Biologas pataria, kaip iš namų išvyti graužikus, kandis, tarakonus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mirtis 2015-10-30 19:14
Kadangi turiu patirties su blakem Ir tarakonais, tai pasidalinsiu informacija. Visoki kobra smogra Ir t.t. purskalai neisnaikins nei vienu nei kitu. Tarakonai iseina patys jei namie svara, o jei ne, tai BORO RUGSTIS(balti milteliai) tikrai padarys darba, tik pabarstyt po spintelem ir saldytuvu reikia(galima ir spintelej, tik nevalgykit), tada laukti keleta savaiciu ir rezultatas bus 100%. Dabar blakes, visi zino, kas susidure su blakem, kad tai gyvunelis bjaurus ir reikia jo bijot kaip velnio! Bet jei kas jau turit si padareli tai nusipirkit SILICA GEL(tie patys rutuliukai kurie maiseliuose buna kaip perkat batus ar baldus), juos reikia susmulkint i dulkes, su kavamale ar blenderiu, turi buti milteliai, mikroskopines dulkes, ir ta reikala pabarstyti blakiu zidiniuose. Abu varientai ilgalaikiai ir iki kol neisvalai milteliu, tol atlieka savo darba. Kokiu principu veikia tai, susiraskit nete info nes tingiu rasyt Geriausia tai jog nieko praktiskai nekainuoja ir nereikia profesionalu pagalbos, kaip tas nukvakes juokdarys cia pasakoja.
saulius.sakalauskas 2015-10-30 21:39
naa mano situacija buvo tokia, ede mane ir sunu blakes kokia savaite kol neissiaiskinau kas cia mus eeeda vis galvojom kad uodai . kai paskaiciau internete kad ikandimai vienas priekito paraudimai ir zymes kraujo ant patalynes tada viskas buvo aisku. ZMONOS KAZKODEL NEEEEEDE. is pykcio tapacia diena isvariau seima i kaima ( priestai iskalbe rubus 90 laipsniu karcio pervilkom vaika zmona ir ate . tada pasiemiau siurbli ir kruopsciau issiurbliavau kiekviena kampeli ,ispjoviau net fotreliu lovos dugnus (ten buna tokia tiesiog medziaga plona uztraukta . paskui nulekiau i parduotuve nusipirkau SUPER KOBRA-LONG LASTING 5 balionelius ant 2 kambariu buto ispurskiau visus tarpus , gryzom i namus po savaitgalio isplovem visus rubus patalynes kaldras (kaikurias metem lauk ) pagalves keitem iskart atejo ktas savaitgalis dar karta pakartojau tapati procesa . nusispjaunu tris kart jau 6 menesiai kaip nieko , nieks nekanda niekur neniesti ir tt...
mirtis 2015-10-31 01:35
Duok die Cia liaudis kurie nesusidure su blakem gal nelabai surpanta, kas tai per brudas... As pirma karta kaip kovojau su blakem, tai irgi viska skalbiau, daiktus maisuose laikiau juoduose ant saules vasara, kad temperature isdvesinu blakes, bet kova vistiek buvo sunki ir ilga su parduotuves priemonem(kelis menesius daigtus bijojau isimt) nors vistiek laimeta. Po to karto kaip antra karta pamaciau blakes naujoj savo gyvenamoj vietoj(gal po kokiu dvieju metu), tai kojos nutirpo! Tada ir atradau nete silica gel gerybes Mano paminetu budu nereikia nei drabuziu skalbti nei i kaima seimos varyti, tik laiko klausimas kol visos isdves Esu dares eksperimenta, pasigavau blake, uzpuciau tu dulkiu ant jos biski ir uzdariau stiklinej, po dienos ar tai dvieju buvo mirus kaip lenta O jei imeti i tas dulkes tai mirsta net per keleta valandu. Geriausia tai jog jos tas dulkes parnesa i lizda ir ten jas perduoda ir kitoms blakems.
Berserkas 2015-11-02 20:02
Ačiū gal pravers jūsų patirtis.