Rusišką eksperimentą pakartoti pasišovę amerikiečiai masiškai gabenami į ligonines (Video)  (6)

Teoriškai bandymas verdantį vandenį paversti sniegu labai smagus ir įspūdingas. Šią savaitę Amerikos Vidurio Vakaruose termometro stulpelis nukrito 35 laipsnius žemiau nulio – panašu, jog oro temperatūra šiam pokštui tinkama, skelbia smh.com.au.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verdantį vandenį sniegu lauke sėkmingai pavertė vienas „ABC News“ žurnalistas. Tą patį padarė ir du meteorologai iš Kentukio.

„Tereikia šiltai apsirengti, užsivirti vandens ir išpilti jį į orą lauke spaudžiant šalčiui – ir žiūrėti, kaip jis virsta sniegu“, - sako vienas žurnalistas iš Šiaurės Dakotos.

„Lauke į orą išpilkite verdančio vandens. Vaikams tai labai patinka. Išbandykite, žmonės“, - rekomenduoja WCCO-TV laidų vedėjas Jasonas DeRusha.

Nieko keisto, jog daug žmonių ryžosi patys išbandyti šį virsmą.

Pirmadienį ir antradienį „Los Angeles Times“ socialinėje žiniasklaidoje suskaičiavo mažiausiai 50 žmonių, kurie, norėdami paversti verdantį vandenį sniegu, nusidegino patys ar nudegino aplinkinius.



Buvo ir keli pranešimai apie ligoninėje nudegimus besigydančius amerikiečius.


„Dirbu priimamajame, šiandien sulaukėme moters su antrojo laipsnio nudegimais – ji nusidegino lauke žaisdama su verdančiu vandeniu“, - socialiniame tinkle „Twitter“ parašė viena amerikietė.

Kaip tai galėjo nutikti? Žmonės elgiasi neatsargiai.

Svetainėje „YouTube“ patalpintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip tokiu būdu nusidegina porelė iš Čikagos.

Nukentėjo ne tik suaugusieji. Antradienio popietę Misūrio Sent Luiso ligoninėje atsidūrė du vaikai, kurie smarkiai apsidegino šėliodami lauke.

Mineapolio televizijos laidų vedėjas J. DeRusha, savo sekėjus socialiniame tinkle „Twitter“ raginęs išbandyti šį triuką, pirmadienio sakė negalįs dalinti komentarų be darbdavio žinios.

Tačiau socialiniame tinkle paskelbė: „Labai gaila, kad buvo nukentėjusiųjų. Laukiu žinių iš Minesotos gyventojų, kuriem tai pavyko be skaudžių padarinių“.

Priminsime, kad internete prieš metus pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame iš 9 aukšto išpiltas verdantis vanduo nepasiekia žemės, išpopuliarėjo žaibiškai, tad nenuostabu, kad atsirado nemažai pasekėjų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(8)
(1)
(-1)

Komentarai (6)