Rudasis lokys priėjo pasilabinti (Video)  (0)

Aliaskos Žvejybos ir medžioklės departamento darbuotojas Drew Hamiltonas fotografavo ruduosius lokius McNeilo upės laukinių žvėrių rezervate Aliaskoje, kai vienas iš lokių nusprendė su fotografu susipažinti iš arčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugumai toks artimas susitikimas su didžiuliu ruduoju lokiu nebūtų labai malonus, bet amerikietis sugebėjo išlikti ramus ir tik lokiui pajudėjus kelis kartus šūktelėjo, kad jis neprieitų pernelyg arti.

Įspūdingas vaizdelis buvo nufilmuotas dar 2012 m., bet socialiniuose tinkluose žaibiškai plisti pradėjo praėjusią savaitę, kai buvo patalpintas „YouTube“ vaizdo klipų portale.

Negana to, jog kelias minutes bandė fotografo nervus stoviniuodamas netoliese, lokys netrukus sugalvojo įsitaisyti patogiau ir prisėsti.



McNeilo upės laukinių žvėrių rezervate yra didžiausia pasaulyje rudųjų lokių koncentracija. Jie čia susirenka pasimaitinti lašišomis, kurios neršia upėje.

Vaizdo įrašo pabaigoje matyti upėje žvejojantys dar geras tuzinas lokių. Kaip rašoma rezervato svetainėje, vieną vasarą čia buvo užfiksuoti 144 lokiai.

Siekiant apsaugoti tiek lokius, tiek žmones, į parko apžvalgos aikštelę įleidžiami tik žmonės, dalyvavę specialioje loterijoje ir laimėję bilietus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(33)
(3)
(30)

Komentarai (0)