Šis testas akimirksniu parodys, ar jūsų kūną ėda grybelis (Video)  (3)

Candida albicans yra mieliagrybiai, gyvenantys kiekvieno virškinamajame trakte ir gleivinėse. Paprastai šie mikroorganizmai nekenkia sveikatai. Organizmo gerosios bakterijos reguliuoja grybelio augimą, neleidžia jam išsiplėsti. Tačiau kartais jos išsibalansuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė grybelio funkcija organizme – sunaikinti pūvantį maistą, kol pavojingos bakterijos nepradėjo daugintis ir kelti grėsmės sveikatai.

Bet esant tam tikroms sąlygoms, šis grybelis gali pradėti pernelyg augti, plėstis. Esant tokiam procesui, grybelis gali net „pragraužti“ žarnų sieneles, pasklisti kraujagyslėmis ir užkrėsti kitus audinius.

Dėl padidėjusios grybelio koncentracijos organizme gali kilti tokių sveikatos sutrikimų kaip alergija maistui, pienligė, nuovargis, galvos skausmas.

Tam, kad sužinotumėte, ar jūsų organizme nėra per daug įsigalėjęs grybelis, pomada.cc siūlo atlikti testą namuose. Žinoma, pirmiausiai pažiūrėkite į liežuvį, nes baltos apnašos ant jo būtent tai gali ir byloti.

Bet jeigu tai įtarimo nekelia, pasiimkite stiklinę vandens, ją išskalaukite. Sukaupkite seilių burnoje ir spjaukite į vandenį, jei seilės plūduriuos, reiškia viskas gerai, tačiau jei pastebėsite, kad dalelės plonais siūlais leidžiasi žemyn arba po kelių minučių pastebėsite keistų nuosėdų gali būti, jog jūsų organizme candida grybelio per daug.

Šis testas nėra tikslus šimtu procentų, ypač jei atliekant jį nesilaikoma visų nurodymų. Pasitarkite dėl to su šeimos gydytoju. Tačiau apačioje esantis vaizdo įrašas parodo, kaip atrodo moters seilės, kuri iš tiesų turi candinda perteklių, įspjautos į taurę vandens.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(49)
(7)
(42)

Komentarai (3)