Psichiatras: eitynės reikalingesnės pačiai visuomenei nei mažumoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2016-06-21 14:28
Daug kam klaidingai atrodo, kad parade tik gėjai dalyvauja, nors realiai ten jų mažuma. Ir aš su žmona šiais metais žygiavau, mačiau partijų aktyvistus, VU medikus ir psichologus ir dar daug žmonių, kurie žygiavo už laisvę.
hamann 2016-06-21 15:24
? nes normaliems žmonėms eitynės netrukdo. O šiaip tai Lietuvai linkiu, kad kuo greičiau tokių "paprastų žmogelių" neliktų. Kai būsime visi "užsienietiški", pasaulietiški ir tolerantiški tada būsime žingsniu arčiau europiečių. P.S. teisingi straipsnio autoriaus žodžiai apie okupacinę ligą.
Audrius 2016-06-21 16:34
kaip reta, geras straipnis. Pagaliau, buvo pakalbintas kritiskai mastantis zmogus. Puikiai ivardintos musu liudnos tautos bedos ir tu bedu simptomai. Beje, kiek pastebejau, kaip taisykle, visi geju nekentejai ir "tikru" vertybiu gynejai buna labai pro-kariuomine ir krasto gynima. Panasu, kad visi kuriems pasistona nuo NATO, visokiu boxeriu ir kito sh taip pat bando kazkokia beprasmybe uzpildyt savo gyvenime. Kaip ten bebutu, reikia dziaugtis bent tuo, kad buvo taikliai ivardintos visuomenes bedos-dabar bandom judeti pirmyn.
Atk 2016-06-21 17:20
Kai tu neatsakai pyktai į piktą repliką, tai jau yra atsakimas šiluma. Kai žmogus nustoja bijoti ir neigiamai mąstyti iš jo automatiškai pradeda išeiti šulima. Jei neatsakai piktai į piktą repliką, bet mintyse vis tiek galvoji apie jį negerai, tai irgi gerai, kad bent jau žodžiais nieko nepasakei, bet vis tiek priklausomai nuo minčių neigiamų iš tavęs galės eiti šaltis. Todėl reikia stengtis siekti asmeninio išsivalymo, tada lengviau galėsi šildyti kitus savo teigiamom mintim. Reikia stengtis ir tada pradėsi judėti į priekį, nors gali atrodyt, kad nieko nevyksta ir tu stovi vietoje. Bet visos tavo teigiamos mintys veikia, kur tu su šypsena, nepiktai žiūri.