Dramblį užpuolęs krokodilas pasigailėjo (Video)  (3)

Laukinės gamtos drama: didžiulis krokodilas atakavo dramblį, sugriebęs jį už straublio. Ir visa tai buvo įamžinta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fotografijos buvo padarytos Pietų Afrikoje. Dramblys ramiai vaikščiojo pakrante, nepastebėdamas krokodilo, tik staiga šis staigiai sučiupo jam už straublio. Dramblys stengėsi priešintis ir grįžti atgal į krantą, tačiau taip lengvai jam to padaryti nepavyko. Turistai, matę reginį, pasakojo, kad dramblys buvo išsigandęs ir stojosi ant galinių kojų, kad galėtų išsilaisvinti. Galiausiai dramblys spyrė krokodilui ir dūrė jam savo iltimis bei greitai pasišalino. „Mes tiesiog sėdėjome sunkvežimyje ir pamatėme dramblį, norėjome jį nufotografuoti, o įamžinome visai kitokį reginį. Iš tiesų drambliui buvo labai sunku pabėgti, tačiau jis buvo stipresnis“, - pasakojo viską įamžinęs turistas.

Turistas teigė, kad niekas iš jų grupės negalėjo padėti gyvūnui: „Tiesiog ten artintis buvo beprotiška. Aš niekada gyvenime nemačiau nieko panašaus. Visi pradėjo traukti savo kameras, nes tokį reginį užfiksuoti yra vienas šansas gyvenime.“

Nors dramblys patyrė straublio sužalojimų, veterinarai teigia, kad jis pasveiks, o krokodilas, ko gero, patyrė daug sunkesnius sužeidimus.

Kaip pasaulis atrodo galiūno dramblio akimis, kviečiame pasižiūrėti žemiau pateiktame vaizdo įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(13)
(42)
(-29)

Komentarai (3)