Vokietijos biochemikė jau seniai atrado vaistą nuo vėžio, bet jis toks pigus ir paprastas, kad gydytojai jį ... ignoruoja

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2016-08-05 10:46
Nauduočiau tokia dieta tik tuomet jeigu 100% būtu patvirtinta.
immortallt 2016-08-05 10:52
Straipsnis tai kažkoks nei šioks, nei toks. Pirma, apie gydymą taip ir neparašyta. Nebent sakot, kad vegetarai vėžiu neserga (ką greitai galima paneigti). Antra, apie jokį vaistą, o tuo labiau jo pigumą niekur neparašyta, tik apie sveiką mitybą bandryta pradėti rašyti. Trečia, nobelio nominacijos kiek suprantu skirtos už pasiekimą sveikoje mityboje, ne vėžio gydyme.
aleksas_ 2016-08-05 10:57
Mityba yra ta tema kurioje nori ar nenori reikia gaudytis, tad norisi ir kad straipsniai būtų gilesni. Daugiau apčiuopiamos statistikos, detalių. Ir tas ryšys su vėžio gydymu neaiškus.
UTF16 2016-08-05 11:05
Tikėjimas jokio vėžio neišgydė.
slack 2016-08-05 11:18
Tikėjimas daro stebuklus.
M134 2016-08-05 11:27
Čia veganizmas plius vienas vienintelis produktas kažkodėl leidžiamas. Matyt ji admeniškai labai mėgo liesą varškę. Ir dar plius atsisakoma kitų pavojingų (pagal bendrąją nuomonę) dalykų, kaip baltas cukrus ir tt. Jei žmonės turėtų gerus patiekalų receptus, tai visai nesunku būtų taip maitintis. Bėda, kad labai daug kas taip maitinasi, valgo labai daug raw food'o. Visai nepopuliarina taip darydami. PS vegetarai/veganai serga, bet jų mityboje nedraudžiama valgyti nesveiko maisto. Ten gyvulinė kilmė esmė. Tad realiai ne į juos vien reikia žiūrėt.
slack 2016-08-05 11:34
Tos idėjos rašoma visose sveikos mitybos knygose. Balta duona, balti miltai, raukyti gaminiai...
UTF16 2016-08-05 11:35
.
slack 2016-08-05 11:40
Galbūt todėl,kad dauguma sojų yra genetikai modifikuotos. Turbūt tokia ir yra priežastis.
UTF16 2016-08-05 11:43
Europoje genetiškai modifikuota soja praktiškai vartojama tik gyvulių pašare ir kaip kuras, o ne kaip žmonių maistas: http://www.gmo-compass.org/eng/grocery_ ... ybean.html https://milieudefensie.nl/publicaties/r ... pean-union
immortallt 2016-08-05 12:13
Kuo soja tokia sveika? Dauguma sojos produktų yra labai stipriai perdirbti.
Hm 2016-08-05 12:49
Na mano žmona prieš keletą metų kaip tik ir persirgo krūties vėžiu. Po chemijos terapijos gydytoja jai būtent tokią dietą ir pasiūlė. Tik dabar sužinojau, jog tai šios Vokietijos biochemikės atradimas. Dietos pgr. principas angliavandenių vartoti tik tiek, kiek reikia kūnui. Skaičiavimas - 1g. angliavandenių, vienam kūno kg. Jokių rafinuotų angliavandenių, geriau jokių vaisių, pgr. daržovės, liesa varškė su linų sėmenų aliejumi. Mėsos geriau nevalgyti, bet jei labai norisi, kas antrą dieną degtukų dėžutės dydžio liesos mėsos. Vėžinės lastelės minta lengvai įsisavinamais angliavandeniais... Žmona darėsi po gydymosi testą, ar nebeliko vėžinių lastelių organizme. Prieš testą išgėrė radioaktyvių angliavandenių ir po kelių valandų tikrino, ar neatsirado kur kūne radioaktyvių angliavandenių telkinių... Kol kas viskas gerai ir žmona jau taip griežtai šios dietos nebesilaiko, na bet maitinasi jau nepalyginamai sveikiau nei iki susergant...
immortallt 2016-08-05 13:20
Hm, vat jei chemoterapijos kurso nebūtų praėję, o tik dieta, tada būtų galima kalbėti, kaip įrodymą. O dabar man tai skamba kaip švestas vanduo. Niekaip nebandau įžeisti ir tikrai džiaugiuos, kad padėjo, bet chemoterapija ir yra vaistai. Čia kaip anekdote: Geri viskį su ledukais - ryte galvą skauda. Geri džiną su ledukais - ryte galvą skauda. Geri konjaką su ledukais - ryte galvą skauda. Prakeikti tie ledukai! Taip ir čia, šalia chemoterapijos veiksmingumą matuoti sudėtinga. Reiktų imties su tūkstančiais pacientų, kur pusė valgytų ką nori, pusė laikytųsi itin griežtos šios dietos. Tada žiūrėtum kiek procentiškai skiriasi pasikartojimai. Jei daugiau nei 10% skirtumas - tada būtų galima kalbėti apie poveikį. P.S. sutinku su sveika mityba ir pan.
Permetejas 2016-08-05 13:23
Contrary to the often misquoted belief, Budwig was NOT nominated for the Noble prize in medicine 6 times for her work with cancer patients, but rather nominated for the Right Livelihood Award
UTF16 2016-08-05 13:24
Aš irgi norėčiau pamedituoti ir pasveikti. Deja… http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12509397
Hm 2016-08-05 14:24
Jei jau vėžį tektų gydyti tik dieta, tada 40 parų badavimas, o po to ta pati dieta... Toks atsitikimas aprašytas lryte. Kai Lietuvos pilietį paleido namo ir nesutiko gydyti, nes vėžys jau buvo 4 stadijos ir išplites vidaus organuose. Pilietis (vardas ir pavardė paminėti) pradėjo nuo 40 parų badavimo, vėliau dieta. Po pusės metų pas jį neberado jokio vėžio... O šiaip jau gyvenime, bet kurios sunkesnės ligos gydyme suveikią keletas dedamųjų: 1 Tikėjimas ir nusiteikimas, jog turi galimybę pagyti. 2 Pats ligos gydymas 3 Gyvenimo ir mitybos būdo keitimas, nes tai ir sukėlė ligą...
immortallt 2016-08-05 14:40
Hm, pavieniais atvejais nelinkęs tikėti, ypač, kai neištirtas procesas. Pasitaiko tokių elementarių dalykų, kaip tyrimų klaida - vėžiu niekada ir nesirgo. Jei gydytojai nėra pakankamai dėmesingi, o žmogus pats nesigaudo ir neieško papildomų patvirtinimų, kartais tokie išlenda. Bet taip, sutinku, nusiteikimas ir tikėjimas, kad pasveiksi bei mityba turi didelę įtaką, bet labai dvejoju, ar tai gali pakeisti vaistus kritinių ligų atveju. Esu matęs ir labai sveikai gyvenančius, o mirė nuo vėžio.
Atk 2016-08-05 14:42
vegetarai irgi gali neteisingai maitintis. maisyt nesuderinamus produktus valgyt daug slamsto pirkto, daug saldumynu, daug kepto maisto. balta duona tersia organizma. bet duona turi buti ant raugo, ne ant mieliu. bet labiausiai veikia, kaip zmogus reaguoja i supancia realybe. sveikaaplinka, svarus oras irgi teigiamai veikia.
Simplicity 2016-08-05 16:33
Žmonės būtų kur kas sveikesni, jei maistą gamintųsi patys, o ne maitintųsi perdirbtais maisto produktais ir visokiais pusfabrikačiais. Net kalbant apie rūkytus gaminius, skirtumas tarp naminio ir pirktinio produkto gali būti milžiniškas. Namuose rūkant dešras, buvo apsiribojama malta mėsa, natūraliomis žarnomis ir natūraliais prieskoniais, o konservantas— paprasčiausia valgomoji druska. Tuo tarpu net ir aukščiausios rūšies pirktinė rūkyta dešra savo sudėtyje gali turėti sintetinių dažiklių, skonio ir kvapo stipriklių ar vėžį sukeliančių konservantų (na, kad ir natrio nitrito (E250)). Kuo daugiau perdirbto maisto į save sukiši, tuo didesnę žalą savo organizmui darai. Kitais žodžiais tariant: „live fast - die young.“. Maisto gaminimas namie ne tik nėra aukštoji matematika, bet dar ir padeda išvengti organizmui žalingų maisto priedų kokteilio. Kaip žinia, apie cheminių junginių neigiamą poveikį sužinoma ne iškart, o tik po daugelio metų— kas kažkada buvo leidžiama, šiandien jau yra uždrausta. p.s. Vištienos file (ar bet kokią kitą mėsą) su troškintomis daržovėmis, namie galima paruošti per kokias 30 minučių. Susipjaustai vištieną, ją kiek apkepini ir ant viršaus suverti daržoves (kad ir šaldytas), prieskonius, ir patroškini ant lėtos ugnies 10-15 minučių. Vegetarai tą patį gali padaryti ir nenaudodami vištienos. Tikrai bus sveikiau už panašiai tiek laiko verdančias pieniškas dešreles (dar užkandamas batonu) ar prekybos centre nupirktą ilgo galiojimo pusfabrikatį (tokį, kurį pakanka mikrobangėje pašildyti).
immortallt 2016-08-05 17:16
Simplicity, dėl rūkytų, pats dūmas iš savęs kancerogenas. Druskos perteklius irgi blogai. Net namie rūkyti produktai nėra sveiki. Bet taip, sutinku su kitku. Tiek kad namie gamintis kartais tampa sudėtinga dėl laiko stokos, šiam pašėlusiam pasaulyje.