Televizija iš arti: kaip kuriamos televizijos laidos? (Video)  (0)

Pasaulyje yra apie 15 tūkstančių skirtingų televizijos kanalų. Daug žmonių dirba tam, kad grįžę po darbo laimingi įsijungtume televizorių. Kaip kuriamos televizijos laidos? Kaip žinių vedėjai skaito laidų tekstus? Kaip veikia televizijos bokštai? Kokį poveikį mums daro televizija? Naują pažinimo sezoną pradedantys „Mokslo sriubos“ kūrėjai kviečia susipažinti su televizija iš kitos pusės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iš pradžių labai jaudinausi, o paskui tu tarsi išmoksti, perlipi per save.“ - sako LRT televizijos žinių vedėja Ugnė Galadauskaitė.

„Jau kas iškrito, kas išėjo iš lūpų, to nesugrąžinsi. Tada belieka kažkaip save suimti į rankas, nusiraminti ir dirbti.“ - sako „Panoramos“ vedėjas Marijus Žiedas

„Erdvės vaizdas skrieja per lęšius ir suformuoja sumažintą pasaulio vaizdą ant kameros jutiklio. Įsivaizduokime, filmuojame Mitų griovėjus. Jei vyručių ūgis yra apie 1,8 m., tai ant jutiklio jie bus apie 2 cm. aukščio. Ne didesni nei nykščio nagas. Maža to, jie bus aukštyn kojom.“ - sudomina „Mokslo sriubos“ virėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(16)

Komentarai (0)