Vyrų sėkloje sparčiai mažėja spermatozoidų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2012-12-06 23:01
Lyginant su kuriuo laikotarpiu? :)
Talkatif 2012-12-06 23:10
Taip, Maskvos regionas buvo aprūpinamas lietuviška produkcija. Tai ir dabar lietuvių prekybininkai aprūpina mėsa ne tik dalį Rusijos, bet ir Kinijos. Tik daugiau ne lietuviška, o pervežama. Kokybiškiausia ką galime nusipirkti Lietuvoje vis tik yra lenkiška. Kas ateina į parduotuvių lentynas iš kokių olandų ar danų ir prastesnės kokybės. Didžioji dalis lietuviškos mėsos eksportuojama. Pienas verčiamas į miltelius pradžiai, o tada žiūrima kiek skiest vandeniu, kiek parduot eksportui ir kiek sandėliuotis. O Sakas yra neblogas šizikas, kurio pasisakymus reiktų vertinti atsargiai, nes daug ir prisapalioja.
vvv2 2012-12-07 09:58
- iki šiol nežinojai? dabar dauguma tokių, nenusimink! jei netiki, parašyk žinutę, kad ir šiame forume, kažkiek sveikai tave supras gal tik vienas kitas, likusieji iki tiek nukliedės, kad net atsakinėt nenorėsi..
_alvydas_ 2012-12-07 11:57
Gali būti, kad jis perdaug emocionalus, bet tada reiktų žiūrėt kokie konkretūs produktai buvo perdaug sukritikuoti? Kurie neturi trans riebalų, sojos marmalo, subproduktų (ragai, nagai, odos ir panašiai), kenksmingųjų E (ne visi E blogis). Kuri dešra nemirkyta "dūmų skonio" skiedale? Beje net paprasta smulki druska yra beveik nuodas dėl dedamų aliuminio junginių "kad nedrėktų". To pasekoje medžiagų apytakos išsibalansavimas. Na aišku čia poveikis pasireiškia po dešitmečio kito, bet ką tai keičia. Tik dar sunkiau su tuom kovoti. Tada kam nušvilpti tą kuris gal biški persistengė? Čia tik dėl gamintojų/perdibėjų fintų, o dar kur gamintojai/augintojai su savo GMO, pesticidais, stimuliatoriais ir panašiom nesamonėm. Tiesiog kaip pirkėjui norisi žinoti po keleta normalių produktų pavadinimų iš įvairių maisto grupių.
_alvydas_ 2012-12-08 09:51
Žiūrėkit, jei daryti prielaidą, kad verslininkai nėra žūlikai, tada prašosi išvada, kad pati visuomenė juos pastatė į tokią jai pačiai žalingą poziciją. Galima būtų spėti, kad dėl mokesčių sistemos visos minėtos problemos ir atsiranda. Kas jei prekybiniai mokesčiai visai maisto produkcijai būtų fiksuota suma nuo 1kg ?? Pvz perparduodi 1kg maisto ir valstybei turi sumokėti 1Lt. Žinau visada išgirdus kažką naujo "normaliam" žmogui pirma reakcija - " kas čia per nesamonė " Jei kils tokia reakcija gal tada galima ją paremti argumentais? Čia eina kalba tik apie perpardavimą kol kas. Na dar galima tiesiog fiksuoti maksimalų prekybinį antkainį vienam kg maisto. Tada irgi sumažėtų kainų skirtumas tarp geresnės ir blogesnės prekės, kas pirkėją labiau skatintų rinktis geresnę, o tai automatiškai paskatintų gamintoją gaminti geresnes prekes. Pagrindinis tikslas sumažinti kainų skirtumą tarp geresnės ir blogesnės prekės. Tada geresnė turės daugiau šansų laimėti ir galiausiai visiem išeis į naudą, na išskyrus vaistų gamintojus...