Įdomus išradimas kovinį ginklą paverčiantis nemirtinu - šis rutulys galėjo sukelti revoliuciją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-05-17 07:00
Man atrodo, kad kur kur, bet jau JAV policininkai nevaikščios su žaisliniais pistoletais...
Shinigami 2019-05-17 08:09
Juokingas filmukas, tarsi nusikaltėlis su automatu lauks kol policininkas pakalbės ir jį nušaus. O kas jei nusikaltėlis su neperšaunama liemene? Normali kulka padarytu mažai žalos, o čia rutulys? Nusikaltėlis galės stovėti ir žvengti kol policininkas šaudys tuos rutulius į jo neperšaunama liemenę. Bet jei iš tokio rutulio pataikytu į galvą... Manau jau geriau iš kart nušautu, nes paskui dar liks vegetacinėje būsenoje ir reikės valstybei jį išlaikyti. Nematau didelio praktinio pritaikomūmo.
HardAxe 2019-05-17 10:26
Taigi rašė, kad jis naudojamas prieš peiliais ginkluotus ir pan nusikaltėlius. Tas, su kuriuo kalbėjo turėjo peilį, ne automatą. Jei turėsi šaunamąjį ginklą policija su tavim kalbės tik tol, kol į juos neatsuksi vamzdžio, nebent pasitaikys šaltų nervų pareigūnas. tada gaus tokį pat smūgį, kokį gautų nuo kovinės kulkos (atskridęs energijos kiekis nepasikeis).
daynewss 2019-05-17 12:10
"...Jei turėsi šaunamąjį ginklą policija su tavim kalbės..." - JAV POLICIJA SU NIEKUO NEKALBĖS, JEI JIS RANKOSE TURĖS ŠAUNAMĄJĮ GINKLĄ. Pirma nušaus, tada nuspirs ginklą ir tik tada paklaus "Are you OK".