Judriame rajone suprojektavo permatomą viešąjį tualetą: ar išdrįstumėte pasinaudoti? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2020-09-07 16:16
Taipogi, tai apsaugos nuo tam tikro plauko gudručių, kurie susimokėję už įėjimą palaikydami duris ir kt eina visas būrys. (Buvo čia istorija su rusais kur nudegino su automatiniu plovimu ir kt..)
HardAxe 2020-09-07 16:43
Man regis jis užlipo ant klozeto ir davikliai pagalvojo, kad nieko nebėra.
SaMaras 2020-09-07 21:07
Na čia jau istorija pasakota ir perpasakota.. tą ir aš atsimenu, kad užlipo, bet kiek pamenu tai ir nebuvo pirmas užėjęs į wc su vienu mokėjimu.. tai kaip ir sutapo, kad wc nieko neturėjo būti ir nieko nematė ir jutikliai.. na bet esmė tai ta pati, kad permatomi wc apsaugos nuo tokių gudručių..
AAA000 2020-09-07 23:47
ten uzlipo visai del kitko. nes buvo atvaziaves is provincijos, kur neiprasta ant tuliku sedet. sika kaip vistos ant laktos. kaimuose ir pas mus dar tokiu yra. tokie vistasikiai paprastai reikalauja tulikuose rankenu isitvert ir apsika bakelius tas ruselis susimoket turejo. tie kur nenori susimoket - i tarpuvartes paprastai lenda. ner jiem jokio tikslo ten kazkokius automatizuotus tulikus apgaudinet specialiai ir ieskot nuotykiu ant savo siknos. aplamai - visuomene kur nesudaro salygu nusisikt uz dyka - patenkint gyvybini pirmo butinumo poreiki - yra jau atbuke kvailiai. tada ir atsiranda problema - nes kvailiai daugumoje ja patys sukuria is nieko. japonai siaip gana pazangi visuomene labai netiketais klausimais, bet turi daug ir trukumu. silpniausia ju vieta - dusina individualizma dar uzuomazgose, ir teisina tai kazkokiom "tradicijom". del to juos taip lengvai vakarieciai ir nukariavo bet va kas liecia tulikus - tai jie pazangus. sito tuliko minusas nebent jei pastrigtu ta uztamsinimo sistema ar xakeriai kokie nulauztu o siaip niekuo neypatingas tulikas. tiesiog ismanesnis kazkiek uz tipinius.
Talkatif 2020-09-08 08:37
Dingtų elektra ir užtamsinimas atsijungtų. Japonai labai archaiška visuomenė. Su stipria hierarchine tvarka. Bet kinta. Stiprios individualybės ten turi šansų prasimušt. Tiesa, ten moterys vis dar užslopintos. Geriau uždusintą individualizmą demonstruoja Kinija.
HardAxe 2020-09-08 09:52
Man regis be elektros jis nepermatomas, bet negaliu garantuoti.
SaMaras 2020-09-08 21:36
Techniškai tai kiek suprantu galima padaryti tiek taip tiek atvirščiai.. klausimas kaip orientuoti skysti kristalai poliarizuoto sluoksnio atžvilgiu.. tiesiog šalto klimato sąlygomis gali viskas veikti įdomiai