Vyras rankomis sugavo milžinišką anakondą (Video)  (3)

Prancūzijos Gvianoje vyras plikomis rankomis iš upės ištraukė 5,1 m) ilgio anakondą po to, kai ši prarijo jo draugo šunį, skelbia „The Telegraph“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sebastienas Bascoulesas, kuriam 39-eri, rankomis suspaudė anakondos nasrus, o jo draugas laikė gyvatės uodegą traukiant ją iš vandens. Gyvatei marškinėliais buvo užrištos akys.

„Draugas paskambino ir paaiškino, kad jo šunį, vardu Minus, netoli namų suėdė anakonda. Iš pradžių neišsigandau, nes maniau, kad gyvatė yra kur kas mažesnė, bet galiausiai buvau priblokštas jos dydžio – anakonda buvo ilgesnė nei 5 m“, – pasakoja S. Bascoulesas.

„Kai buvau dešimties, mėgau gaudyti roplius, bet ši gyvatė yra didžiausia, kokią esu matęs ir apskritai sugavęs. Ji buvo tokia didelė, kad paprašiau draugo pagalbos palaikyti jos uodegą. Kitu atveju ji galėjo man įkąsti“, – įspūdžiais dalijasi S. Bascoulesas. Pasak jo, gyvatė tuo metu virškino šunį, todėl buvo rami.

S. Bascoulesas laikė anakondą vonioje per naktį, o vėliau paleido į pelkes.

„Pasirinkau šią vietą gyventi dėl jos faunos, ypač roplių ir varliagyvių. Prancūzijos Gvianoje gyvena 98 gyvačių rūšys. Esu pagavęs 15–20 anakondų, tačiau tokio dydžio anakonda yra didžiausia mano svajonė“, – džiaugėsi S. Bascoulesas.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (3)