Sparnuotoji apokalipsė: eismą Tailando gatvėse paralyžiavo miriadai ančių (Video)  (5)

Sunku pasakyti, kas nutiko šioje Tailando gatvėje, tačiau čia miestelio gyvenimą kuriam laikui paralyžiavo miriadai ančių. Beje, tai, ką matote šioje iliustracijoje – tik lašas jūroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siaubo apysakose kartais galima paskaityti apie skėrių ar žiurkių antplūdžius: miestelį užpuola miriadai ūsus, žiauturus ir dygias kojas krutinančių vabzdžių arba viską ryjančių žiurkių. Sunku pasakyti, kas nutiko šioje Tailando gatvėje, tačiau čia miestelio gyvenimą kuriam laikui paralyžiavo miriadai ančių.

O vaizdas išties fenomenalus: kiek akys užmato – vien antys, antys, antys. Skubančios, kreksinčios ir srūvančios sraunia upės tėkme. Tokia sraunia, kad stichijos kelyje atsidūrusiems automobilių vairuotojams neliko nieko kito, kaip stoti ir išjungti variklius.

Ančių šturmo batalionai miestelį paimti mėgino ne tik skaičiumi, bet ir pragarišku triukšmu. Ne mažiau fenomenalu ir tai, kad galybė sparnas į sparną besitrinančių ančių skuodė neįtikėtinu greičiu.

Kiek jų ten galėjo būti? Ko gero, milijonai. Ir, ko gero, tai – kažkurio paukštininkystės ūkio legionai. Kaip ir kur tokie laikomi? Neklauskite. Pakaks pasižiūrėti.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(7)
(32)

Komentarai (5)