Nauji įrodymai, kas siekia pražudyti Žemę – mokslininkai skelbia tiksliai žinantys taršos šaltinio vietą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dario 2018-11-13 13:26
Kinijos turgeliui stebuklams bus kaput
dzo 2018-11-13 16:11
Bjaurus tie kinai, del pinigu padarys viska, daeinant net iki to, kad padirbines vakcinas ir stums jas savo rinkoj, kenkdami savo paciu vaikams. Beje, jei perkat ka kinijos turgeliuose ir ateina preke ne tokia kaip aprasyta (neveikia, veikia silpniau, kreiva, sleiva, ne tokiu specifikaciju) - reikalaukit pinigu grazinimo. Bent per aliexpress man dazniausiai grazindavo. Nors ir nedideles sumos, bet jei visi pradedu reikalaut pinigus grazint, tai gal pradetu maziau sudo siust. Zinoma daznai praso foto, arba video, bet gi nesunku.
sauliuxa 2018-11-13 18:43
Turiu jau patirties su tuo aliexpress viena karta buvau uzsisakes kedus kaip atejo matuojuos ziuriu per mazi bandau rast koks dydis ziuriu niekur neraso ,po to paziurejau i kitu pirkeju atsiustas foto pas visus yra dydis nurodytas ir ant kedu atikste ir ant maiselio nuo kedu pasirodo gerai isiziurejus pamaziau nukirptas atiketes ir matesi dar atiketes buve zymes o ant maiselio puse labelio nuplesta kur rasomas kedu dydis,kita karta pirkau cctv kamera kuri atejo be gyvybes zenklu tai kiek vargau su tuo pardaveju jis man aiskina kaip pajungt nors ir taip aisku po to pradejo siulyt paciam ja atidaryt ir visus laidelius patampyt pazet gal koks atsilytaves kol nervai neislaike ir kreipiaus tiesiai i Aliexpress costumer service,o kadangi esu jau platinum memberis greit pinigus grazino,o siaip ko tik nera buve su jeis nes jau virs simto prekiu per 6 metus esu pirkes,bet beveik visus kartus susigrazindavau pinigus arba dali pinigu
Robkinas 2018-11-13 22:42
Naudok skyrybos ženklus, neįmanoma skaityti
Fikcija 2018-11-13 23:11
sauliuxa kita karta uzsisakyk kandonu ,semku duos nemokamai...
TimeToBong 2018-11-14 00:24
Tarp kitko, neginant Kinijos del tersalo, joje yra keletas is kokiu keturiu pasaulyje esanciu chemikalo gamintoju, kurios gamina slaptos formules chemikala terminio popieriaus sluoksniui patepti (cekiai, bilietai ir t.t.) ir pastaruosius 12 menesiu, Kinijos vyriausybe tiesiog uzdare viena gamykla kuri buvo viena didziausiu sios chemijos gamintoju-tiekeju pasaulyje, kas itakojo didziulius susvyravimus terminio popieriaus rinkoje. Gamykla tiesiog dingo is rinkos, pasidare tylu... IR isvis zmones, atkreipkite demesi, jog popierius siuo metu yra subranges, ir ko gero neveltui. Turime ieskoti alternatyvu, nepri-kime savo palikuoniams.
VirtualGadget 2018-11-14 09:26
Kažkaip tyrimai atskleisti tik paaštrėjus Kinijos ir JAV nesutarimams .O iki šiol niekas nieko nežinojo Tai ko verti tokie straipsniai ir tyrimai ?
HardAxe 2018-11-14 23:01
ozono skylė, kuri visą laiką mažėjo, pradėjo vėl didėti, nors jį naikinantys chemikalai uždrausti visame pasaulyje jau ne metus.
procc 2018-11-15 08:58
Vakarų žiniasklaida paskelbė, kad rytai kalčiausi... Kokia netikėta naujiena!