Mokslininkai: šie žmonės gali tapti naujų koronaviruso variantų veisyklomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2022-11-14 08:47
Nuojauta vadovaujasi Tas pats kas užstalės kalbos, bobutės kalbos ar pan. Dar nuojauta kažką gali sakyti, jei esi tos srities aukšto lygio specialistas, bet ne unitazo ekspertas.
PonasJonas 2022-11-14 09:46
Mus sieja vienas bendras dalykas. Sprasime klydę kai bus per vėlu.
immortallt 2022-11-14 10:41
Ne, abu vienija tai, kad temoje neišmanome pakankamai, kad patys galėtume atlikti medicininį tyrimą ir patys pasidaryti išvadas. Nei aš, nei tu, negalime iš medicininių duomenų padaryti izoliuoto MEDICININIO vertinimo. Atitinkamai, remiuosi patikimų institucijų išvadomis apie medicininius vertinimus ir analizuoju jau statistinius/ekonominius faktorius.
HardAxe 2022-11-14 11:17
https://www.imdb.com/title/tt0758758/ šitas filmas apie tai. Tik labiau buitiniam kontekste, jokių virusų, jokių korporacijų. Vaikinukas darė kaip jam atrodė, nelabai klausydamas patarimų ir neplanuodamas
immortallt 2022-11-14 12:18
Geras filmas, gyveno "toli" nuo civilizacijos
PonasJonas 2022-11-15 09:20
Aišku, kad negalim. Juo labiau per prievartą grūsti savo nuomonę. Žmonės labai susiskaldę, dauguma galvoja atradę tikrąją tiesą, bando ją įrodyti, ginti. Gyvenu kaip man atrodo teisinga, esu gyvas ir sveikas. Jūs gyvenat vadovaudamasis patikimais šaltiniais, esat gyvas ir tikiuosi sveikas. Reiškia abu esame teisūs. Kam pyktis, debilintis ir Nacintis?
immortallt 2022-11-15 09:25
Jei vienas ar keli individai, bando nuneigti šūdu ant šikpopieriaus nevertais argumentais mokslinius tyrimus ir platina didelę populiacijos dalį įtikinėjančią propagandą kaip tiesą, tada jau pažeidžiamas tiesioginis mano interesas - kyla pandemijos, apkraunama sveikatos apsauga, nukenčia ekonomika, švaistomi pinigai.
bahuriux 2022-11-15 22:54
Tai kad ir provaxerių argumentai irgi verti Š ant pagaliuko, o gal net mažiau, nes prieštarauja statistikos duomenims. Trumpa versija tokia, provaxeriai statistiškai tikrai nužudė daugiau žmonių iki 30m (realiai net ir iki 40m) nei korona, dėl trombų, miokarditų ir tt. nes statistika aiškiai padorė dar prieš skiepyjimą Lietuvoj, kokiom amžiaus grupėm tų skiepų reikėjo. https://osp.stat.gov.lt/praejusios-paro ... statistika Tinklapio apačioj pasižiūrėkit kiek mirė ir kokio amžiaus grupėj iš to turi būti aiškus vaizdas kokioms amžiaus grupėms riekia vakcinos. O jei jum nedaeina iš tų skaičių eilučių ir stulpelių, tai nors nestumkit savo Š per prievartą, Š susileidimas sau į kraują turi būti bent jau laisvai pasirenkama opcija. Kodėl rūkalus parduoda legaliai kurie žudo dvigubai tiek kaip korona? Niekam nekyla tokių klausimų? Laukiu dabar statistikos, dėl perteklinių mirčių nesusijusių su korona, pvz kiek nuo vidurkio padidėjo onkologinių mirčių, infarktų, insultų, visokių trombų, šiaip numirimų iš nieko vidury baltos dienos, arba sportuojant. Žinaisklaida labai tai pabrėžia, kad krenta kaip lapai jauni ir seni tiesiog eidami gatve ar sportuodami, o aš nežinau koks tai skaičius ar procentas, kol to nebus statistikos duomenyse. Panašu, kad duomenys Lietuvoje yra kažkiek įslaptinti, neduoda net univerams, kitas dalykas net ir viešai prieinamus duomenis iš statistikos departamento ištraukti gana sudėtinga, dėl įpatingai neintuityvaus meniu, arba aš nemoku naudotis tuo tinklapiu. O kad ten nepasiskiepyjes mirė "tėvo arklio pusbrolis", tai ne statistika, ne skaičiai, o asmeniniai išgyvenimai netinkami kaip duomenys argumentavimui.
immortallt 2022-11-16 08:56
O vakcina yra tik nuo mirties? Nei šalutinio poveikio, nei platinimo nenorime stabdyti? Ir miokardito ar trombų atvejų padidėjimo jauniems nuo COVID nebuvo daugiau nei nuo skiepo? Tai laisvai pasirenkama opcija. Nenori - pandemijos metu sėdėk karantine. Statistikos departamento puslapiu nemoki naudotis, nors ir tikrai neinovatyvus. 10k tiesiogiai nuo COVID ir dar 10k per 30 d. nuo prasirgimo arba kaip antrinė liga. Čia tau ne statistika? Dabar pasakysi, nuo skiepų mirė 10k žmonių? Asmeninės patirtys ne statistiką, tik jos šiek tiek paaiškina, kad nebuvo taip, kad sirgo ir mirė ligoti. Sveikatos duomenys pas mus labai užslaptinti ir sunku gauti ne tik COVID temoje, bet ir vykdant mokslinius tyrimus. Neadekvačių yra abiejose pusėse. Tie kurie manė, kad visą laiką apsaugos vakcina nuo susirgimo ar 100% apsaugos nuo mirties - neadekvatūs.
Laurynas19 2022-11-18 11:22
Tu vis dar tas erezijas skleidi apie šalutinį poveikį bei platinimą? Juk visus cenzūravo ir debilais vadino per TV prieš 1,5metų kurie sakė, jog Vakcina neapsaugo nuo COVID, bet po to kai kritinė masė vakcinuotų žmonių sirgo ir mirė, tada jau pripažino atvirai, kad ir vakcinuoti gali sirgti. (ne vienas ir šiame forume, įskaitant mane buvo debilu vadintas, kai sakė kad turi skiepytą pažystamą kuris serga Covid) - Aš negaliu patikėti , kad tu dar tai neigi. Tuomet visus debilais vadino kurie sakė, kad vakcina šalutinių poveikių turiu. - čia iš vis Naciai visu gražumu pasirodė, nes reikėjo neigti žmonių kančias ir ligas dėl vakcinos. Bet kai pradėjo lysti perdaug tie 'nelaimėliai' , per tą patį Dr Cambel podcastą ir tt. tada jau pradėjo tyrimus ir pripažino, kad yra vakcinos šalutiniai poveikiai. - tu panašu, vis dar tą neigi Tuomet visus debilais vadino kurie sakė, kad apsikrėtė nuo vakcinuoto ir kad vakcinos nemažina perduodamumo. Bet kai pradėjo tyrimą, pfizer pripažino, kad net neturėjo jokių tyrimų dėl to ir visas tas "skiepykis dėl kitų" buvo visiškas melas. - Bet tu panašu, kad dar vis tuo tiki. Kas dėl "Miokardito ir trombų atveju" - tai didžioji dauguma kurie pasiskiepijo (nėra duomenų ir nebus, bet sakyčiau 90% iš savo patirties) persirgo COVID bent vieną kartą vistiek. Taigi neaišku kaip tie tyrimai buvo daryti. Ar Skiepas (tam tikros firmos) + COVID = mažesnis miokardito šansas. Ar Skiepas = mažesnis miokardito šansas nei COVID. Nes jei pastarasis, tai nieko nekeičia. Naciui vistiek viskas čia puikiai buvo per tą 'pandemiją' ir laukia kito šanso visa tai pakartoti su daugiau kontrolės. Tu tikriausiai supranti, kad Naciui 1935-1945m buvo visiškai logiška engti bei žudyti čigonus bei žydus. Statistika puikiai tai rodė. Vokietis aukštesnis buvo, labiau išsilavinęs, šviesiais plaukais, bei labai švarus palyginus su čigonu, neplatino jokių ligų. Taip pat žydai valdė nemažai turto - vagys bei apgavikai ane. Jei nebūtum Nacis suprastum esmę... kodėl per nacionalinę televiziją nėra gerai sakyti "paverskim jų gyvenimą pragaru"
immortallt 2022-11-18 12:51
Vis tiek protingiausias Laurynas, kuris nei pats atliko studijas, nei skaitė kitų atliktas studijas, nei skaitė kitų asmenų studijų korektiškai, su šaltiniais ir apibendrinimais atliktas apžvalgas. Jo tikėjimas ir nuojauta yra tikslesni, nei medicinos praktika ir mokslinė veikla Kokiu neurochirurgu nenori pabandyti padirbėti? Gi viską žinau jau ir taip. Net mokintis nereikės.