Naują tendenciją dėl COVID-19 stebintis garsus vokiečių virusologas įspėja: vien pasiskiepyti nebeužtenka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bruonius 2021-12-02 14:45
To SUB -> atleisk pasikartosiu, esi per kvailas, kad su tavim diskutuot. Jei tiki vadinamais "fact checkeriais" turi rimtų problemų su galva. To HardAxe -> Mane išbaninai taip pat tu?
sub 2021-12-02 16:06
Bent jau šį kartą taikliai pasivadino - niekas.
kestutisz 2021-12-02 17:04
"rusai puola" mušta korta jau senokai, gal dar tada kai visatos valdovui nepavyko tapt prezidentu ir iš ko net RimRam jau nusibodo šaipytis? O šiaip - gi vartotojas(ai) užkliuvo tik todėl, kad nuomonė neatitiko partinės linijos, tad viskas labai šališka.
HardAxe 2021-12-02 18:59
dauguma (visi kiti?) jau buvo užblokuoti anksčiau, tai tiesiog susikurdavo naują accountą. Man regis vartotojai "nesusidurdavo" laike. Figuravo 2 ip adresai, vienam teko koks 90% postų. Visi vartotojai dalinosi abu adresus ir joks kitas vartotojas nerašė iš tų adresų. Tai IP nėra dinaminiai. Troliai turėtų geresnį setup`ą, naudotu proxius, mobilų internetą ar kažkokiį kitokį spendimą. Norėčiau dar vieną kitą nuraminti, bet po tokio prakratymo nebesuvedu galų kas kaltas, o kas auka. Tai europietiškai reiškiu susirūpinimą ir siūlau vaikai, gyvenkime draugiškai.
Kirtiklis 2021-12-02 20:45
Pirmos komentaro dalies nekomentuosiu, čia sarkazmas ar kas ? Ar nori buti šmaikštus. Gauti ban'us ir kurtis ACC kas kartą nėra pagal taisykles. Ir čia off-topic jau.
Bruonius 2021-12-03 08:09
To HardAxe-> istorija kartojasi, todėl siulyčiau pasidomėt kas yra Niurnbergo procesas. Šita beprotybė kažkada baigsis ir prasidės kaltų ieškojimas. Savo postuose išsakiau ką žinau, ką galvoju ir ko reikėtų saugotis. Už tai, kaip spamo platinimą bgaunu BAN'a visam laikui, kitaip tariant pagaliu per galvą. Kaip moderatorius, turi turėti labai daug drąsos arba labai mažai smegenų.
sub 2021-12-03 08:46
"Savo postuose išsakiau ką žinau, ką galvoju ir ko reikėtų saugotis." - niekam neįdomu. Tavo žinios prastos, nes tiki visokiais fake profesoriais. Ką galvoji visiems px. Reikėtų saugotis tokių, kaip tu. Kaip moderatorius, Hardaxe turi labai daug drąsos, o tu mažai smegenų ir mažą pimpaliuką.
HardAxe 2021-12-03 11:21
vaikščiojai be kaukės. Aš niekada nesigailėsiu už blogus sprendimus, kurie praeityje su visa turima informacija/žiniomis atrodė geri.Tai buvo geriausias pasirinkimas toje situacijoje. O jei ateis kokia šūduva, kaip per skiepų paniką sukėlusį serialą, tada teks bėgti į kanadą...
kestutisz 2021-12-03 19:15
O tai galima jau į temą kažką bandyt diskutuot? :) Va asmeniškai labai sudomino "Naujausia dėlionės detalė yra ta, kad asmenys, jau persirgę COVID-19, turi galimybę užsikrėsti omikron" -emm tai man čia kažkaip labiau bijot pvz? Gi, kad skiepyti serga tai jau jokia ne sąmokslo teorija, ir be jokių omicronų. O dėl natūraliai persirgusių tik dabar kažkokių klausimų kyla?
Niemand 2021-12-03 22:12
Apie omikroną kol kas nėra beveik jokios info. Labai bijoti nereikia, nes jau būtų išlindę, o geriau ar blogiau už deltą tiesiog nežinoma ir nebus žinoma dar pora mėnesių. Įmanoma ir tai, kad šita versija gali užbaigti epidemiją, jei jos užkrečiamumas bus didesnis už deltos, o komplikacijos mažesnės (tokiu atveju beveik visi "pasiskiepytų" automatiškai persurgdami labai užkrečiama bet lengva versija). Bet koks žurnalisto straipsnis pgl apibrėžimą yra apeliacija į emocijas ir faktų iškraipymas. Taip veikia žurnalizmas. Jei nepatinka/nesugebi filtruoti "vandens", skaityk mokslinius straipsnius, pubmed atviras šaltinis...
HardAxe 2021-12-03 23:24
Gal pasitvirtinus tokiai versijai "apsimokėtų" kuo greičiau pašalinti visus suvaržymus ir leisti žmonėm persirgi, izoliuojant tik pačią jautriausią grupę?
Niemand 2021-12-04 12:19
Pasitvirtinus, taip, bet tokia sėkmė prieštarautu Merfio dėsniams