Turino drobulė – ne klastotė, teigia ekspertas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-04-12 23:31
religioustolerance. org/sla_bibl1.htm va linkas
Anonymous 2009-04-12 23:45
galetumet uzdraust tokius kaip aha... ne komentarai, o izeidinejimai... vargsas vaikas, kad tevai neismoke mandagumo...gal as tuomet siek tiek pamokysiu.. zinok yra keletas taisykliu komentavimo ir siaip gyvenime.. 1) GERBK kiekvieno nuomone, jei manai, kad jis klysta, tai parodyk faktus, irodyk, kad yra kitaip, o saukdamas, kad jis durnas, parodai koks tu ispruses, nebent tu esi atestuotas psiciatras ir turi tokiu sugebejimu, kad is keliu zodziu gali pasakyt viska apie zmogu... 2) Savo nuomone visada argumentuok, siaip dazniausiai jei mokykla ne adaptuotiems zmonems, tai joje moko argumentavimo pagrindu, pasiklausk kada mokytojos, gal paaiskins. 3) Nesikeik, tiesiog parodai zema lygi, nieko daugiau, tavo kalba del to nepasidaro "kietesne"... sekmes gyvenime, linkiu dar daug ko ismokt... zinok dar nevelu ir tokiem kaip tau... o redakcijos atsiprasau uz komentara ne apie tema... bet jau nusibosta skaityt visokius tokius pasisakymus...
kionig 2009-04-13 00:41
Kad gyveno jis anksciau tai faktas, bet "TOP SECRET" islieka ta vadinamoji jo drobule ir jo atvaizdas, juk nieks nezino kaip jis atrodo, neliko jo jokiu paveikslu, taigi pagal kuri dievo isakima reikia melstis dievui, o ne stabui, paveiksleliui ar daiktui ? Pamirsau tuos dievo isakymus, nes jie man nereikalingi Greiciausiai vadinamasis Jezus buvo typiskas to meto zydas, kuris pasirode tinkamu laiku, tinkamoje vietoje, ir padare viska tinkamai O siaip linkiu sekmes tiriant ta tariamaja drobule, paziuresim kiek tas musu mokslas pajegus paaiskint tokius dalykus 8)
Anonymous 2009-04-13 00:54
Jezaus egzistavimo nepatvirtina jokie istoriniai saltiniai, yra visokiiu ten rasliavu, bet nei viena is ju nesuteikia irodymu, kad jezus tikrai buvo. O religiniai fanatikai, kurie sakys: jis tikrai buvo ir mokslininkai tai "irode", pasidomekite daugiau
Anonymous 2009-04-13 00:58
Despite his popularity and unquestioned existence, there is not the slightest bit of physical evidence to support a historical Jesus - no artifacts, dwelling, works of carpentry, or self-written manuscripts. All claims about Jesus derive from writings of other people. There occurs no contemporary Roman record that shows Pontius Pilate executing a man named Jesus. jeigu kas nores, issivers per vdu
Anonymous 2009-04-13 00:59
In addition, there is not a single contemporary (ie secular) piece of documentation that mentions Jesus. All documents regarding Jesus were written well after the alleged life of Jesus by either: unknown authors, people who had never met an earthly Jesus, or from fraudulent, mythical or allegorical writings. All reliable evidence for the historical actuality of Jesus Christ are purely hearsay.
Anonymous 2009-04-13 01:14
Biblija sako: "Therefore the Lord himself shall give you a sign; Behold, a virgin shall conceive, and bear a son, and shall call his name Immanuel." Reiskia turejo but aplamai ne Jezus, o Immanuelis... O prie ko Jezus tada? Ar nerado Emanualio tai tiko ir Jezus
kionig 2009-04-13 01:44
Gali buti ir taip, nesakau, kad as absoliuciai teisus, tai tik mano versija, bet siaip netikiu ir nekvarsinu per daug savo galvos
Anonymous 2009-04-13 08:56
Klausimas labai geras. Senasis Testamentas buvo iš tikrųjų ne nuo Dievo, o nuo nežemiškų būtybių. Senasis Testamentas nešė žmonėms pražūtį. Bet ten buvo pasakyta, kad ateis išgelbėtojas. Dievas išnaudojo šitai ir pasiuntė savo Sūnų, Kuris buvo sukurtas, kad padėtų žmonėms sunkiu periodu vystymosi. Bet tie, kurie skaitė Senajį Testamentą pamatė, kad daug kas neatitinka ir todėl nepripažino Jėzaus. Bet Jėzui patikėjo tie, kurie labiau girdėjo balsą sielos. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 09:17
Kaip nebėra? Satja Sai daro stebuklus. Grobovojus, Koperfildas (jeigu neklystu). Ir jeigu, kas pasako, kad matė stebuklą jį išvadina psichiškai nesveiku arba sako, kad tai buvo triukas koks nors. Nors stebuklų nėra, nes negali būti to, kas išeitų už ribų dėsnių Visatos Kūrėjo. Ir anksčiau žmogų labiau veikė stebuklai, nes žmogus mažiau žinojo. Taikos ir laimės!
Mitas 2009-04-13 11:06
Nepatingėjau ir išverčiau ankstesnių autorių angliškas citatas, nes vdu vertimas tikrai siaubingas. Nepatingėkit ir išverskit cituojamus šaltinius. Kai visi supras apie ką kalbama, diskusija bus prasmingesnė.
Anonymous 2009-04-13 11:12
Pirmas penkias knygas parase Moze girdedamas Dievo balsa.
Mitas 2009-04-13 12:01
http://www.youtube.com/watch?v=mKC4exHasrQ
Hmz 2009-04-13 12:11
kalbėjo Jėzus, yra blogesni už tavuosius? Ir vieni, ir kiti niekuo nesiremia, išskyrus norą, kad būtų taip ar anaip.
Anonymous 2009-04-13 12:16
Jis girdėjo ne Dievo Balsą, o balsą, kurį padarė nežemiškos būtybės. Dievo Balso neįmanoma išgirsti. Ką nori pasakyti Dievas pasako Dievo Sūnus (nors kiekvienas iš mūsų taip pat yra Dievo sūnus, bet Šitas Sūnus buvo sukurtas, kad padėtų mums). Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 12:43
O nauja testamenta parase siaip kokie (belenkas) ar Dievo balso girdedami? Jeigu ne Dievo balsa girdedami, tai kaip gali irodyti, kad ten yra tai, ko istikruju nori Dievas? + paaikink ta dali del emanuelio
Anonymous 2009-04-13 12:49
O kodel isgirsti Dievo balso neimanoma? Kas taip sake ir is kur jie zino? O dabr apie faktus. 1. Kaip jau mineta, turejo but ne jezus, o kitas pranasas 2. Jokiu irodymu apie jezu nera (see above) 3. Krikscionys meldziasi kitam Dievui Dievas yra vienas, ane? OK. Tai jeigu malda sako: sveika marija, dievo motina. Rieskia Jezus - Dievas. Sakydami sia malda jus lauzote pagrindini dievo istatyma (neturek kitu dievu, tik mane VIENA). 4. Kur yra kiti dievai? Tai jeigu visata sukure krikscioniu dievas, o kiti dievai yra, tai kas nusprende, kas bvutent musu dievas ja kurs? Sachmatais zaide pries visatos sukurima gal jie ir laimetojas gavo teise kurti viska?
Anonymous 2009-04-13 14:12
Evangeliją parašė Jėzaus mokyniai, kuriuos paveikė Šventa Dvasia. Kai juos paveikė Šventa Dvasia jie negalėjo surasti sau vietos ir pajuto poreikį aprašyti buvusius su Jėzumi įvykius. Šventa Dvasia jiems sužadino atmintį dėl ko jie geriau galėjo prisiminti įvykius. O Naująjį Testamentą jeigu neklystu parašė Jėzaus Kristaus pasekėjai, kurie nematė Jėzaus ir Jėzaus mokiniai. Bet jie parašė savo supratimą ir bet kas suprantantis Jėzaus žodžius kitaip galėjo visai su jais nesutikti. O žmonės pagalvojo, kad jie (Jėzaus mokiniai ir pasekėjai) negalėjo suklysti. „Jeigu ne Dievo balsa girdedami, tai kaip gali irodyti, kad ten yra tai, ko istikruju nori Dievas?“ Evangelija, aš jau rašiau, nėra tikslus parašymas, kas buvo tada. Anksčiau nebuvo diktofonų, todėl atsiminti visko žodis į žodį buvo neįmanoma. Įrodyti aš lyg nieko ir negaliu. Aš galiu tik paaiškinti. Emanuelis reiškia, jeigu neklystu, Tėvas ar Dievas. Kokią dalį tau paaiškinti? Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 14:24
Dievo Balso išgirsti neįmanoma, nes tai Dievui yra labai grubus pasireiškimas. Dievas panašus į Saulę. Kaip Saulė gali kažką pasakyti? Jis neturi nei burnos nei balso stygų, iš kur Jis išleis Tą Balsą? Ir dar jeigu tarkim ir galėtų Dievas kažką pasakyti, tai iš dangaus išgirdęs žmogus Balsą labai išsigąstų ir tada jis klausytų dėl baimės Jo. O siela vystosi dėl laisvės pasirinkimo, tada jo būtų susiaurinta laisvė pasirinkimo. Dievas yra vienas. Visatą sukūrė ne žmonių Dievas, o Apsoliutas (Materialaus Pasaulio Kūrėjas). Dievas yra Apsoliuto Sūnus. Nėra jokių kitų dievų. Yra tik du Kūrėjai Visatoj: žmonių sielų Kūrėjas (Dievas) ir Visatos Kūrėjas (Apsoliutas). Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-13 14:25
O nieko nesi girdėjęs apie Šventąją trejybę: Dievas Tėvas, Dievas Sūnus, ir Dievas Šventoji dvasia?