Buvęs sovietų agentas išdavė negirdėtą ir ypač keistą J. Stalino užgaidą  (2)

Ar kada nors taip bijojote kito žmogaus, kad ėmėte jį analizuoti? Jeigu taip, ar analizavote to žmogaus išmatas? Šių eilučių autorius nėra aiškiaregis, bet spėja, kad jūsų atsakymas yra neigiamas. Nors kas gali žinoti, nes štai Josifas Stalinas būtent taip ir darė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Sovietų Sąjungos agentas, kurio tapatybė nebuvo paviešinta, atskleidė, jog diktatorius XX amžiaus penktajame dešimtmetyje turėjo itin slaptą programą, skirtą užsienio šalių lyderių ekskrementams analizuoti. Rusijos slaptųjų tarnybų archyve rasti dokumentai rodo, kad tuo metu buvo įrengta slapta laboratorija, kurioje sovietų mokslininkai tyrė ir studijavo įvairių šalių lyderių ekskrementus.

Tikėtasi, kad išmatose rastos medžiagos padėtų atskleisti kiekvieno valstybės vadovo psichologiją. Slapti dokumentai rodo, kad 1949 metais Kinijos lyderio Mao Zedongo vizito Rusijoje metu buvo paimti jo išmatų mėginiai. Minėtas agentas, kuris atskleidė šią paslaptį, teigia, jog sovietų tarnybos buvo įrengusios specialius tualetus, kurie buvo sujungti ne su nuotekų vamzdžiais, o su dėžėmis.

Kitaip tariant, visos išmatos nutekėdavo į dėžes, kurios būdavo gabenamos į slaptą laboratoriją. Tik gavęs Mao Zedongo ekskrementų tyrimo rezultatus J.Stalinas sutiko su Kinijos lyderiu pasirašyti dvišalį susitarimą. Idėja atrodo išties absurdiška, bet galbūt J.Stalinas pralenkė laiką? Šiais laikais mokslininkai atlieka itin daug tyrimų, susijusių su žmogaus išmatomis ir jose gyvenančiais mikroorganizmais.

Taip pat egzistuoja komercinės įmonės, kurios leidžia atsiųsti savo išmatas ir pateikia jų analizę. O štai Japonijoje yra išmanusis tualetas, kuris analizuoja žmogaus ekskrementus ir atsiunčia juo pasinaudojusiam žmogui internetinę nuorodą, kurią atidaręs jis gali rasti informaciją apie savo organizme esantį riebalų ar bakterijų kiekį bei kitą informaciją.

Istorikai mano, kad J.Stalino ir Mao Zedongo santykiai nebuvo patys geriausi, o tai parodo nemalonūs jų susitikimai, požiūrių į tokius dalykus, kaip užsienio politika, skirtumai, bei skirtingas požiūris į Marksistinę ideologiją. Todėl nenuostabu, kad J.Stalinas taip stengėsi perprasti tuometinį Kinijos lyderį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(13)
(10)

Komentarai (2)