailiu svajone tie botai.
forestbird 2011-11-13 11:06
Jei daryčiau robotą tikrai nebandyčiau nuskaityti kortos (tos kuri rodoma žaidėjui). Kadangi į log manau info įrašoma tik po vieno žaidimo (1 hand), tai pasinaudočiau chate esančiu info pvz. (realūs duomenys) > Game # XXX starting. > Dealing Hole Cards (9c 8c) > Player 1 raised for €0.40 > Y called for €0.40 > Dealing the Flop (9h 9s Ac) > Y checked > Player 1 bet for €0.80 > Y called for €0.80 > Dealing the Turn (Ks) > Y checked > Player 1 checked > Dealing the River (Jd) > Y bet for €1.60 > Player 1 folded > Y mucked > Y wins €4.64 Per 5 metus šis formatas microgaming šeimos pokerio kambariuose nesikeitė, todėl šiame etape nematau jokių problemų. Iš tiesų keistas sprendimas atpažinti kortos tokias, kokias mato žaidėjas. Skaitant taip kaip parašiau įmanoma padaryti fail-safe, jei formatas keičiasi nustoti žaisti. Beje, jei kas sugalvos kurti robotą patarčiau pasinaudoti kitų programų statistika. Nenoriu jokios minėti, bet yra kurios pateikia info apie žaidėją o duomenys saugomi postgre SQL DB, taip atkristų žaidėjų trackingo dalis.
forestbird 2011-11-13 11:21
, būtent to botas nedarytų.
wilkas 2011-11-13 12:46
Šiaip hand'ų gali pigiai nusipirkti nors ir kelis milijonus. Bet kaži, ar jie padės bot'ams.
Anonymous 2011-11-13 13:30
o gal botui butu paranku observe pasedeti bent 5 rankas.. ir tik tada isijungti i zaidima.. visgi po 5 ranku neretai jau matosi kas yra zuvis, o kas ryklys..
forestbird 2011-11-13 13:39
Neįsižeisk bet akivaizdu, kad nežaidi pokerio, arba rimčiau bent nesi žaidęs. Kažkokias išvada bent aš darau turėdamas bent 200 handų.
Anonymous 2011-11-13 14:09
kiek per savo gyvenima sutikai zmoniu kurie suzaide 200 handu prie vieno stalo?
forestbird 2011-11-13 14:23
Tik pagrindi mano nuomonę, jog niekada nesi rimtai lošęs. 1. Tie handai nebūtinai turi būti sužaisti prie vieno stalo ar per vieną dieną. Žmogus/botas naudojantis statsitiką turi kelių mėnesių/metų rezultatus. Vieno stalo statistika gali būti naudinga tik žaidėjui įkritus į tilt būseną, kai iš esmės pasikeitė jo žaidimas. 2. Nereikia imt gyvenimo, yra žmonių kurie nekeičia dažnai stalų ir sužaidžia daugiau nei 200 handų.
Anonymous 2011-11-13 14:34
ne, nezaidziu diena nakti, bet nesu pralaimejas nei vieno dolerio i minusa.. tai man tas tavo rimtumas nelygus rimtumui.., nebent zaidi kur BB 2$.. bet tokiuose kambariuose botas vargu ar labai bus naudingas.. bet vistiek turiu klausima.. ar bent nutuoki koks zaideju skaicius yra pas pokerstars? ar teko girdeti, kad dazniausiai zuvys buna vienkartiniai zaidejai, kurie netempia ilgiau metu ir meta tuos tavo pokerius.. tu esi labai laimingas zmogus jei sugebi ateit prie stalo ir prie jo matyti 2-3 zaidejus kurie jau zaide su tavimi.. o ka jau kalbeti apir didziaja stalo dali.. negana to.. 200 handu surinkti per kelis zaidimus pokertrackeri nera tavo asmenine nuomone, o tai tik softo nuomone.. man pvz uztenka keliu ranku kad ivertinti zaidejus.. uztenka vien paziureti i zaidejus kas prie kiek stalu sedi ir jau zaidime lieka analizei tik keli zaidejai..
Myslius 2011-11-13 14:46
Nes kaip jau minejau sachmatuose reikalingas perrinkimas kam kompiuteris puikiai tinka, o pokeri ne. Na taip jei vadovaujiesi emocijomis tai ir pralosi. Beto botas butent emociju ir nesupras, todel nepasinaudos.
forestbird 2011-11-13 15:33
Diskusija visiškai išeina iš temos bet tebūnie. Remiuosi patirtimi įgauta Microgaming šeimos kambaryje. 25/50 limituose pastovių žaidėjų kiekis yra tikrai ne keli šimtai ir taip, tuomet esu labai laimingas žaidėjas pagal tave, nes dažnai 30 proc. žaidėjų būna matyti. Kadangi rašau ne anonimiškai apie tracker naudojimą diskusijos nebenoriu tęsti, bet tu klysti. Tracker pateikia ne "softo nuomonę" o statistiką, o tavo sugebėjimas ją interpretuoti jau kitas klausymas.