Kurios religijos dabar plinta sparčiausiai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2012-12-12 19:45
Kvailai skamba tas pasakymas, kad negalima įrodyti jog Dievo nėra. Kaip suprasti? Gal būt jums, tikintieji, reikėtų pirma įrodyti Dievo egzistavimą? Nes kaip ateistas gali pateikti kontrargumentus, jei jūs nepateikiat argumentų Dievo egzistavimui įrodyti? Jeigu taip, tai įrodykit kad vienaragiai, jojantys ant vaivorykštės ir vemiantys skittles'ais neegzistuoja. Jei to padaryt negalit, aš visiems sakysiu, kad jie tikri ir mums reikėtų pasimelsti ir parodyti jiems, jog mes esame dėkingi dėl jų dosnumo ir kilnumo... Beje man iškilo kitas klausimas. Kuo religingi žmonės skiriasi nuo tikinčių ufonautais (kurie lanko žemę) ir konspiracijų mėgėjų? Jie visi tiki tuo ko negali pagrįsti faktais, tačiau pastarieji du laikomi idiotais ir visuomenės klounais, o religingas žmogus imamas kaip pavyzdys visiems.
jonasas 2012-12-12 22:18
visi gali tiketi kuo nori, bet jei jie tiki tuo, kuo jiem liepia tiketi ir nebando gilintis i tai, tai cia tikra problema
vvv2 2012-12-13 09:04
Pumper 2012-12-13 09:30
Kiti pvz. nelendant už religijos ribų: 1. Jei tu kalbiesi su dievu, tai vadinama malda. Jei dievas kalbasi su tavim, tai vadinama psichine liga. 2. Jei tu kalbiesi su dievu mintyse, tu esi geras tikintysis. Jei su dievu kalbi prie galvos prisidėjęs telefoną, tu esi psichinis ligonis.
vvv2 2012-12-13 09:47
- geras pastebėjimas, bet lengvai paaiškinamas: "aš esu jumyse" sakė Kristus, o malda yra susikaupimas dieviškoje šviesoje, gi visokie "iškrypėliai" save sureikšmina iki dievąžmogių ir skleidžia savo "reklamą".