18 požymių, kad jūsų organizme yra parazitų - tai ne tik niežulys, bet ir skausmas bei nerimas  ()

Užsikrėsti parazitais be galo paprasta. Užtenka suvalgyti užterštą maisto produktą, nešvariomis rankomis paliesti maistą ar burną, ar atsigerti nešvaraus vandens.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laimė, apie tai gali įspėti gana didelė puokštė simptomų, o nelauktus svečius iš organizmo pašalinti padės kelios liaudies priemonės, rašė theartysoul.com. Visgi svarbu pabrėžti, kad prieš imantis savigydos, privaloma pasitarti su gydytoju ar vaistininku.

Ypatingų atsargumo priemonių turėtų imtis silpną imunitetą, širdį, sutrikusią žarnyno veiklą, jautrų skrandį ar kitokių sveikatos problemų turintys asmenys. Be to, liaudies metodai geriausiai veikia gydant tik prasidėjusią, o ne užleistą sveikatos sutrikimą, tuo pačiu ir parazitinę infekciją. Jeigu problemos gydyti nesiėmėte jau kurį laiką, derėtų keliauti ne į vaistinę, o pas gydytoją.

Pagrindiniai požymiai, kad jūsų organizme yra parazitų gali būti ir ne visai tradiciniai. Jie apima viską, nuo galvos skausmo iki nuotaikos sutrikimų.

1. Nuotaikos svyravimai: žmogus gali jaustis slegiamas depresijos, jį gali kamuoti mintys apie savižudybę, nerimo priepuoliai, irzlumas.

2. Stiprus kepto, riebaus ir saldaus maisto poreikis.

3. Mažakraujystė ar geležies trūkumas kraujyje, kurią sukelia didelis kiekis parazitinių kraujasiurbių kirminų.

4. Odos ligos ar jų paūmėjimas (egzema, bėrimai, dermatitas, aknė, pūslės ar žaizdos ir pan. taip pat gali būti sukeliamos parazitų).

5. Nuolat pasikartojanti grybelinė infekcija.

6. Kraujuojančios dantenos.

7. Galvos skausmai.

8. Nervingumas (parazitų išmatos dirgina nervų sistemą).

9. Nuolatinis nerimas ir išsiblaškymas.

10. Griežimas dantimis ir stiprus seilėjimasis miego metu.

11. Netikėtai pasireiškusios alergijos anksčiau valgytiems maisto produktams.

12. Dingęs apetitas arba nuolatinis alkis, pilvo pūtimas ir viduriavimas ar vidurių užkietėjimas.

13. Seksualinės funkcijos sutrikimas vyrams ir menstruacinio ciklo sutrikimai moterims.

14. Nuolatinis mieguistumas ir pervargimas.

15. Skausmingi ir nelankstūs sąnariai.

16. Kvėpavimo sutrikimai, oro trūkumas.

17. Mažėjantis svoris.

18. Įkyrus niežulys aplink burną, akis, išangę.

Kaip atsikratyti parazitų

Vienas veiksmingiausių būdų atsikratyti žarnyne užsiveisusių parazitų yra šviežio česnako valgymas.

Česnakas ne tik stiprina imuninės sistemos veiklą. Jis sėkmingai išnaikina net 20 rūšių skirtingų bakterijų, per 60 skirtingų grybelio rūšių ir net kai kuriuos pavojingus virusus. Tam, kad sulauktumėte geriausio poveikio, česnaką sutrinkite.

Kita natūrali priemonė – gvazdikėliai – daugelio tautiečių pamėgtas prieskonis, kuris veiksmingai naikina parazitus. Įvairiuose šaltiniuose teigiama, kad gvazdikėliai padeda išnaikinti tuberkuliozės, choleros, niežų ir kitus virusus bei bakterijas, grybelius, tarp kurių ir itin dažnai pasikartojantį kandidos gyrybelį. Jie taip pat naikina stafilokoko ir streptokoko sukelėjus.

Aitrioji paprika, ciberžolė bei imbieras taip pat yra laikomi itin veiksmingais kovojant su organizme knibždančiais parazitais. Tačiau specialistai primena nepamiršti vartoti ir probiotikų ar imuninės sistemos veiklą gerinančių maisto papildų. Stiprus imunitetas padeda išvengti tokių nemalonių potyrių kaip mikroorganizmų, parazitinių kirmėlių ar grybelio užsiveisimo organizme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(21)
(6)
(15)

Komentarai ()