„Nėra nė vienos priežasties atsisakyti skiepų. Mane visiškai išsunkė srautas žmonių, kuriuos iš visų jėgų stengiamės išgelbėti ir kurie nepasinaudoja šansu išsigelbėti patys“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LorraMusic 2021-11-24 18:04
geriau ydetumet daktaru ir seseliu isdirbusiu per +10metu monologus kodel buvo atleisti per pacia didziaja pandemija! autorius is guardians taip? ir dar anonimas Documents Show Bill Gates Has Given $319 Million To Media Outlets Awards Directly to Media Outlets: ..... The Guardian (including TheGuardian.org)- $12,951,391 ..... twittery yra zurnalistu, kurie yra pereiskia, koki gali daryti tyrima, kai juos remia pats tyrejas aplamai koki kryptingi straipnsiai zmones pradejo krutet, tai dbr jauni sportininkai palatas uzkimso gerai valdyti ir yteigti baime masems, kai paaukota medijos platformom tokios sumos
ZeroFM 2021-11-25 10:10
Okey vakar dienos 19 dead, (13 visai be adatos, su viena adata, su dviem adatom bet nepraėjus 14d, 6 VISUTĖLIŠKIAUSIAI BAGSTELTI). Tai ką tas senas pezamas murkia kad nežino *Tačiau negirdėjau nė vieno sunkaus kovido atvejo tarp pasiskiepijusių! A kad mirtingumas gerutėliausiai subadytų virš 35% čia matyt nk nereiškia. Du bendradarbiai iš vienos brigados atkrito po skiepų, vienas 3sav, sekantis jau mėnesis nes kraujo krešulys ir šuntavo kraujagysles. Draugė penktadienį antrą adata Pfizer susileido tai iki šiandien 37-39 temperatūra šokinėja, guli kaip zombis ir jau -2kg. Norit kad susibadyčiau? Okey labai mažutėlės saligytės: 1.Visiška atsakomybė už skiepo žąla/padarinius sveikatai, išmokos visą likusį gyvenima 2. Du skiepai ir AT$IPI$∆T nuo manes visu 100% , jokių kaukių, jokių ribojimų.
kestutisz 2021-11-25 10:26
Kokia dar atsakomybė? Gi savo noru dalyvauji bandymų programoje, ką valdžia žino kiek tau ten gamintojas sumokėjo (na nebent mokesčius nuo užmokesčio paims tai žiot turi).
HardAxe 2021-11-25 11:22
Viskas tame būtų logikos, jei kinija tau kompensuotų visas komplikacijas nuo COVID visą likusį gyvenimą. Deja...
immortallt 2021-11-25 11:31
Ką čia per pezalus varote, kai kurių net sakinio struktūros nėra. O gal galite įvardinti, kokio vaisto sukeltus nenuslėptus šalutinius poveikius kompensuoja vaistų gamintojas ar valstybė? Bent vieno? Antivakseriai gal kompensuoja viruso sukeltą šalutinį poveikį?
HardAxe 2021-11-25 11:42
Kągi, iš tavo duomenų - jaunesni kaip 70 miršta tik neskiepyti. Visi kam iki 70 marš skiepytis!
bahuriux 2021-11-25 13:33
Yra jau statistika ir labai aiškiai matosi iš duomenų, kad procentine/tikimybine išraiška skiepytis 20-40 metų tiek pat pavojinga kaip persirgti korona, iki 20 metų beveik garantuotai, kad nemirsite nuo koronos, arba mirsite nuo skiepo su maža tikimybe sunku pasakyti kažkur ~1 : 1150-35000 (greičiau gal 1 : 25000-35000, bent jau USA oficialios atskaitos tiek praneša mirčių susijusių su skiepais tiesiogiai imtis ten didelė kažkas 200mln). 40-50 m šanciai apylygiai, tai galėtu būti laisvai pasirenkamas skiepas. 60-200 kokia prasmė versti, tegu psirenka laisvai patys. Juo labiau kiekvienam numirusiam senjorui nebereiks mokėti pesnsijos. Nes skiepai nestabdo ligos plitimo, nėra jokio mistinio bandos imuniteto, o buvo labai tikimasi, kad suveiks. Daugeliu atveju priešingai užsikrėtimų skaičius didėja labiau stipriai paskiepytose šalyse. immortalui ir jo neįžvalgom + susipykimu su logika. Jums visiems jau rašė komentaruose, jei tikit mokslu tai kodėl netikit vakcina ir už ją negalit garantuoti išmokų forma, ne asmeniškai, bet valstybės mastu, ar net savanorišku komerciniu draudimu, arba valstybiniu draudimu? Apsispręskit kuo tikėti ir prisiimkit, bent jau moralinę atsakomybę. Metaforiškai išsireiškiant, jūs negalit tikėti į katalikų bažnyčią ir netikėti, kad toks abejotinas pranašas Jėzus yra tavo dievas. Kodėl manai kad antivaxeriai turėtu mokėti kompensacijas už viruso padarinius? Juk ne antivakseriai paleido tą virusą, prašyk kompensacijos iš Kinijos.
no_one 2021-11-25 13:34
Ooo, "mano teisė nesusirgti" pragydo. Trepsėk į laukus ir miškus erkių rinkt, rūpinkis mano teisę nesusirgt.
Talkatif 2021-11-25 14:05
Kodėl dauguma antivakserių ne tik beraščiai, bet ir rišlaus sakinio suregzt nesugeba net ir raštu?
HardAxe 2021-11-25 14:07
kur rasti normalią oficialią šalutinio poveikio statistiką? Konkrečiai domintų kiek dėl skiepų atsigulė į ligoninę ir kiek numirė, nes būtent šituos parametrus lyginu žiūrėdamas į covid. Kiek po skiepų ar covid turi likutinių simptomų skaičius šakėm ant vandens rašytas kolkas. Kiek aš mačiau visur tik arba kažkokie skaičiai, kurie fig zn ką reiškia (karščiavimą?) arba išvis nieko.
kukulis4 2021-11-25 14:23
Abejoju, kad tokia statistika kurnors yra. Nes ji tiesiog neprasminga. Nes kiekvienas paskiepytas, jeigu numire - galima sakyt, kad nuo skiepo. Butent taip *** ir skaiciuoja.
immortallt 2021-11-25 14:45
Bahuriux, gal nurodysi kur ieškoti JAV informacijos apie tiesiogines skiepų mirtis sukeltas? Jei turi link'ą po ranka būsiu dėkingas. Kas dėl kompensavimo, aš nesuprantu, kodėl reikalaujate, kad kompensuojama būtų tik skiepo nuo specifinio viruso rizika, bet nereikalaujate kompensacijos pvz. dėl hormoninių kontraceptikų, kur tikimybės komplikacijų dešimtimis kartų didesnės? Arba uošvis mano, didžiausias antivakseris, nes numirti nuo skiepo dėl širdies uždegimo galima. Tuo tarpu suskaudo sprandą, nes vėjas pertraukė, geria naujus priešuždeginiminius vaistus, kur to pačio tipo širdies uždegimo tikimybė bent 100x didesnė. Ką noriu paskakyti, už jokio vaisto NENUSLĖPTĄ šalutinį poveikį, kompensacijos tiesioginės niekas nemoka. Suteikia nemokamą gydymą ir susijusias išmokas (neįgalumo ir pan.). Kodėl vienam skiepui turėtų būti kitokia tvarka? Ir kodėl yra toks dalykas, kad NENUSLĖPTIEMS galimiems šalutiniams poveikiams nėra mokamos kompensacijos? Nes tada neįpirksi vaistų. Bet koks produktas gali sukelti šalutinį poveikį. Elementariai riešutų svietas taptų neįperkamas, nes kiek žmonių miršta. Lateksinių pirštinių kaina išaugtų dešimtimis kartų, nes vienam iš milijono išbers odą. Ir dabar žmogus pasiskiepija, gauna krešulį, koja mėlynuoja savaitę, į medikus nesikreipia ir numiršta. Artimieji paduoda į teismą kompensacijai. Tada yra pirmas klausimas, kaip įrodyti, kad krešulį sukėlė skiepas? Krešuliai susidaro nuo krūvos faktorių, pradedant traumomis, ligomis, baigiant elementariai skrydis lėktuvu. Dar paprastesnis klausimas, žmogui iki skiepo jau 5 kartus valyti krešuliai, pasiskiepijo ir po 2 savaičių susidarė krešulys, skiepas kaltas ar ne? Priimsi sprendimą, kad ne skiepas - tai bus atviri kaltinimai korupcija, ir kad teismai dangsto genocidą. Priimsi sprendimą, kad po skiepo jei nusibaladosi laiptais, tai dėl skiepo svaigo galva ir nusiredinai - tai vėlgi bus BS. Jei lengvai būtų patikrinama, ar skiepas sukėlė konkretų šalutinį poveikį, tada kompensacijas būtų galima mokėti, nes beveik nieko nereikėtų mokėti. Kadangi žmonės meluoja ir yra savanaudžiai, o dar būtų ir nebloga finansinė motyvacija meluoti, turėtume dešimtys tūkstančių bylų, kuri 99,9% būtų nepagrįsta ir užkištų visą teisinę ir net sveikatos sistemą. P.S. į lėktuvą gal ir nelipsi, nes skrydžio 1 valanda yra tūkstančius kartų didesnė rizika krešulio, nei COVID skiepo.
bahuriux 2021-11-25 14:58
Dar ir kaip būtu prasminga, jei matytusi perteklinės mirtys tarp skiepytų ir neskiepytų, minus mirtys nuo koronos. Taip dėja tokių ataskaitų niekas neskelbia, nes turbūt sunku tada būtu priverstinai badyti visus. https://www.news-medical.net/news/20211 ... orary.aspx Viena iš atskaitų apie mRNR iš 292 mln kažkas ten nemažiau nedubliuotų 4400 mirčių, kurias paneigti jau niekaip neįmanoma. Fun fact. KUL Klaipėdos universitetinė ligoninė vėl tuščia per pačią pandemijos bangos piką, pacientų nedaug, gydytojus masiškai varo atostogų. PS aš nesu tikintysis nei į jokias religijas, faktais, skaičiais ir logika, dar logiškom įžvalgom tik galit pakeisti mano nuomuonę.
no_one 2021-11-25 15:06
Nuo kada žmogus su visais iki šiol priklausiusiais skiepais antivakseris? Ir dar turiu klausimėlį, mokslas kažkada radžio preparatais gydė, ar dabartiniai vakseriai naudotų tokius?
immortallt 2021-11-25 15:20
Bahuriux, ar savo nuorodą perskaitei? Nes na labai gerai pagrindi, ką aš sakau, ir paneigi save. "About 1.3% of reported side effects were deaths after vaccination." - verčiama būtų mirti po vakcinacijos, t.y. skiepo, ne mirtis nuo skiepo. Approximately 18.3% of reported deaths came from residents admitted to a long-term care facility. - t.y. 18% iš hospiso atitikmens. In 18.1% of deaths who had death certificates and autopsy reports available for analysis, the most common causes of death were diseases of the heart (46.5%) and COVID-19 infection (12.6%). - tik penktadaliui mirusiųjų atliktas skrodimas, t.y. mirties priežastis netirta 82% paskiepytų ir mirusių per dvi savaites. Teigti, kad mirė nuo skiepo yra absurdiška. Penktadaliui kuriems skrodimas atliktas, mirties priežastis pagrindinė - širdies LIGOS, 13% - sirgo COVID, t.y. skiepas pavėluotas. Kitaip sakant, pasiskiepijai, išbėgai į gatvė ir nukalė mašina bei mirei - patenki į tą 1,3%, kur tu sakai, kad mirė nuo skiepo. 1,3% čia ne nuo paskiepytų, o kur iš paskiepytų turėjo side effects. Taip kad tavo tikimybės apie mirtis yra pagrįstos klaidinga informacija, nežinau ar dėl anglų kalbos žinių nepakankamumo ar dėl confirmation bias.
kestutisz 2021-11-25 15:30
Vien todėl, kad jis yra de facto _privalomas_, net normaliai neatlikus tyrimų.
immortallt 2021-11-25 16:05
kestutiz, čia jau suplaki skirtingus dalykus. Ir tas 1,3% pasidalintoje nuorodoje būtent ir yra visos mirtys po paskiepijimo per 2 savaites. Neparašyta, ar smurtinės mirtys išimtos. Kai kas išima, kai kas palieka. Mirti sergant su COVID yra viena, COVID pasunkina bet kokios ligos eigą ženkliai. Skiepas taip pat gali pasunkinti ūminių ligų eigą, nes tai yra stresas organizmui, bet nereiškia, kad skiepas nužudė. Tą žmogų dvigubas espresso galėjo jau pribaigti. Klausimas, ar tokius iš viso reikia skiepyti, bet ne vakcinos veiksmingumas. Patvirtintiems skiepams atlikti visi tyrimai, kurie priklauso. O šiuo metu surinkta ir išanalizuota daugiau informacijos, nei bet kuriam kitam vaistui iki šiol patvirtintam ir naudotam. T.y. net ibuprofenui, kurį vartojo turbūt mažiau žmonių, nei skiepą, nėra surinkta nei tiek medžiagos, nei tiek analizių atlikta.
ZeroFM 2021-11-25 16:29
Nu va draugę jau logoninėn ryte paguldė ... Šešta para temp nekrenta. *immortal pasakyk kelių metų stebėjimų duomenys atlikti su vaikais kad parsidavusi farmacijos mafijai Europos vaistų agentūra dega žalia šviesą?
sub 2021-11-25 16:39
Nes sugebėjo baigti tik vidurinę, ir dar šiaip ne taip profkę, ir tai ne visi.
kukulis4 2021-11-25 17:02
Tavo drauge dvesia nuo skiepo, o as po abieju skiepu nejauciau absoliuciai nieko - kovoje uz ir pries kaip ir lygiosios