7 įdomūs faktai apie seksą  (5)

Seksas – tai viena iš daugiausiai diskutuojamų gyvenimiškų temų visame pasaulyje. Rodos, kad apie tai jau žinome viską ir nieko čia daugiau neišrasi. Vis dėlto, ši sritis slepia kur kas daugiau įdomių, linksmų ir netgi labai pikantiškų faktų negu galėjote įsivaizduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Susidomėjusiems, pateikiame 7 faktus apie santykius, meilę, na, ir žinoma, sekso ypatumus, kurių galbūt dar nežinojote:
  1. Geriausias moters draugas – vibratorius – išrastas XIX amžiuje, ir buvo skirtas isterijai nuraminti. Na, kaip pavadinsi, nepagadinsi.
  2. Senovės egiptiečiai džiovintą krokodilo mėšlą laikė patikima priemone nuo pastojimo. Jis pasižymėjo spermicidinėmis savybėms. Tokiomis, kokiomis pasižymi šiuolaikinės kontraceptinės priemonės. Kaip tai vykdavo, geriau nesiaiškinkime.
  3. Vienos Londono sekso reikmenų parduotuvės atstovų tvirtinimu, 61 procentas moterų vien nuo apsilankymo tokioje parduotuvėje susijaudina. Be to, 66 procentai dailiosios lyties atstovių sekso žaisliukus nori pirkti realiai, ne internetu. Nieko keista – juk vibratoriaus pirkimas moteriai – tas pats, kaip įsigyti naują rankinę. Be to, kokybę reikia pajusti.
  4. Ir kas sugalvojo tuos šlovinguosius „20 centimetrų“? Vidutinis penio ilgis erekcijos metu – 12–17 cm. Išdidūs svajotojai tie vyrai.
  5. Pribloškiantis skaičius: vidutiniškai viename arbatiniame šaukštelyje spermos „laksto“ 300 milijonų spermatozoidų.
  6. Ne veltui žmonės žavisi delfinais. Tik jie ir mes užsiiminėjame seksu dėl malonumo.
  7. Kad ir kaip būtų keista, pažvelgus į šiuolaikines žmogaus kūno grožio suvokimo tendencijas, vyrai vis dėlto dievina didelius… užpakalius. Tai užkoduota jų pasąmonėje, nes moteris, kurios sėdmenys platūs, esą gali lengviau pagimdyti daugiau vaikų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(20)
(1)
(6)

Komentarai (5)