Retai pasitaikantis pasiūlymas - 43% nuolaida teleskopui Mėnulio, planetų ir kraštovaizdžio stebėjimui su 90 mm lęšiu, 600 mm židinio nuotoliu ir įspūdingu stovu („Xiaomi Beebest XA90“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Xiaomi Beebest XA90“ - tai mėgėjiškas 90 mm refrakcinis teleskopas su 20 mm okuliaru ir 600 mm židinio nuotoliu. Jis yra skirtas ir žvalgytis po apylinkes, ir Mėnulio bei artimiausių planetų stebėjimui. Tvirtas aliuminio korpusas suteikia užtikrintumo, tačiau „Xiaomi Beebest XA90“ pirkėjai labiausiai džiaugsis priedais - aliuminiu trikoju, ekvatoriumi, optiniu ieškikliu, balansavimo svarmeniu ir kitais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Beebest XA90“ specifikacijos

  • Paskirtis: Mėnulio, planetų ir kraštovaizdžio stebėjimas.
  • Lęšio diametras: 90 mm.
  • Apžvalgos kampas: 48 laipsniai.
  • Okuliaro diametras: 20 mm.
  • Artinimas: 100X.
  • Židinio nuotolis: 600 mm.
  • Medžiagos: sintetinė guma ir aliuminio lydinys.
  • Papildoma įranga: trikojis, kelių ašių teleskopo laikiklis, optinis ieškiklis, balansavimo svarmuo, telefono laikiklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 28,00 x 9,50 x 110,00 cm, 9,1 kg.

„Xiaomi Beebest XA90“ kaina:

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest.com - €248,61.
  • 43 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress €272,38
  • Geekbuying - 311€ (€226 teleskopas + €84.44 siuntimas į Lietuvą)

„Xiaomi Beebest XA90“ - tai pusiau profesionalus teleskopas, skirtas mėnulio, artimų planetų ir kraštovaizdžio stebėjimui. Šis teleskopas pasižymi puikiomis optinėmis savybėmis. Jo lęšio diametras – 90 mm, o okuliaro – 20 mm. Teleskopo židinio nuotolis – 600 mm. Teleskopo viršuje yra montuojamas optinis ieškiklis, kuris padės nutaikyti teleskopą į objektą, kurį norite apžiūrėti. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Beebest XA90“ pasižymi 100 kartų priartinimo galimybe.

Tai – refrakcinis teleskopas, su pakankamai plačiu apžvalgos kampu. Pagrindinis lęšis yra dengtas, kad nesusidarytų erzinantys šviesos atspindžiai. Tai yra labai svarbu, jei šį teleskopą naudosite tiesiog pasižvalgymui po apylinkes. Tačiau tikriausiai kur kas mieliau „Xiaomi Beebest XA90“ pagalba tyrinėsite mėnulio paviršių ar artimiausias planetas. Svarbu ir tai, kad „Xiaomi Beebest XA90“ yra naudotis patogu – jis yra montuojamas ant metalinio trikojo.

„Xiaomi Beebest XA90“ yra sumontuotas ant ekvatoriaus mechanizmo – kelių ašių laikiklio, kuris leidžia nustatyti kampą, kuriuo ieškosite įvairių dangaus kūnų. Šis teleskopas taip pat turi balansinį svarmenį, kuris padės išlaikyti pusiausvyrą. Pats aliuminis trikojis yra gana tvirtas, o kiekviena koja gale turi smaigą – taip „Xiaomi Beebest XA90“ galėsite pastatyti praktiškai bet kur. Pats teleskopas yra pagamintas iš dengto aliuminio, todėl yra pakankamai tvirtas.

„Xiaomi Beebest XA90“ yra visiškai analoginis, tačiau tai nereiškia, kad negalite padaryti kelių skaitmeninių nuotraukų ar net vaizdo įrašų. Šis teleskopas turi telefono laikiklį, kuris tinka iš esmės visiems telefonams, kurių plotis – iki 80 mm. Jei jau išsiruošite su šiuo teleskopu į gamtą, tikriau džiaugsitės trikojo centre pamatę plokštelę įvairiems daiktams susidėti.

„Xiaomi Beebest XA90“ sveria kiek daugiau nei 9 kg. Tai nėra labai mažai, tačiau šis daiktas iš esmės yra metalinis, o pats teleskopas nėra mažas. Jis puikiai tiks tiek pradedantiesiems astronomijos mėgėjams, tiek jau pažengusiems ir paprastus vaikiškus teleskopus jau išbandžiusiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(14)
(15)

Komentarai (1)