Pamokanti istorija, kaip nesveikas maistas visiškai sugadino paauglio gyvenimą - vaikinas nebemato ir nebegirdi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pompa 2019-10-24 21:08
Gal jau gana ta patį šlamštą rašyt kas menesi? tuos pačius straipsnius kas kažkiek laiko vis keliat.
eXpo 2019-10-26 20:33
O kazin jeigu vietoj traskuciu ,bulviu ir kumpio butu valges tik sveika maista , t.y tik brokolius ,morkas ir kopustus - butu sveikas kaip ridikas? Ar but nusivertes kelis kart greiciau nei nuo bulviu ir kumpio? Suku link to kad ne nesveikas maistas kaltas , o tai kad jis valge tik tris produktus, ir tuos tris valgant , kad ir pacius sveikiausius nusiversi visvien. Nes nebus visu reikalingu medziagu.
Berserkas 2019-10-26 21:21
Būtent tame esmė. O antraštėse skamba tarsi dėl to, kad valgė nesveika maistą. Problema buvo nevisavertė mityba, o ne nesveikas maistas.
Pompa 2019-10-27 09:46
maistas ir yra klasifikuijamas kaip nesveikas, jei jis zmogui sukelia daugiau zalos nei naudos.
Berserkas 2019-10-27 10:35
Valgyk bulves kiekvieną dieną ir tu irgi mirsi. Tai sakai bulvės yra nesveikas maistas. Tada obuolius valgyk kiekvieną dieną ir daugiau nieko, ar jie irgi nesveiki?
UTF16 2019-10-27 13:39
Nežinau, ar nesveikas maistas būtinai yra toks, kuris sukelia daugiau žalos nei naudos, bet į to žmogaus komentarą tu neatsakei. Jis kalbėjo apie žalą, o ne apie trūkumą. TIK obuolių ar vandenyje virtų bulvių kiekvieną dieną neužteks, bet jokios žalos jų vartojimas kiekvieną dieną nedaro.
Berserkas 2019-10-27 18:56
Bet čia priežastis šiam vaikinui buvo ne nesveikas maistas, o nevisavertė mityba. Be to bet koks maistas kelią žalą jeigu jo suvartojama netinkamais kiekiais. Vanduo irgi žalinga žmogui, išgerk per daug vandens ir mirsi. Gerk tinkama kiekį, nieko nebus (aišku nebent užterštas bus). Nesveikas maistas ką jis vadina, tai yra "junk food". Daug kalorijų kurias daugiausiai sudaro cukrus ir riebalai, mažai ląstelienos, vitaminų ir mineralų. Aišku kiti dar ir mėsa priskirtų prie nesveiko maisto. Tačiau nereikia eiti į tokius kraštutinumus. Gal iš viso atsisakykite druskos dar. Juk jeigu vartosi druskos po 10g į dieną tai prasidės visokios sveikatos problemos. Nu, bet nebūtina iš viso atsisakyti, tiesiog suvartokit mažiau ir tiek, kad būtų normos ribose.