Šokiruojanti buvusio farmacininko išpažintis Vilniuje: 70-80 proc. vaistų negydo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

matulis 2012-02-27 09:34
idomus pamastymai, taciau as asmeniskai vertinu tyrima , ekperimenta, mokslini darba, rezultatus ir isvadas nors jo '' asmenine , gyvenimo patirtis'',itikinanti taciau, jei jam tas tinka, nereiskia ir tinka simtams tukstanciu del to tokia nuomone rasyti i knyga yra neadekvatu, geriau atlikti mokslini ir tada publikuoti.
RamasX 2012-02-27 10:07
Juokingas straipsnis... Na, gal ne straipsnis, kiek jo pagrindinis herojus Jau pirmose pastraipose prieštarauja pats sau, kaip antai teigdamas, kad farmacijos kompanijos išradinėja ligas (viena iš jų - diabetas), o toliau minima, kad Suprex'as sukelia diabetą... Be abejo, kad visko yra tame versle (kaip ir bet kuriame kitame), tačiau liūdniausia, kad tokiomis sapalionėmis tiki nepakankamai apsišvietę ar garbaus amžiaus žmonės.
Indigo89 2012-02-27 10:10
Yra nesamoniu, bet ir yra tiesos. Faktas tas, kad farmacijos kompanijos nera suinteresuotos tuo, kad zmones pasveiktu. Jos yra suinteresuotos tuo, kad zmones kuo labiau sirgtu ir nuolat vartotu vaistus, kad ir kokie neefektyvus jie butu. Dar vienas kapitalistines ekonomikos perliukas.
kodel 2012-02-27 10:26
Jeigu nebūtų antros straipsnio dalies, šį straipsnį reiktų išvis išimti kaip melagingą ir klaidinantį, galintį sukelti nepataisomų pasekmių žmonių sveikatai. Ko vertas teiginys, kad vaistai negydo? Kiek žmonių gyvybių išgelbėjo antibiotikai, skiepai, ta pati chemoterapija, kiti modernūs vėžio gydymo metodai. Apie insuliną išvis nesąmonė parašyta. Insulinas mažina cukraus kiekį kraujyje, o ne didina. Būtent to ir reikia diabetikams. Insulinas išgelbėjo milijonų žmonių gyvybes ir sveikatą, nes be jo būtų apakę, nupjautom kojom arba numirę. Aišku, kad negalima saujom ryti tablečių, reikia šviesti visuomenę, gaudyti ir griežtai bausti nusikalstančius gydytojus, mokslininkus ir farmacininkus, tačiau negalima skleisti tokių melagysčių, kad žmonės nesimestų į kitą kraštutinumą - nuo besaikio vaistų vartojimo prie visiško jų atsisakymo ir perėjimo gydytis pas šamanus.
langas 2012-02-27 10:45
Man irgi juokingi visi tie "natūralistai". Nieko nesakau, kad dažnai tikrai galima pasinaudoti natūraliomis priemonėmis bet pastoviai teigti visiem ir visada, kad skiepai ir vaistai tik gadina sveikatą - neadekvatu. Paprasčiausias palyginimas - paimkite porą šimtų metų atgal. Tada ir būdavo gydoma pagrinde "natūraliai" ir ką mes turim - ogi galėdavai sėkmingai numirti nuo paprasčiausio peršalimo ar dantų uždegimo, o ką jau kalbėti apie marus, juodliges ir t.t.? Kurias tik skiepai išnaikino. Beabejo modernėjant vaistams - modernėja ir ligos todėl žmonės visada kažkuo sirgs ir tai bus balansas, tačiau imtinai, dėl medicinos, žmogau gyvenimo trukmė tik didėja, o gyvenant vis globalesnėje visuomenėje tų ligų bus tik daugiau ir sudėtingesnių ir tik natūralūs gydimai padės nebent jei gyvensi vienas miške su niekuo nekontaktuodamas
sabotan 2012-02-27 10:52
Tiesos yra dauguma vaistu gydo simptomus. Apie diabeta nusišnekėjo yra jis dviejų rušių. Mano pažystamas serga tai jam butina valgit saldainius ar vaisius kad nenukristu cukrus kraujije nes jai nevalgo ilgesni laika buna apalpsta ir tt. Kad vaistai gali sukelt ligas tai aisku jai gydai sirdi gali pazeist kepeniss kasa skydliaukę ir susirkt kitom ligom nieko čia keisto. O kad kuria ligas prajuokino gerai esu farmacininkas noriu pinigu sukursiu liga na suskuri vistiek kurdamas pagalvosi apie savo draugus šeima o jai jie susirgs. Nemanau kad ten dirba jau tokie baisus žmonės
1hitkillhack 2012-02-27 11:00
Kalbant apie skiepus... savo neissilavinusiu protu suprantu taip: 10 metu is eiles skiepijesi nuo kazko... paskui liga ar uzkratas ar dar kas bebutu,- mutuoja, prisitaiko prie skiepu evoliucionuoja ar pan... O kaip tada su organizmu? jeigu negauni reikiamu skiepu ar vaistu, ar sugeba susikurti imunine sistema? Jeigu ne, tai tampi priklausomas nuo vaistu/skiepu... As nieko neteigiu, tiesiog samprotauju
mnv 2012-02-27 11:15
Baigiau skaityt ties skiepais. Aiskus tipas.
Tomcat 2012-02-27 11:16
Siaubas kokius straipsnius technologijos.lt pradėjo dėt. Kad tik suintriguot ir pritraukt skaitytojų. Galima sakyt technologijų delfiu pasidarė. Pažįstu žmogų kuris parkinsono liga serga. Prieš pradedant vartot vaistus praktiškai nieko negalėjo daryti dėl drebėjimo. Dabar jau 10 metų vaistus nuo parkinsono geria ir kas nežino tikrai nepasakytų, jog jis parkinsoną turi. Tas pats ir su širdies ligų, diabeto. Taip, sutinku, kad farmacijos kompanijos nėra gėrio įsikūnijimai, o tokios ligos, kaip ADHD (hiperaktyvumas) dažnai yra "perdiegnozuojamos", bet tai ką jis čia sako, jog dauguma vaistų yra neveiksmingi, yra nesamonė.
Staska 2012-02-27 11:37
10 metu is eiles reikia skiepytis tik nuo tokiu virusiniu lygu, kaip gripas. Daugelis skiepu sudaro zmogaus imuniteta ligam, 10 metu ar visam gyvenimui (pvz. skiepas nuo vejaraupiu, nors pasiskiepijus vis tiek galimna susirgti, lengva sios ligos forma). Jei bakterija arba virusas evoliucionuoja po pasiskiepijimo ir tampo atparus skiepams, be abejo, reikia naujus skiepus kurti ir skiepytis. Laimei, taip sparciai evoliucionuoja tik virusai dazniausiai, ne bakterijos (todel skiepai nuo gripo ir yra tokie neveiksmingi, nes farmacijos kompanijos negali is anksto nuspeti, kaip mutuos gripo virusas uz poros metu, tarkim). O tam zmogeliui tai tikrai vaistu reikia. Linkiu sekmes jam ir jo dukrai, bet tikiuosi zmones kurie nusipirks jo knyga nepuls i tokius krastutinumus bet, perskaitis ir ka mano apie tai V.Stonkus.
rimka 2012-02-27 11:50
nu... diedas ant senatvės biški nukvako bet tiesos jo žodžiuose yra, ypač apie vaikus su hiperaktyvumu ir dėmesio sutrikimu. Pagal kai kuriuos požiūrius, tai juos reikia prišeti ritalino nes tokie vaikai biški skiriasi nuo kitų. Jeigu skiriasi reiškia nusiteikiam kad tai yra blogai ir štai nauja rinka. http://www.youtube.com/watch?v=zW0BdgjTNd8
Anonymous 2012-02-27 12:03
Balažin, kiek čia tiesos. Betgi patys dirbam pas verslininkus ir matom, ką jei gali padaryti dėl pelno
slack 2012-02-27 12:45
DnT 2012-02-27 14:48
Straipsnis tai tikrai žemo lygio, kažkokio dieduko pezėjimai ir tiek, net nebesvarbu, kad juose yra tiesos. Gydantis reikia vartoti kuo mažiau cheminių preparatų ir stengtis išsiversti su natūraliais vaistais, bet tai ne visada pasiseka. O tos visos chemoterapijos, tai tikrai nužudo žmogų. Išgyja tik vienetai, o kai miršta, dar sako mirė nuo vėžio. Xujnia ten ne nuo jokio vėžio, grynai nuo visos tos chemijos numiršta. Jau geriau nesigydyt ir dar pragyvent 4x ilgiau negu bandant išsigydyt.
Tomcat 2012-02-27 16:18
Ne esmė, kad chemoterapija kaip tik prailgina gyvenimo ilgį, sergant vėžiu....
sielinas 2012-02-27 17:21
Anksčiau vaistai buvo vartojami dabar valgomi saujomis (nes tikriausiai nėra jokio poveikio).
ddeividdas 2012-02-27 17:36
Įdomu, kodėl tik dabar prabilo, jei 40 metų tokiam versle pratūnojo, matyt pinigą kalė, o kai prisikrovė turtų gali kitiems "tiesas" atskleisti. Dėl diabeto, tai pirmo tipo - kasa išvis insulino neišskiria, o antru atveju - išskiria per mažai. Antruoju atveju gal jei nevalgysi saldumynų ir nereikės vaistų, tačiau pirmo tipo be vaistų neišsiversi. Beje kas mums sakė, kad tas insulinas iš vaistinės yra žmogaus? Aišku ne žmogaus, o chemiškai sukurtas (berods 300 reakcijų reikėjo atlikti, kol jį susintetino). Manau daugumą vaistų vartoti galima, tik nepasiduoti visokių "kepenims stiprinti" reklamai.
Pumper 2012-02-27 17:45
Kai pavadinime žodis "šokiruojanti", tai iškart aišku pasidaro, kad straipsnis muilo operos lygio.
Indigo89 2012-02-28 11:15
Straipsnis kaip straipsnis, bet problema niekur neisnyksta. Tikrai dauguma vaistineje be recepto parduodami vaistai yra tokie, kurie nuslopina ligos simptomus, taip sukeldami ispudi, kad vaistai padeda, bet ligos neisgydo, todel zmones vis slopina ir slopina simptomus niekada taip ir nepasveikdami.
Talkatif 2012-09-02 22:16
Tai kiekvienas augalas ir gyvis yra cheminė laboratorija. Tik ar žinosi kurią augalo dalį kada reikia imti, kaip paruošti? Ar žinosi ar tas augalas kitoks nebus augdamas kitoje vietoje, kitame dirvožemyje, kitiek Saulės gaudamas? :) Ar tikiesi, kad rupšnosi kaip Ezopas žolę ir busi sveikas kaip arklys? :)