Kodėl žmonės nesiskiepija? Tyrimas parodė 11 svarbiausių priežasčių: pirmoji siejama su valdžia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bmk1245 2021-09-26 15:01
Kažkodėl nesimato kažkokių GP/ribojimų (ar pan.) šiuo atžvilgiu.
conjurer 2021-09-26 15:22
Nes užtenka siaurų durų.
Evil Goku 2021-09-26 16:40
puse artimųjų rytų ir afrikos į Lietuvą ir ištekėtų už kokio Apdulos.
conjurer 2021-09-26 17:12
Man nerūpi jūsų žaidimas, kuri ranka geriau masturbuoja, kairė ar dešinė. Abiejuose pusėse pilna neadekvačių, faktus kraipančių melagių bei hipokritų. Man būtent tie melagiai nepatinka, bei jiems pavaldūs internetiniai troliai. Bei tas faktas, kad dabar tai toleruojama.
kestutisz 2021-09-26 20:25
Rimtai manai, kad tau nuo to bus geriau? Verslas irgi skaičiuoja, kažkuriuo metu tuos didelius tuščius angarus pavers sandėliais (atitvers 1499kvadratų), nes neapsimokės. Didesnis PC ne tam, kad klientui patogiau, o kad daugiau biomasės po jį galėtų vienu metu valkiotis ir daugiau apyvartos padarytų. p.s. taip, turiu pišpasį, bet jau dvi savaitės kaip nepasiilgstu tos idiotiškos reklamos apie mirtingiausius vardus. Taip jiem ir reikia už tą komjaunuolišką uolumą :)
bmk1245 2021-09-26 21:56
Yeap, same here, neteko panaudot, einu ten kur nereikalauja gyvpasio.
Paramotoras 2021-09-26 22:36
O jus pastebejot kad antivakseriam, zydriem, ploksciaziaminimkam, zaliavalgiam ir panasiai publikai be galo svarbu tekti vidury gatves kad ju teises pazeidziamos, kad jie iskirtiniai, kad ju tiesa tiesesne uz kitu tiesa. Nirmalus zmogus nepradeda aiskiti visiem, kad jo tiesa tiesesne. Jis tiesiog kaip protingas individas priima fakta jog visi turi teise i savo nuomone ir nekreipia demesio i neadekvacia publika. Tuo tarpu tie tiesesni visuomet reks, pabtes ir visus stengsis itikinti jog ju tiesa tiesene. Kazkoks nepilnavertiskumo kompleksas ar tai gilesnes problemos uz to slepiasi.
admin- 2021-09-26 23:49
tylėk fašistuk, *fobiuk, tu nucancelintas.
sub 2021-09-27 09:12
Čia nėra idėjiniai leftistai, čia BLM. Leftizmas ir eitynės prieš rasizmą du skirtingi dalykai, bet puikiai suprantu kam labai patogu apjungt šiuos du dalykus. Aišku FTP nėra labai gražu ypač Lietuvoje, kur nėra tokios aiškios rasizmo problemos, kaip JAV, bet jaunimas kopijuoja lozungus, kartais net nebandydami suprast jų esmės, ar priderint prie vietinių problemų.
sub 2021-09-27 09:21
Svaigsti eilinį kartą, pritempdamas BLM šūkį prie savo interesų. Burn loot murder, kaip gražu, paimi ką žmonės sugalvojo kilniams, savo rasės tikslui ir pdarai iš to kaip patogiau tau. Burnlootmurder darė tavo mylimy asmenybės kaip Jakes Paul ir panašus plauko veikėjai. Tikrasis BLM veidas yra taikus. Nesvarbu kad tuo pasinaudojo suinteresuotos grupoės, kad apšikt kitos rasės žmones.
sub 2021-09-27 09:25
Visiškai nucancelintas žmogus cancelina kitus. Savotiškas absurdas. Gerai bent jau pats pripažysta, kad orientuojasi pagal woke left tradicijas 100 %, tik tada keista, kad vienam komentare šmeižia BLM prilygindamas juos BurnLootMurder, o kitam pats prisipažysta tokiu ęsantis. Čia kaip sakyt "tie leftistai visi gaidžiai", o po minutės "ai man vienodai, aš irgi gaidys". Įdomūs pas tamsta minčių greitkeliai.
kestutisz 2021-09-27 09:38
Mhm, kokiam nors Riot Holiday tai labai matosi - jei vienos spalvos tai idėjiniai (cenzūra), jei kitos - samdyti vargšai statistai.
sub 2021-09-27 10:00
Aš neskirstau žmonių pagal spalvas, bet puikiai suprantu kad tiek vienų tiek kitų tarpe yra ir gerų ir blogų žmonių, taip yra visur ir visada. Bet, kalbant apie BLM, tai visų pirma yra taiki organizaciją, nesvarbu kas kam ką priskiria ir kaip juos vadina, aš žiūriu iš principo tik į idėją, o kuo tai pavirto ar kaip tuo pasinaudojo suninteresuotos grupės, jau kitas dalykas. BLM - black lives matter. Tiesiai šviesiai. Juodaodžių gyvybės svarbios. Pati esmė, apsaugot juodaodžius Amerikos piliečius nuo diskriminacijos, nelygybės ir policijos agresijos. Jeigu jums patinka išvedžiojimai, kaip burnlootmurder, tai kreipkitės į woke left atstovą admin-, jis pabudęs turėtų būt paaiškins jums savo pusę. O šiaip BLM labai plati tema. Reikėtų pradėti nuo vergovės laikų ir aptarti viską, nuo nusiskalstamo juodaodžių pasaulio iki aiškaus politinio rasizmo prieš juodaodžius šalies mąstu. Kol galų gale suprastumėte, kad juodaodžių situacija gana panši į Lietuvos partizanų. Vieni Lietuvos partizanus laikė Lietuvybės saugotojais, kiti plėšikais ir žudikais. Bet ateis koks admin-, kuris visą esmę apibendriną paskutiniais įvykiais, nubraukdamas viską kas įvyko iki tol ir pasakys "woke left" nes daugiau nieko nemoka.
admin- 2021-09-27 10:01
OMFG. Tu tikrai tiek kvailas? sub rašė: Tikrasis BLM veidas yra taikus. BurLootMurder yra marksistai ir to net neslepia, bet tau kaip stropiam komsomolcui tai nėra problema. https://nypost.com/2020/06/25/blm-co-fo ... d-marxist/ "Leftizmas ir eitynės prieš rasizmą du skirtingi dalykai," - tai sakai leftistai yra rasistai. Parašyk šitą į kokios AOC Twiterį. Nors taip, leftistiniai atsilupėliai ir yra patys didžausi rasistai. Kas aiškina, kad reikia vėl pradėt segregaciją? Tik vieninteliai progressive left. "Visiškai nucancelintas žmogus cancelina kitus. Savotiškas absurdas. " - aš nucancelinau, manęs niekas, jei tau nepatinka tai gali eiti į populiarųjį Peru kaimą. "O šiaip BLM labai plati tema. Reikėtų pradėti nuo vergovės laikų ir aptarti viską, nuo nusiskalstamo juodaodžių pasaulio iki aiškaus politinio rasizmo prieš juodaodžius šalies " - tai jei jau šitaip tai gal pradėk nuo to kas tais vergais prekiavo. Kad nevargtum - afrikiečiais prekiavo tie patys afrikiečiai. Tada kur tavo pretenzijos arabams? Jie irgi puikiai naudojosi afrikiečiais vergais. Ar bus nelabai politkerektiška arabams tokias pretenzijas reikšt? Žinai, gali pasirodyt islamofobu.
kestutisz 2021-09-27 10:08
O tai kodėl - jiem tempiam pateisinimą iki vergovės laikų, o tarkim mum negalima iki baudžiavos, ar tiem patiem "tikriesiems amerikiečiams" iki tų laikų kai jie realiai bėgo nuo kažko iš Europos? Arba dar anksčiau - tų bėgusių protėvių romėnų priespaudos, mongolų, genčių pjautynių ir pan Kada yra ta senatis nuo kiek jau nebesiskaito ta vienokia ar kitoka vergovė?
sub 2021-09-27 11:33
Paklausk tų, kurie ilgus metus buvo laikomi vergais. Mes laisva šalis jau 31 metus, aš jaučiuosi laisvas nepriklausomas, bet nuoskaudos dėl sausio 13, 1991 metų vis dar išlikę. Ar tik man vienam?
sub 2021-09-27 11:57
Tiek kvailas, kiek tu protingas. Tu pritempinėji viską prie savo nuomonės ir tau jokie argumentai nesuveikia. Aš tau sakau kad BLm yra Black Lives Matter, jis vistiek savo BurnLootMurder, aš sakau kad matau taikų tikslas, jis vistiek sako jie Marksistai, jie tokie anokie. Aš sakau, kad visur visokių žmonių yra, tai dabar visą BLM reik nurašyt ant to kad ten visi plėšikai, dėl to kad maža saujelė ir gal net ne pačių BLm narių ėjo plėšti? Tai pasakom kad visi Lietuvos partizanai buvo banditai, tai bus normalu? Sakau, kad leftistai, tokie kaip tu yra rasistai. Mes turbūt kalbame apie skirtignus leftistus, visiškai. Nes tu leftistas iš principo, o kitus kurie neįtinka tau, tu priskiri kažkokiam kitam leftizmui, kurį pats susigalvojai. Tai va čia ir pasimečiau, kai leftistas gali kitus kaltinti leftizmu. Eik ir rašyk į Tvitterį jei nori, nesireiškiu nei Twitteryje nei FB, tik nueinu paskaityt, nes man dėmesio netrūksta, dėmesio soc tinkluose neiškau, ir šiaip turiu ką veikt be soc tinklų. Segregaciją ir leftistai prie ko, čia tokie kaip tu nori taikyt segregaciją, kurie BLM išvadina looteriais, ir toliau užsimerkę nemato pagrindinės esmės. Peru kaimą? What? Tau viskas ok? Ką tu nucancelinai? Tu tik cancel ant kompo paspaudei ir tuo baigėsi. Tavęs niekas nenucancelins, čia jau būtų utopija, tave tiesiog "mute" padarai ir nebesimato daugiau tavo postringavimų. Tai jei jau šiaip pradėkim apie vergus, nes matau tau faktais reiks į kaktą pirštu baksnoti tuoj, tai prašom: https://www.history.com/topics/black-history/slavery https://en.wikipedia.org/wiki/Slavery https://www.nytimes.com/interactive/201 ... onian.html Paskaitai, tada grįžti atsiprašinėt. Viskas prasidėjo, nuo kolonizavimo. Kolonizuot pirmos pradėjo Europos šalys, vergus plukdė ir prekiavo Europos šalys pirmos, Portugalai, Ispanai, Prancūzai, po to Angalai ir t.t. Afrikiečiais prekiavo Afrikiečiai, kurie buvo priversti tą daryti Europiečių. Arabai arabai, tau ant ausų prikabino arabų kažkas. Vergais naudojosi visi, tai ką? Tai nekeičia fakto, kad vergų biznis buvo pradėtas ir suorganizuotas baltūjų. Arabai, Aziečiai, Slavai, Mongolai visi naudojosi vergais. Tai nekeičia fakto, nuo ko viskas prasidėjo ir kas yra BLM. Tik tamsta nesugeba matyti ir suprasti, kad juodaodžiai iki šiol yra diskriminuojami. Nepasirodykit trumparegiu. Šiaip fobija yra baimė, aš nejaučiu baimės daug kam. Bet yra dalykų kuriems jaučiu neapykantą, kurie man nėra priimtini. Tai religijos nėra priimtinos, o va tau pradedu jaust neapykantą. Kuo kažkas gali pasirodyt, ne tavo reikalas, nešok ant baltų arklių tiesiog ir bus gerai.
conjurer 2021-09-27 12:10
Galima ir reikia. Dėl to palaikau dabartinė užsienio politiką. Rusija planuoja turėti lietuvą savo sudėtyje, bet su kažkokiu specialiu statusu. Nėra paaiškinta ką tai reiškia, bet jie tą pasieks, kai įdiegs naują sniečkų. Na o dabar jo vardas dabar viktoras, ir jis mus atstovauja europos komisijoje. Jis nusuko milijonus litų mokesčių, pabėgo į savo tėvynę, kai turėjo pasirodyti teisme, ir dabar finansiškai remia zakarauską ir kitus antivalstybinius trolius. Juodųjų reikalai mums neturėtų per daug rūpėti. Čia amerikos trolių reikalas. Pas mus troliai nuolat nukreipia dialogą į juos, kad neturėtume laiko kalbėti apie suknistą mafijos valstybė rytuose. Na arba lietuviai yra skystakiaušiai, ir bijo kažką pasakyti. Šiame forume pastebėjau tokių bekiaušių pilna. Bijančių tarakono, bijančių putkos. Sakančių kad mums reikia nusileisti. Totalūs ištižėliai.
conjurer 2021-09-27 12:28
Arabų vergai būdavo kastruojami. Europiečiai elgėsi humaniškiau (o gal ekonomiškiau), ir to nedarė. Ne visada vergai būdavo juodi. Beje net biblija teigia, kad negali "geisti kito žmogaus vergo", ir berods 2 iš 10 įsakymų juos pamini. Na aišku ne naujausiose cenzūruotose versijose, o istorinėse, kurios daug arčiau tų laikų gyvenimo. BLM yra, arba turėtų būti ne apie vergiją, o apie diskriminaciją per paskutinį šimtmetį. Segregacija, egzistavo įvairiomis formomis, nuo white/color ženklų aptarnavimo sektoriuje, iki juodaodžių getų, nes jų nepriimdavo gyventi kitur. Tai neišsprendė problemų, tik jas pagilino. Ir to rezultatas yra juodųjų radikalizacija į savotiškas KKK alternatyvas ir segregacijos grįžimas. Kol nebus vykdoma integracija, tol problema tik aštrės. Reali amerikonų problema yra policijos neadekvatumas, nuo kurio ir prasidėjo BLM. Bet BLM tapo toks kontraversiškas dalykas, kad šią problemą tiesiog paslėpė. Mes irgi turim problemą, su tarakonu, bet visi tie antivakseriai, antimaskeriai, antipiderai, ir kiti uspakicho remiami antivalstybiniai judėjimai nukreipinėja dėmesį.
admin- 2021-09-27 12:32
"Aš tau sakau kad BLm yra Black Lives Matter, jis vistiek savo BurnLootMurder, aš sakau kad matau taikų tikslas, jis vistiek sako jie Marksistai, jie tokie anokie. " - tu realiai kvailas ar vis dar naivus, spuoguotas niolikmetis. BLM vadai net neslepia, kad jie yra marksistai, o jų organizacija yra politinė. "Nes tu leftistas iš principo, o kitus kurie neįtinka tau, tu priskiri kažkokiam kitam leftizmui, kurį pats susigalvojai." - OMFG "Peru kaimą?" - tau kiek metų? "Tai religijos nėra priimtinos, o va tau pradedu jaust neapykantą. " - Tai tu dar ir islamofobas. Ir bbd man ką tu ten pradedi jaust. "Tik tamsta nesugeba matyti ir suprasti, kad juodaodžiai iki šiol yra diskriminuojami." - daug jų sako, kad jų niekas nediskrimuoja ir viską ką jie turi jie pasiekė patys, tai gal problema ne ten kur kažkas noretų, kad jį būtų. Tereikėjo noro ir šiek tiek šikną pajudint, o ne hoode ant foot stampų gyvent. " Tai nekeičia fakto, kad vergų biznis buvo pradėtas ir suorganizuotas baltūjų." - dar vienas su "White guilt" sindromu. Lot apie tai, kad " buvo priversti tą daryti Europiečių" galima, o arabus vergų prekeivius jau nepolitkortektiška. Dar pasakyk, kad apsukrūs lietuviai užsuko tą bizniuką. Ir Aukso ordos vergus baltieji organizavo. Ir Centrinėj Amerikoj.