Su šypsena: amerikietis įkūrė „varlių televiziją“ (Video)  (2)

Išmaniosios technologijos gali išmušti gyvosios gamtos atstovus iš vėžių. Vyras įamžino, kaip būrys varlių susispiečia aplink kirmėlių vaizdo įrašą rodantį išmanųjį telefoną ir viena per kitą nesėkmingai mėgina pačiupti šį skanėstą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Čia varlės žiūri savo mėgstamiausią laidą, - rašo amerikietis Joe Myersas, įkėlęs vaizdelį į „Youtube vaizdo klipų portalą. - Turėjau apsaugoti telefoną stiklu, nes kitaip jos nuolat perjungia kanalą.“

Portalas DailyMail praneša, jog įraše užfiksuotos pievinės varlės (kartais dar vadinamos leopardinėmis). Kai kurios jų rūšys taip pat minta smulkiais paukščiais ir netgi gyvatėmis.

Įraše varlių skaičius vis didėja, kol galiausiai net 17 varliagyvių stumdosi ir šokčioja vienas ant kito, stengdamiesi gauti geriausią vietą prie „televizoriaus“.

Iš tiesų varles vilioja gardžiai besiraitantys kirminai, kai kurios jų šokčioja ir atsitrenkia į stiklą, kuriuo varlių terariumo šeimininkai apsaugo savo „iPhone“.

Matyt, varlių augintojai išmano šių mažylių biologiją, nes savo liežuviu varlės gali įsitraukti į burną tris kartus už jas pačias sunkesnį objektą.

Prieš kelias dienas į „Youtube internetinę svetainę įkeltas vaizdo įrašas jau sulaukė beveik 400 tūkstančių peržiūrų:

Mokslininkai jau yra tyrę vaizdo įrašų poveikį gyvūnams. Pavyzdžiui, marmozetės (beždžionių rūšis), ekrane stebėdamos, kaip jų gentainė atidaro dėžę bananų, išmoksta pakartoti tokį elgesį, kad ir pačios gautų skanėstą.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (2)