Niujorko mieste nevaldoma padėtis - paskelbtas ypatingas režimas ir jau įvesti privalomi skiepai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2019-04-13 00:55
- O kodėl aš turėčiau save sterilizuoti dėl kitų trūkumų? Va taip skamba tavo sapalionės. - Tai kad kažkas kažko negali yra jo problema, o ne mano. Aš galiu padėti kitiems apsisaugoti, bet aukoti savo interesus dėl kitų problemų yra nesąžininga. - Bijai susirgti - skiepykis, o pasakymas jog skiepai ne visuomet apsaugo, todėl turi skiepytis visi be išimties - čia jau cirkas. - Tau bybys nestovi tai ir man reikia kastruotis? ---------------------- - Beje, skiepytis dėl saugumo reikia, bet va tų skiepų kokybė yra diskutuotinas klausimas. Dabartiniai skiepai netgi gali turėti GENETINĮ išliekamąjį palikuonims poveikį, kaip tai nustatė Vokiečiai kilus panikai dėl SURS viruso ir pasakiškai brangių skiepų. Lietuva irgi pirko tuos skiepus valstybiniu lygmeniu - buvo pasaulinė panika, o kažkas iš to uždirbo bapkes. - Ar atkreipėt dėmesį jog epidemija siaučia ne kitur, o žydų kvartaluose, kur žydai jau ilgą laiką niekuo nesiskiepija, kai tuo tarpu visos kitos tautos pastoviai sterilizuojamos?
AAA000 2019-04-13 08:58
nemanau. yra esminiai skirtumai. vakcinacija yra principe nesenas isradimas (nera giliu tradiciju). ir vakcinacija paremta moksliniais metodais (irodoma). cia klausimas yra metodo taikymo veiksmingume, kuri galima realiai pamatuot ir isitikint. jokio tikejimo cia ner. yra tik atliktu tyrimu tikslumo ivertinimo informacijos trukumas. ir yra tik nuomones pozicija vakcinacijos klausimais. kai uzimta pozicija iseina uz tyrimais pagristu ribu - yra tik arba neigimas (terorizmas, antivakserines mamytes) arba pervertinimas (radikalizmas, kontroles neklystamumo suabsoliutinimas). tiesa cia plaukioja kazkur per viduri... tuo tarpu religija yra labai senai sugalvota (yra tradicijos). religija neparemta moksliniais metodais (neirodoma, nes isgalvota). religijoje veiksmingumas paremtas itikinejimu, kad is niekuo neparemtos idejos isgaut kazkokia realia nauda. ir kai nauda isgaunama, dalis jos paskiriama irodymu falsifikacijai, reklamai, propagavimui, padeties uztvirtinimui, darbo priemonems, agentu ir auku verbavimui ir kitiems dalykams. ir kai tai daroma krastiniais budais (uz nusistovejusios praktikos ribu) - tada jau religinis ekstremizmas religijoj nera tiesos - tu arba religinis - arba ne. reigijos tikslai yra protingi ir logiski. antivakseriai tiesiog demonstruoja idiotiskuma ir tiek... religijoje tu pats samoningai renkiesi - but idiotu ar ne bendro su religija nebent tik tai, kad supinama tiesa su melu vienodais principais. bet religijoje tas daroma samoningai. del REALAUS pelno ir naudos. o antivakseriai ta daro nesamoningai - del durnumo ar issilavinimo trukumo antivakseriu veiklos nauda tik isivaizduojama reali tik zala. dar bendra, kad abi problemas galima issprest
AAA000 2019-04-13 09:17
o tu nenori genetinio isliekamojo poveikio ar kaip cia tave dabar suprast? pagal tave ji reikia uzdraust? ir as atkreipiau demesi, kad pastave stajakas nuo terminu kaip "zydu kvartalas" "pasauline panika" ir pan.
Nosfis 2019-04-13 09:30
Tu pirmiau pateik įrodymus, kad tos vakcinos yra kenksmingos. Prirašyti nesąmonių bet kas gali. Net neįsivaizduoji kaip veikia vakcinos ir jau pezi apie genetinį modifikavimą. Dėl tokių žmonių ligos tik įrodo veisiasi, bei mutuoja, toj prisizaisim taip, kad jokios vakcinos nebepades.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-04-13 09:39
Būtent taip ir gyvenu jau kokius 15 metų - vienintelė daktarė, pas kurią einu, tai stomatologė. Ir nors kartais iškyla tam tikrų sveikatos problemų, visad įsivaizduoju, kad akmens amžius ir niekas negali padėt. Vienas iš tikslų - gyvenime neimti biuletenio. Na bent jau ne taip kaip daugelis - snarglys išbėgo ir didžiausi ligoniai. Juokas ima iš tokių mižnių
vardasas 2019-04-13 10:38
mano daktarai yra tik stomotologas ir traumatologas ir manau jau laikas atrasti skiepa nuo dantu gedimo, neblogi rubliai byretu, o gal doleriai, ypac t.lt, kitaip administracija nesikistu i geniju ir idiotu sapaliones.
Nosfis 2019-04-13 10:45
Vat ir parodei, kad turi lygiai 0 nusimanymo apie vakcinas ir tik nesąmones šneki.
vardasas 2019-04-13 11:57
kurioje vietoje jus pamatete nesamone?
Nosfis 2019-04-13 12:14
Vakcinos nuo dantų gedimo.
vardasas 2019-04-13 12:25
Taip tai ir yra nesamone, ir tai yra didele tikimybe kad 140 simpanziu pasinaudos sita galimybe kad nupirktu vakcina uz kosmine suma po laiko ka kazka panasaus jau ir padare netaip jau ir senai.
Hmz 2019-04-13 15:49
Na, jei pačiam Žemėje tapo ankšta, išeitis visuomet yra - pasikark. Sako, dar ir kažkokią Darvino premiją yra šansas laimėti.
punktyras 2019-04-13 17:43
Tokie nebiuleteniniai „nemižniai“ platina infekcijas, kas tikrai abejotina vertybė.
vardasas 2019-04-13 18:16
ka apie vertybes ismano tavo tevai?
procc 2019-04-14 09:54
15 metų tokiam dalykui tau atrodo daug? Pagyvenk taip 100 metų, tuomet kas nors pradės kreipti dėmesį į tavo žodžius.
dzo 2019-04-15 11:54
Visiems nusistaciusiems pries skiepus butina paziureti: https://www.youtube.com/watch?v=gplA6pq9cOs
dzo 2019-04-15 12:16
pasauliui suo metu reikalinga tik viena vakcina: nuo debilizmo, ir ji turi but privaloma.
sub 2019-04-15 13:47
Nesikreipi į medikus, nes jei pasirodytum poliklinikoj normaliam daktarui su tokiais išvedžiojimais ką čia rašai, tai pagalvotų, kad tau psichiatrinis gydymas reikalingas. Ir jei dėl sveikatos problemų kartais įsivaizduoji kad akmens amžius ir niekas negali padėt - tai nesinauduok niekuo apart akmens, toliau būk urvinis. Tavo logika grynai kaip urvinio. Žmonės turi rimtų tikslų gyvenime, o urviniai, kaip gyvenime neimti biuletenio. Geriau jau myžčiot nei apkrėsti kitus. Gerai kad snarglys išbėgo, būna kam neišbėga. Juokingiausia kai koks kaimo japas taip pradeda rašyt, nebaigęs mokslų, nesidomintis niekuo, apart kaip per gyvenimą nepaimt biuletenio, kad prieš savo akmens amžiaus urvinius draugus galėtų pasirodyt koks jis sveikas be biuleteniu, bet su psichiatrine trauma nuo vaikystės. Vistiek ten kaime nėra darbų, apart čerkos, tai kam tas biuletenis.