Įdomus eksperimentas, kurio patiems geriau nekartoti: štai kas nutinka iš važiuojančio automobilio nušokus į priešingą pusę (Video)  ()

Per tas ilgas keliones vaikystėje, dar ilgai, kol neišmokote visų tų fizikos pamokų, jūs tikriausiai pagalvojote apie visus iš pažiūros įprastus dalykus, kurie vyksta aplink mus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl krenta šakutė? Kaip viskas skraido? Arba kas nutiktų, jei bėgtumėte ir šoktumėte nuo transporto priemonės atgal tokiu pačiu greičiu, koks yra važiuojantis į priekį? Ar jūs nukristumėte ar liktumėte su juo?

Na, tikriausiai, paskutinis klausimas yra šiek tiek sudėtingas, ir net jei jūs apie tai pagalvojote, atsakymas tikriausiai nebus toks aiškus. Šiame vaizdo įraše „YouTube“ kanalas „The Action Lab“ pasineria į šį klausimą.

Ši mintis kanalo kūrėjui kilo darant vaizdo įrašą apie tai, kaip šaudė Nerf tipo žaisliniu ginklu atgal, kai jis važiavo į priekį savo automobiliu.

Nurodydamas, kad niekada neturėtumėte to išbandyti namuose, „The Action Lab“ kanalo kūrėjas  sako: „Aš esu kvalifikuotas inžinierius, kuris, žinoma, negarsėja dėl savo gimnastikos įgūdžių, ir atlieka daugybę triukų, norėdamas pamatyti, kas nutiks“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(13)
(8)

Komentarai ()