Mokslu abejojantys žmonės jau kenkia savo vaikams - JAV prasideda problemos dėl neskiepijamų vaikų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-05-12 16:08
- Čia ne žmonių kaltė, o to paties mokslo, kuris susikompromitavo neteisingais savo sprendimais bei dėl aferistų, kurie STUMIA mokslą vardan didesnio grašio. - Su tais skiepais žmonės dažnai sterilizuojami, o ne pagydomi. Mokslas yra gerai, bet ne viskas kas juo vadinama yra mokslas. - O kalbant dėl autizmo, mokslas padarė vieną nedovanotiną klaidą, jis neištyrė kaip skirtingai skiepai veikia organizmą vienu metu. Atskiri skiepai veiksmingi, bet jų kombinacijos tiesiog išverda žmogaus imuninę sistemą ir vaikas virsta invalidu - autistu. O blogiausia yra tai jog vengdami atsakomybės visi tai neigia. Jeigu problemos būtų sprendžiamos, žmonės nebijotų skiepų, bet dabar nėra jokios atskaitomybės, nes įrodyti "sunku".
silicon 2017-05-12 17:09
Vaikų neskiepijimas turėtų būti traktuojamas kaip žiaurus elgesys su vaiku ir tokie tėvai turėtų būti sodinami.
lizunas 2017-05-12 18:25
Mano močiutė, močiutės seserys, broliai, dar labiau mano proseneliai pragyveno karus, pragyveno ilgus metus (vidurkis ~80 metų), ko dabar nepavyksta dabartiniam jaunimui. Miršta 30-ties, miršta 50-ties. Jei sakote, kad neskiepyti vaikai blogai, tai kodėl mūsų neskiepijami proseneliai, seneliai išgyveno ilgai ir dar labai sunkiai dirbdami? (kalbu apie tuos, kurie triūsė kaime, o ne šildė subines mieste)
jonas112 2017-05-12 18:44
Tiesiog, matai, tie žmonės, kurių seneliai ir proseneliai buvo neskiepyti ir neišgyveno, dabar negali parašyti durnų komentarų, todėl gali susidaryti jausmas, kad tas populiacijos rėžis, kuris neegzistuoja yra menkai reprezentuojamas.
UTF16 2017-05-12 18:44
Net jeigu laikysim, kad ~25 metų gyvenimo trukmės pailgėjimas per paskutinius 80 metų yra grynai dėl mažėjančio kūdikių (vaikų) mirtingumo, aukštas vaikų mirtingumas aukšto sveikatingumo lygio vis tiek nerodo.
sloggi 2017-05-12 18:47
O tu manai kaime yra sunkus darbas? Matyt neturi su kuo palygint. Isdarbink bet kokiame pramones sekturiuje, kad bent kokie 300 400 zmoniu dirbtu, pamatysi kas lengviau, kad ir i tapacia maksima prie kasos ar kokia parduotuve. Ukininkaujanciu pazystamu apstu, kad kaime sunkiau nei mieste dirbt dar neisgirdau nei is vieno, speju nennustepciau jai is tokio teiginio net pasijuoktu. Mieste gyvenantis serga ir mirsta daugiau manau nuo to, kad gyvena beveik visi pastoviam padidintam strese, dalis gamint nemoka valgo bruda ka randa pusfabrikacio formoj. Kas del autizmo, autizmas yra apsigimimas katras isivysto dar kudikiui negimus, jo isaukt ar prisaukt neina skiepais. Uzteks minet tuos super teveliu pasakojimus visur.
Xdmin 2017-05-12 19:38
Jeigu ne karai, statistika butu kitokia.
Xdmin 2017-05-12 19:41
Pats isidarbink kokiame pramones sektoriuje kur keli simtai darbuotoju yra, pakeisi staigiai nuomone. Dideles kompanijos turi kruvas vadybininku/sistemu kaip is darbuotojo isspausti maksimuma. Lengvu darbu mazeja, nes visi bando optimizuoti kastus didindami tempa, karpydami kiekviena nereikalinga sekunde ir priversdami per ja tave dirbti. Turbut tik valstybinese istaigos gali po darbo jaustis neisnaudotas, bet ir ten situacija po truputi keiciasi.
kiesza 2017-05-12 19:45
Pasivaikkščiok po kapines ir paskaičiuok kiek ten ilsisi piliečių 80 ir daugiau. Manau 90% numerėlių bus jaunesni. O skiepų pagalba gyvenimo trukmė prailgėja ir tai, o ta, kad mes apskritai gimėme yra didelis atsitiktinumas.
lizunas 2017-05-12 22:33
Ir šiaip, senelis nei vienas (ir jų broliai ir seserys) neprasirgo gripu ar kokia rimtesne liga, o jau mano skiepyti tėvai sirgo. Iš senelės pusės, iš 9 vaikų pragyveno iki senatvės 8, vienas brolis mirė būdamas kelių mėnesių - plaučių uždegimas. Prosenelis mirė pusę gyvenimo pranešiojęs savyje skrandžio auglį. Kiek einant pro tos apylinkės kapines mačiau datų, tai senelė man pasakojo: šis mirė per karą, šis miške, šis nuo partizanų ir t.t.
punktyras 2017-05-12 22:37
Tikra tiesa. Neteko nė vieno 80 metų jaunuolio regėti… Logikos klaida pagal vieną atvejį (savo giminės) spręsti apie kitus atvejus – tikriausiai giminės nėra Schriodingerio katinai, kad būtų ir sulaukę ~80 ir mirę 30-ies ir 50-ies. Išgyvena iki 80+ ir kaime ir šildydami subines mieste. Mieste dar labiau, nes geresnis med. aprūpinimas.
punktyras 2017-05-12 22:57
Atsiprašau, netyčia + paspaudžiau prie posto. Susikompromituoja ne tie, kas klysta, o tie, kas nesitaiso. Būtent mokslas dažniausiai ir taiso(si) klaidas. Papasakok daugiau apie sterilizaciją. „Mokslas yra gerai, bet ne viskas kas juo vadinama yra mokslas.“ Ar kas galėtų abejoti? Bet ką tai turi bendro su nenorėjimu skiepyti vaikus? Pasidomėk apie tyrimus, kurie padaryti, siekiant patikrinti ar yra koks nors ryšys tarp skiepų ir autizmo. Tikrinami buvo ne nuo vienos ligos skiepai, o įprastinis kursas. Nė vieną kartą nebuvo patvirtintas vakcinavimo ir autizmo ryšys. Pasidomėk Andrew Wakefield veikla ir reputacija.
AAA000 2017-05-12 23:05
su skiepais pasikeite tik vienas dalykas. isgyvena daugiau kudikiu-vaiku. kai neskiepydavo - buvo tiesiog seimose daroma po 8-10 vaiku, is kuriu brandu amziu pasiekdavo tik kokie 4-6. ir bendra statistika buvo prasta. su skiepais iki brandaus amziaus isgyvena principe beveik visi. net karai taip neiskreipia statistikos, kaip sitai. karo aukas galima filtruot - ismetant karo periodus. moksline pazanga taip isfiltruot neimanoma... bet uztat pagerejus vaiku isgyvenamumui visuomeneje padaugejo visokiu debilavotu koncentracija (antiskiepininkai, vegetarai ir panasus idejiniai... ). cia problema - neverta net nagrinet moksliniais metodais. tokia problema tetinka sprest draudimais, arba reikia apmokestint debilizma. nenori skiepyt arba valgyt ivairiaverti maista, ar platint kliedesius - mokek likusiai visuomenei uz problemas. dabar kazkodel daroma priesingai - likusi visuomenes dalis turi islaikyt debilus ir taikstytis su idejine propaganda... geriau mokslo pazanga sukoncentruot tinkamomis linkmemis - gydyt pvz senatvines ligas. o ne kovot su daunais...
zipper 2017-05-12 23:45
Reiktu atimti vaikus iš tėvų kurie mano kad skiepijimas yra blogai, būtent per tokius @#tistus tėvus vėl sugrįžta senai pamirštos ir beveik išnykusios ligos, dėl ko kenčia visi.
Sonnerie 2017-05-12 23:45
Skiepai griauna vaiku imuniteta. Irodymai yra, tik niekas ju per TV nerodys - verslui kenkia. JAV netgi yra specialus skiepu teismas, ismokejes simtus milijonu nukentejusiems, su salyga kad po to tyliai gyvens su savo autistu vaiku ir nekels triuksmo. Vaikas turi persirgti tam tikras to amziaus ligas kaip gelta, kiaulyte, vejaraupiai etc.. tada ir susidaro geras imunitetas. Hepatitas B, polio ir panasiu nesamoniu irgi nereikia skiepyt - nera salygu vaikui uzsikresti. Geriau reikia rupintis maisto medziagom, oro valymu/vedinimu, mesti kenksminga ir nenaudinga maista, gauti saules kasdien. Gera aplinka, veikla, gyvenimo budas - geras imunitetas. Kai kurios medziagos 'rekomenduojamose' vakcinose: fenolis (toksiskas), aliumnio fosfatas, formaldehidas (kancerogenas), Thimerosal (gyvsidabris) ir aisku virusai. Kas nenoretu savo keliu dienu vaikui sauti siek tiek gyvsidabrio? Jei konkreciai nesidomejot skiepais, nekiskit ju kitiems. Eikit pasiskiepyt nuo gripo, tik nenustebkit susirge gripu.
AAA000 2017-05-13 00:02
o tu pvz supranti, kad senatveje per daug geras imunitetas principe nuzudo zmogu?
zipper 2017-05-13 00:23
Skiepuose yra dedamas "ethylmercury" (C2H5Hg+) kuris yra nekenksmingas bei naudojamas kaip konservantas skiepams kad juose neatsirastų kitų svetimkūnių (ligų) kurie galėtų sukelti komplikacijas. Nereikia maišyti "ethylmercury" su paprastu (Hg) ar "methylmercury" gyvsidabriu. Bet daleiskim jei skiepai ir kažkiek kenktų sveikatai ar būtų toksiški, vis tiek jų teikiama nauda yra kur kas svarbesnė bei gelbsti žmonių gyvybes. Kai kurių profesijų žmonėms kai kurie skiepai yra būtini, neįsivaizduoju kaip eigulys, girininkas... galėtu dirbti neturintis imuniteto nuo Erkinio encefalito ir būti sveikas
jonas112 2017-05-13 00:37
Nu kaip kaip, paprastai, porą kartų kartų susirgtų ir užsigrūdintu, jei tikras vyras. Dar dalgiu pamojuotų, į eketę įšoktų ir būtų sveikas kaip ridikas. Nereikia čia mums eigulių-autistų.
DJ_LFS 2017-05-13 01:37
Kai kuriems smegenys išverda ir pradeda pezėt nesąmones
DJ_LFS 2017-05-13 01:39
Paklausk kiek iš tavo prosenelių vados mirė. Išgyveno tada tik stipriausi, mirtingumas buvo didžiulis.