Naujas vaizdo įrašas atgaivino diskusijas apie sniego žmogų: tiesiog klastotė, gorila ar vis dėl to - sniego žmogus? (Video)  (2)

Daug kas nustebę, mat tai turėtų būti padaras, besislepiantis kažkur prie Ramiojo vandenyno, Šiaurės Amerikos šiaurės vakaruose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-18 Naujas vaizdo įrašas atgaivino diskusijas apie sniego žmogų: tiesiog klastotė, gorila ar vis dėl to - sniego žmogus? (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmuke, kuris nufilmuotas pietryčių Azijoje, Indonezijoje, matyti didelė būtybė, keliaujanti pro krioklį, skelbia dailymail.co.uk.

Vaizdo siužetas negali 100 proc. patvirtinti, kad tai – sniego žmogus, tačiau nemažai žmonių tvirtina, kad šis įrašas gali tapti įrodymu.

Vaizdo siužetas prasideda nuo įspūdingo Indonezijos kalnyno kadro. Ilgainiui krioklio kairėje galima pastebėti judantį objektą, kuris praeina tiesiai pro krioklį.

Taigi vieni tvirtina, kad čia yra sniego žmogus, kiti tai vertina skeptiškai ir sako, kad tai galėjo būti gorila, arba apskritai klastotė.

---

Neaišku, kada paplito legenda apie sniego žmogų, tačiau paaiškėjo, kad daugeliu atvejų tai buvo lokiai – ne sniego žmonės. Reikia pastebėti, kad Indonezijoje lokių nėra.

Jau esame rašę, kad mokslininkai, pasinaudodami DNR tyrimais įrodė, jog būtybės, žinomos kaip sniego žmogus, jetis, „bigfootas“, „sasquatchas“ bei kiti vardai, šiuo metu gal ir neegzistuoja, tačiau anksčiau Himalajuose buvo paplitęs meškų mišrūnas, dėl kurio ir galėjo atsirasti panašios legendos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(17)
(-11)

Komentarai (2)