Didžiulis aštuonkojis atakavo jį fotografavusį narą (Video)  (4)

Štai kas gali nutikti, kai smalsus naras savo fotoaparato objektyvą atsuka į kamerų besidrovintį aštuonkojį, kuris nenori būti filmuojamas ar fotografuojamas. Vargšeliui turbūt trūko kantrybė nuo "šniūrais" prie jo buveinės traukiančių ir blykstėmis žybsinčių povandenio pasaulio gerbėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu nardantys Davidas Malvestuto ir Warrenas Murray'us plaukiojo maždaug 24 metrų gylyje, Melsvažuvių įlankoje, Karmele (Kalifornija, JAV), kai staiga, rodos, iš niekur priešais objektyvo akį mėsingais čiuptuvais sukunkuliavo pabaisa su aštuoniomis kojomis. Ne tik sukunkuliavo, bet ir beatodairiškai metėsi ant fotografavimo kameros. Ir mėgino ją išplėšti iš naro rankų.

Užvirė nuožmus povandeninis mūšis, ypatingas tuo, jog vyko visiškai be garso (vaizdo kameros mikrofonas užfiksavo tik kvėpavimo aparato triukšmą). Agresyvus galvakojis buvo beišplėšiąs vertingą fotoaparatūrą sutrikusiam narui iš rankų, tačiau plėšiką netikėtai atbaidė tas pats jį priviliojęs ir puolimui išprovokavęs dalykas – blykstės žybsniai.

W. Murray'us pradėjo desperatiškai spragsėti blykste, ir tai davė apčiuopiamų rezultatų – susinervinęs užpuolikas metė fotoaparatą ir nėrė slėptis į vandenyno gelmę.

O ką? Drama, kuri, ko gero, būtų sužavėjusi ir Žiulį Verną.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(1)

Komentarai (4)