Rusų generolas abejoja dėl palydovų susidūrimo priežasčių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

meslinukas 2009-03-04 23:34
dabar nemanau, kad mum taip padaytų - gi ES + NATO... bet esmė tame, kad Rusija (patinka jum tai ar ne) tiesiog yra arčiau ir su ja daugiausiai prekiaujame. šiaip aš už žodžio laisvę, tai manau rėkavimas nėra labai jau blogas dalykas, tik gal tegu jis būna protingai panaudotas. 8) dalykas kuris man labiausiai nepatinka yra ... mano nuomone Amerika yra labiausiai sugadinta ir turbūt nebepataisoma valstybė. panašiai kaip Romos imperija - rasių, tautų, kultūrų, religijų, klanų, gaujų ir visokio kitokio velnio makalas, kuris jau seniai pūna iš vidaus - lygiai taip, kaip ir Romos imperija. jei pagalvotumėte, tai šios valstybės praktiškai vienodos, tik laikotarpiai skiriasi ir vergų nebėra... rusija irgi link to artėja, tik rusus vėl saugo senamadiškumas, tradicijos ir iš to išeinantis atsilikimas, ko visiškai neturi amerikonai. kitaip tariant - imperijos pūva iš vidaus. (pz, geraj čia suskėliau )
HiTech 2009-03-05 09:19
Kaip jos puna is vidaus?
Arns 2009-03-05 11:49
akivaizdu jog isivaizduoja esa svarbesnes nei yra, tad joms jokie istatymai negalioja, elgiasi vienaip, o daro kitaip, prastumineja savo klanams naudingus sanderiu vogdami is valstybes ir t.t
meslinukas 2009-03-05 15:09
kas padarys daugiau naudos valstybei.
Dvigubas nulis 2009-03-05 21:29
palydovais numušt Rusijos palydovus? Ot gera taktika! Iš Rusijos, matyt, perimt bando. Viską daryt ne protu, bet mastu
Arns 2009-03-06 01:03
dvigubas nulis, kvailesnio komentaro paremtais kvailais argumentais dar neteko skaityti sioje temoje. 1) atidziau domekis, net per lietuvos zinias ne karta buvo minima kad respublikonus labiausiai remia didziosios kompanijos, o is kur demokratai gauna pinigus tai is vis velniai zino(na sako sunesa zmones, Paksui irgi elgetos po 25k nese). O kiek isleidia per rinkimus? 2) veikiantis ar ne, bet palydovas valstybes nuosavybe, ypac jei jis kazkada buvo kariniams tikslams skirtas. Gal pamirsai kokie skandalai vyko kai kinai arba amerikieciai raketomis numusinejo savus nebeveikiancius palydovus? 3) Taip ir nesupranti jog jei cia buvo operacija, tai nebuvo tikslas numusti, o greiciausiai patikrinti, galbut si ta ismontuoti arba priversti palydova zombiu(tipo neveikia pagal skirdimo traektorijas, bet kuo puikiausiai kitos jo dar imanomos funkcjos funkcionuojancios jei prireiktu)
meslinukas 2009-03-06 14:28
pritariu Arns. bet net jei tikslas ir buvo numušti. tai koks skirtumas amerikonams - 500mil daugiau ar mažiau? tai gal ir savus neveikiančius palydovus neapsimokėjo numušti? - juk raketa kainavo, darbas žmonių kainavo, + nuolaužos. jie tai darė tam, kad prireikus galėtų tą patį pritaikyti kare. tai lygiai taip ir su tais palydovais galėjo būti - prireikus galės savu palydovu numušti kieno nors kito. tiesiog padarė taip tam, kad patikrintų teoriją ar tai galima praktiškai panaudoti ir viskas.
Dvigubas nulis 2009-03-06 16:43
Siūlyčiau pačiam atidžiau domėtis. 1.Jiems nerūpi tas finansavimas, nebent Lietuvos žiniasklaida norėjo išpūst tą reikalą. JAV "piliečiams" daug svarbiau GM, "žaliosios" technologijos, ir tokios nesąmonės kaip Gvantanamo kalėjimas. 2. Ne, nepamenu, kai vyko skandalas dėl Kinijos palydovų mušinėjimo. Tikriausiai, kad tokio ir nebuvo. Nuėjo viskas labai tyliai. 3. Oi, atsiprašau. Matyt, tu viską žinai. Gal kartais koks NASA vadovas pasakė, ar pats Obama?
Atejas 2009-03-07 02:50
Jei daug karines technikos orientuosis pagal GPS - tai prieso palydovo sunaikinimas bus nemazas zingsnis pergales link. Ateities karas jau matau vyks ne tik ant zemes, o ir orbitose, kur bus medziojami palydovai Paranoja to nelaikyciau, nes per daug maza tikimybe, kad palydovai butu susidure visiskai atsitiktinai.