Atsakyta į klausimą, kuriam laikui įgyjamas imunitetas persirgus koronavirusu - naujausias tyrimas suteikia vilties

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Manobataibuvo2 2020-12-18 14:39
Kodėl tu galvoji, kad aš kžką čia apgaudnėju? Čia youtube keliauja tokie vaizdeliai. O kodėl tu įsitikinės, kad čia aš meluoju, o ne televizija, kuri transliavo procedūrą, o paskui įmetė paaiškinimą? Dėl to, kad aš tiesiog įtarus pilietis, o jie - didžiulė televizija, ar didelė firma? Ką kitą jie galėjo pasakyti?
menten 2020-12-18 14:47
1. Šita vakcina suleista jau tūkstančiams žmonių. Pamiršai paminėti, kad kiti (kurie nesirgo būtent šita liga, kaip mergina) nenualpo, ji net nebuvo pirmoji. 2. Tyčia nutylėtas faktas, kad mergina serga liga dėl kurios nualpo. Ir praeityje yra ne kartą nualpusi dėl skausmo. Apgailėtinas melas ir tiek. Bent jau pirminius šaltinius patikrink. 3. Kaip ir tipiškas "konspiracininkas" atskleidus tavo buką melą, pradedi teisintis, kad čia "kažkokios galingos institucijos (tas naujienų portalas nėra labai didelis ir įtakingas, beje) viską klastoja. Tai kokia prasmė jiems išvis kelti tą video? 4. Ai, ir tas pasiaiškinimas, kad aš čia niekuo dėtas, čia per youtuba eina. Aš tik platintojas. Jei labai nori diskredituoti vakciną bet kokia kaina (akivaizdu, kad tavo toks tikslas, tau net nerūpi tikras vakcinos efektyvumas ir saugumas, tau reikia tik garsiai rėkti), suleisk vakciną, sergančiam ūmiu miokardo infarktu, ir galėsi rėkti, kad vakcina sukelia infarktą. Nors iš esmės kažką panašaus ir dabar įkėlei. Turintiems bent krislą kritinio mąstymo to užteks. Kai pamatai, kaip primityviai šitas veikėjas meluoja (ir melas demaskuojamas ne pirmą kartą), belieka nebekreipti dėmesio į kliedesius. O tiem, kurie ir savo pinigus atiduoda sukčiams, belieka tik murkdytis dezinformacijos purve.
Webbus 2020-12-18 14:48
Šitas akivaizdus trolis jau turi du įspėjimus, tikėkimės greit užsidirbs trečią ir nebematysim jo čia. Įmeta pavienius Youtube filmukus, ir jo pagrindinis argumentas "kas kito tai galėtų būti, jeigu ne pasaulinis sąmokslas". Lygiai taip pat Youtubėj galima susirasti filmukų apie vaiduoklius, kaip 9/11 yra inside job, kaip mus valdo driežažmogiai, ir kad Egipto piramidės buvo nusileidimo platforma ateivių kosminiams laivams. Tai nepaverčia tų video realybe. Bet vat kiekvieną mokslu paremtą argumentą vadina melu ir sąmokslu. Absoliučiai žlugęs reikalas su juo čia gaišt laiką diskutuojant Turbūt ir Harį Poterį skaitytų kaip dokumentiką, o ne grožinę literatūrą
Ar_as? 2020-12-18 14:55
Nu gi visiem debilam reikia, kad būtų kaip trečiarūšiam holivudo filme: žmonėm iš akių plūsta kraujai, krenta gatvėje, kūnus tampo traukuliai, skrodimas parodo, kad smegenys suakmenėję...? (čia ir be tavęs vienas subinprotis piktinosi, "kokia liga, jei specifinių simptomų nėra, jei numirus iš šiknos drugeliai su varlėm nepasipila ir angelų choras the wind of changes persti nepradeda") Ta prasme jūs tikrai iki tokio masto maži durni vaikai? Kokių tau skrodimo ataskaitų reikia? nori kad kiekvieną žmogų ligoninėje su aiškiai patvirtinta diagnoze po savaitės dusimo dar ir mėsinėtų? Ar bent žinai, kas tai yra ar eiliniam inteneto mėšlyne "argumentų" prisigaudei? Kokius tau įrašus rodyti? daro nuotraukas gerbdami ligonių privatumą - suklastotos. Parodo kaip žmonės ant krūtinės suguldyti - žudo! Yra toks dalykas kaip paciento teisės, žmogaus teisės į atvaizdą, privatumą, yra ligoninės saugos reikalavimai, dabar į visą tai reikia spjauti, kad krūva urodų galėtų naujas sąmokslo teorijas kurtis? Kviečia santariškės savanorius: registruojiesi ir varai, nereiks nei įrašų, galėsi gyvai pačiupinėti ir paskelbti, kad ten guminiai manekenai.
Ar_as? 2020-12-18 15:08
Kas atsitiko šitam forumui? Čia tikrai tokius leidžia? Ta prasme, čia kažkada buvo mokslo, technologijų, blaivaus racionalaus mąstymo vieta. Ir dabar...antivakseris rašo n-tajį savo kliedesį, kelia astralinės sveikatos prezidentų ir profesorių filmukus, ir moderatoriams viskas ok? Taigi tokie turi savo specializuotus forumus, aptvarus, gydymo įstaigas...
Manobataibuvo2 2020-12-18 15:09
Kas tau apgailėtina? Tavo apgailėtinas noras surasti kabliukų žmogui, kurio nuomonės nemėgsti? Bet kas aš čia toks kad taip kvailai klausinėčiau? Juk aš tik balta varna šitos mokslinčių bendruomenės dievų portale...
Ar_as? 2020-12-18 15:14
Įsitikinimas, kad šūdas yra šokoladas nėra nuomonė, tai yra elementarus tikrovės nesuvokimas. Bet tam suprasti matyt reikia būti mokslinčiumi.
Webbus 2020-12-18 15:15
Gaivus oro (mokslo) gurkšnis tiems, kad dar veikia smegenys: Vakar dienos publikuotas straipsnis moksliniam žurnale The Lancet Respiratory Medicine: Pasiskaityk, troli, jeigu ką nors pavyks apskritai suprasti.
menten 2020-12-18 15:27
Niekas tavęs neveja ir nežemina. Bent kol rodai pagarbą kitiems. Iš pradžių reiškei kritiką (kartais pagrįstą) moksliniams šaltiniams, tai apie tave nieko blogo pasakyti negalima. Bet kai pats pradėjai kelti šaltinius, kuriais grindi savo nuomonę, dabar kiekvienas gali pats įvertinti tavo poziciją ir jos argumentus. Tiesiog reikia naudoti argumentų kalbą. Jų nebeliko (apie šį video), tai visas tavo komentaras paskirtas man, koks aš blogas, kažko nemėgstu, prie kažko kimbu.
Webbus 2020-12-18 15:32
Selektyvus mūsų pasitikėjimais šaltiniais, tu sakai? Skirtumas tas, kad tavo šaltiniai - neaiškūs trolių Youtube video, mūsų šaltiniai - recenzuoti moksliniai straipsniai. Jauti skirtumą? Dėl to tavo "(ne)nukentėję nuo valdžios" - tu bent suvoki, kad nėra vienos mistinės "valdžios"? Kad tave apgavo kas nors SSRS laikais, ar koks Paksas nuvylė, tai nereiškia, kad visos pasaulio valdžios dabar tave čia tokį svarbų bando apgauti. Nei Rusija, nei JAV, nei EU, nei ta pati Kinija neneigia Covid, neneigia jo pavojaus. Turbūt visi susitarę? Merkel, Macronas su Trumpu susėdo, pasikvietė Putiną, slapta ir Xi Jinpingą pakvietė, ir nutarė visus dabar pasaulyje apgauti! Bet tu toks protingas, tavęs taip lengvai neapgausi! Mldc, varyk toliau Ir žinai dar ką? Patikimi duomenys ateina ne tik iš tavo siauru protu suvokiamos "valdžios", bet ir NEPRIKLAUSOMŲ organizacijų. Supranti? NE-PRI-KLAU-SO-MŲ. Jeigu esi toks genijus, gali pasidaryti savo klinikinius tyrimus, parašyti mokslinius straipsnius apie tai, ką radai apie Covid, duoti jį recenzuoti kitiems NEPRIKLAUSOMIEMS mokslininkams, žiūrėk gal tavo mokslinį straipsnį per visą pasaulį išspausdins! Tik vargu, ar sugebėtum bent įžangą tokiam straipsniui parašyti
immortallt 2020-12-18 15:42
Po skiepo šauni į galvą pacientui ir tu jau dalintumeisi ir rėktum, kad skiepas sukelia šautinę žaizdą. Jei bent žalią supratimą turėtum, kas yra skiepas, pirmas klausimas kiltų, kokia reakcija gali sukelti vos ne momentalų apalpimą nuo skiepo? Iš esmės tėra dvi - alerginė ir emocinė, na gal dar kokie neurologiniai sutrikimai yra, kai užtrumpina nervus, bet tai sutrikimai. Skiepe nėra jokių stiprių veikliųjų medžiagų, kurios galėtų atjungti, t.y. nėra jokių anestetikų. Net nežiūrint video ir neieškant daugiau informacijos galima suprasti, kad ne apie tai čia. Baisiausia yra alerginė reakcija, kuri kai kuriems žmonėms gali būti labai stipri, bet tai autoimuninė liga kalta, ne skiepas. O šiaip net nuo kremo, plaukų priemonių ar šuns alerginė reakcija gali būti, ir labai stipri. Net pvz. nuo pūkinės patalynės žmogus gali uždusti. O webbus labai geromis nuorodomis pasidalino, spaudžiu ranką. Facebook irgi yra dabar daug ekspertų keliamos informacijos, iš įvairių sričių, įvairiais pjūviais. Šiandien palaidojo iš labai artimos aplinkos žmogų grynai nuo COVID. Iš pažįstamų jau dar 2 žmones palaidojo. Iš sergančių, 10+ kurie labai labai sunkiai prasirgo ir buvo nerimo dėl gyvybės, nes kvėpuoti buvo sunku. Kai kurie pasveiko, bet dusulys bent kiek daugiau pajudėjus išlieka. Jei jums čia atrodo juokas, turėkite omeny, kad dar nesusirgo turbūt nė 5% populiacijos. Ligoninės dar iki šiol priimdavo žmones. Kai nebepriims, mirtingumas išaugs kokius 3 kartus. Mirtingumas tada dar išaugs ir dėl kitų ligų kokius 2-3 kartus. Taip kad jei įprastas mirtingumas yra 700, nenustebsiu jei kitą savaitę bus 1500 mirusių, o ant naujųjų metų ir 2000 gali atrodyti ne riba. Taip kad dėl COVID (tiesiogiai ir netiesiogiai) iki vasaros gali 10,000 žmonių būt mirę.
menten 2020-12-18 15:45
Ir tam pačiam youtube gali būti pateikiama teisinga/naudinga informacija. Bet šiuo atveju, kalbame, kad video buvo tyčia iškarpytas ir sumontuotas (nežinau, kas tą darė, batai ar ne), juo siekiama elementariai apgauti žmones, kurie netikrina pirminio šaltinio, kuriame rašoma priešingai (t.y. čia nėra nežymus netikslumas, o viskas apversta atvirkščiai). Tokių žmonių dauguma (čia kai kas mus visus vadina avių banda), bet dabar gal aiškiau matosi, kas yra "avys". Paimk bet kokį video, iškirpk nepatogias vietas ir turi "sąmosklo demaskavimą", avys bėgs iš paskos ir dar cituos tą video jie neturi kritinio mąstymo, patikrinti šaltinį per sunki užduotis (čia gal aukštojo tam reikia?), tokie žmonės dar turbūt užkimba ir ant visokio scamo. Nu visko pasitaiko, bet čia žmogus tave apgavo kartą, tai tu juo tikėsi ir toliau?
Webbus 2020-12-18 17:02
"Imagine being Bill Gates right now. You spend 30 years of your life and $50 billion of your own dollars supporting humanitarian causes. You directly save hundreds of thousands of lives in South East Asia by providing anti malaria netting to half of a continent, you drop infant mortality rates throughout the entire developing world by funding vaccine programs including vaccinating 40,000,000 children for polio, and, amongst a plethora of philanthropic endeavors, you fund free educational platforms like Khan Academy so people can have free access to high quality education. Then after donating half of your wealth to charity and pledging 90% of the remainder to charity in your will.. Arguably doing more to better life on earth for humanity than any other human being to ever live. You then hop on the internet only to find a million scientifically illiterate fucking imbeciles that are using the very computers you pretty much invented in the first place to call you a child murdering arch villian antichrist because they watched a YouTube video made by some other yokel with the comprehension of a fucking potato." -Scott Brynan
ZeroFM 2020-12-18 19:46
Farmacijoje milijardai € sukasi o nesigeba testo 95%+ tikslaus sukurti! Apie webo last komentara. Skurdžioms šalims nereikia padėt nes jų tokia pagalba veikia tik neigiamai. Afrika per 10m +300mln, china kuriuos kralikais vadinam tik +80mln. Pasižiūrėk africa population live tai greičiau nei kas 1s prieauglis atsiranda. Pasaulio apsivalymas ir aš už tai, nugyvenai kiek skirta ir gana. Jei jau tokie rūpintojėliai donoro korteles turit? Aš taip
Webbus 2020-12-18 20:07
Oj kaip toli man iki rūpintojėlio, bet taip, turiu.
NekenciuReklamos 2020-12-19 02:29
esat kada pagalvoje, kaip tokius kaip manoBatai2, as, tu, Visi atsikratyt? 2 Pasaulinio karo metu? ogi siunti y fronta, kol didvyriskai zusta zdz, nepagalvokit, kad as koks psichopatas, bet tokiu zmoniu, su tokia nuomone tikrai nereikia. Apie ka as cia...? Tikriausiausiai apie labiausiai isskirtininius
NekenciuReklamos 2020-12-19 03:43
tarkim as angliskai suprantu...ka 70% angliakalbiu sneka. O dabar tu isversk pazodziui ka jie sitame video sneka. Tai butu ne daugiau 20 sakiniu...Manau savo garbes delei tu tai padarytum, nes tai nera DAUG.