Neįtikėtina istorija: vyrą nuo vėžio išgelbėjo ryklys  (2)

„Mane išgelbėjo ryklys“, – po nelaimingo įvykio pliaže pasakė Eugene Finney iš Kalifornijos. Vyras leido laiką pliaže, nuėjo nusimaudyti ir jį užpuolė ryklys, sužeisdamas nugarą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skausmams nepraeinant vyras kreipėsi į ligoninę, kur jam buvo diagnozuotas vėžys. Šią vasarą E.Finney išsiruošė atostogauti į Kaliforniją, kur jam beplaukiojant atsitiko nelaimė – vyrą užpuolė ryklys. Tuo metu E.Finney dar nežinojo, kad tai jam išgelbės gyvybę. Ryklys gana smarkiai įdrėskė vyrui keliose vietose. „Kažkas mane užpuolė iš nugaros. Dar niekada nebuvau patyręs nieko panašaus“, – vėliau pasakojo vyras. Kai E.Finney pavyko ištrūkti iš vandens, jo dukra pastebėjo, jog jis kraujuoja. „Dukra manęs paklausė – tėveli, kodėl tavo nugara ir krūtinė kruvina?“, – prisiminė E.Finney. Tačiau vyras nusprendė, jog vykti į ligoninę neverta. Tačiau jau tą pačią naktį vyras pasijuto blogai. „Pajutau stiprius skausmus nugaroje ir krūtinėje. Po kelių dienų grįžome namo iš atostogų, tačiau savijauta tik blogėjo. Skausmą kėlė ant krūtinės ląstos pasilikusi žaizda po susidūrimo su ryklių“, – pasakojo vyras. Jis nusprendė ilgiau nekentėti ir nuvyko į gydymo įstaigą, kur medikai jį apžiūrėję rado graikinio riešuto dydžio auglį.

Navikas buvo pašalintas prieš porą savaičių atlikus mažai invazinę operaciją robotinės chirurgijos pagalba.

„Jeigu manęs nebūtų užpuolęs ryklys, greičiausiai taip ir nebūčiau sužinojęs, jog turiu auglį. Laimei, man neprireikė chemoterapijos, nes vėžys aptiktas anksti. Jaučiuosi labai laimingas. Jaučiu it gavau antrą progą gyvenime“, – sakė E.Finney.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(37)
(6)
(31)

Komentarai (2)