Taip nutinka nuolat - pavojingais būdais raumenis besididinančiam sportininkui sprogo bicepsas (vaizdo įrašas gali šokiruoti)  (1)

Jokia paslaptis, jog nepriekaištingo kūno siekiantys kultūrizmu užsiemantys sportininkai kartais perlenkia lazdą. Taip nutiko ir šiam Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiam sportininkui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdamas itin greitų ir ryškių pokyčių, kultūristas į rankų raumenis susileido sintetinio aliejaus, privertusio raumenis nenatūraliai išpampti. Deja, sportininkas rezultatu džiaugėsi neilgai.

Vyro organizmas sintetinės medžiagos nepriėmė – raumenų audinys neatlaikė susidariusio spaudimo ir trūko. Sportininkas atsidūrė reanimacijoje.

Šokiruojantis vaizdo įrašas

Sintetinis aliejus yra itin paplitęs Brazilijoje ir kai kuriose kitose šalyse. Dideli raumenys suvokiami kaip absoliutus grožio standartas, nepriklausomai nuo to, kaip jie yra pasiekiami. Todėl nemažai žmonių ryžtasi plastinėms operacijoms ar tokiems labai pavojingiems eksperimentams su sintetiniu aliejumi. Nors daugeliui tokia išvaizda atrodo ne tik nenatūrali, bet ir pakankamai nepatraukli, šie vyrai teigia, kad jiems moterų dėmesio netrūksta.

Vaizdo reportažas apie tai, kuo gręsia sintetinio aliejaus injekcijos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(24)
(5)
(19)

Komentarai (1)