Neandartaliečiai nebuvo urviniai – jie statėsi būstus iš mamutų kaulų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2011-12-19 16:55
Smūgis kreacionistams tiesiai į kiaušius.
vyge 2011-12-19 17:03
Būtų labai įdomu sužinoti jų išnykimo detales, tikiuosi kada nors tai bus įmanoma.
Gedis 2011-12-19 17:14
Tai jie nebuvo urviniai,o buvo kauliniai? Tai ir dabar paprastą žmogų išsiuntus į laukinę gamtą,po pusmečio jei išgyvens,aplankęs rasi vos ne tokį patį urvinuką
Heksogenas 2011-12-19 22:39
Išnyko nendartaliečiai todėl kad juos išstūmė mūsų rūšis, konkurencija ir pan., mes gyvenom pietuose ir plitom į šiaurę tia mūsų automatiškai duaigau buvo, kilo nesutarima iir juos stūmėm labia uį šiaurę kur prasčiau gyventi ir jų automatiškai pradeda mažėti... Plius yra manoma, kad juos medžiojom mėsai.., bet yra ir įrodymų kad europiečiai kryžminosi su jais.. Todėl tikrieji(grynesni) žmonės dabar gyvena afrikoj, o mes neesam gryni.. Azijiečiai ir berots su kažkuo ten kryžminosi nepamenu tiksliai galiu klysti, tik nežinau ar azijiečiai turi nendartaliečio genų..
BishopaZ 2011-12-20 09:19
jei jie butu isnyke mes visi daba butume negroidai, tokia jau tiesa. Niekur jie neishnyko, o buvo paprasciausiai asimiliuoti, ne be reikalo baltaodziai turi 3-2 proc. nendartalieciu genu, juk ish ju paveldeta balta oda, berods ir didesnis plaukuotumas, bet tuo paciu ir ashtresnis protas, juk negroidai (gryni homo sapiens) nesugebejo sukurti pakankamai gudrios civilizacijos ir dabar yra labiausiai atsilike (siaures afrikoje buvo sukurta bet kurejai nebuvo negroidai). Taigi tokia yra akivaizdi tiesa - aisku galima bandyti tai neigti taciau dnr viska pasako.