Turino drobulė – ne klastotė, teigia ekspertas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-04-13 19:56
Priestarauji mokslui vel. Žmogus (lot. Homo sapiens sapiens) – dvikojis primatas, priklausantis hominidų šeimai ir žinduolių klasei. Surask enciklopedijoje kur parasyta zmogus yra siela, o ne kunas + neatsakei i klausimus apie isakymus ir pan, vnz, pasigilink, perskaityk testamentus, ir suprasi, kad cia pasaka yra
Anonymous 2009-04-13 20:40
Apie tai, kad Biblija liko nepakitusi per du tūkstančius metų galime spręsti iš citatos: Aš sakau kiekvienam, kuris girdi šios knygos pranašystės žodžius: "Jeigu kas prie jų ką pridės - Dievas jam pridės aprašytų šioje knygoje negandų. Ir jeigu kas atims ką nors nuo šios pranašystės knygos žodžių - Dievas atims jo dalį iš gyvenimo knygos ir šventojo miesto, kurie aprašyti šitoje knygoje„.
Anonymous 2009-04-13 20:46
Nuoroda apie įvairius klausimus susijusius su biblija: 1) Lietuviu kalba gotquestions. org/Lietuviu/ 2) Anglu kalba gotquestions. org/ P.S Norėdami įeiti į puslapį pašalinkite nuorodose tarpus Telaimina kiekvieną Dievas ir suteikia kiekvienam išminties per Jėzų Kristų
Anonymous 2009-04-13 21:35
Sis tavo teiginys kartu su kitu tavo teiginiu, jog negalima isgirsti Dievo balso man sudare tokia nuomone, jog Dievas neturi absoliuciai jokios sasajos su siuo pasauliu ir, kad zmogus teigiantis girdejes Dievo balsa ir panasiai yra melagis, tuo paciu ir 10 Dievo isakymu tera zmogaus ismastymai, o ne Dievo sukurta absoliuti tiesa. Kitaip sakant bent koks Dievo veiksmu apsireiskimas yra nesamone ir mes tuo negalime tiketi(kad ir nekaltos mergeles apvaisinimas, juk vistek turejo jis ja kazkaip paveikti, bet juk jis to negali niekaip padaryti). Ar kazka ne taip supratau?
Anonymous 2009-04-13 22:15
Kad toks Jėzus galėjo egzistuot - pilnai tikiu.Bet,kad jis buvo tikras aferistas,man abejonių nekyla.Žmogelis buvo protingas,priskiedė visiems,kad jo tėvelis kažkas aukščiau,ir iš to neblogai pinigo pasidarė.Dar ir dabar jo tesėjai t.y. bažnyčia pinigus daros,gyvena haliavai,valgo haliavai,prausiasi haliavai...Ech.Religija - didžiausia afera nuo neatmenamų laikų,ypač katalikybė...
Anonymous 2009-04-13 22:56
Dievas veikia per zmones. Cia pateikiau keleta pavyzdziu apie malda. Jei tu pradesi melstis, pavyzdziui, kad nori naujos masinos, o tam neturi pakankamai pinigu, naujausia masina neatsiras tiesiai pries nosi, atsiras koks nors zmogus pazystamas arba ne ir pasiulys uz priimtina kaina ar su kokiom lengvatom nusipirkti masina, kuria tu galesi ipirkti. Dar vienas pavyzdys, jei meldiesi del naujo darbo, Dievas taip pat veikia per kitus. Kiti asmenys gali paskambinti ir pasiulyti darba ta pacia minute, kai esi maldoje. Malda yra galinga. Todel galime istiknti, kad Dievas tikrai pades kiekvienam tiktinciajam, jei tik jis prasys Dievo pagalbos.
Anonymous 2009-04-14 00:01
Jeigu gali, tada pasimelsk, kad Dievas pasirodytu visam pasauliui per tv ir neliktu setono pasaulyje
Anonymous 2009-04-14 00:12
Nori pasakyt, kad Dievas padeda tik padlaiziam? Jam nesvarbu koksai mano charakteris ir visa kita, as teturiu jam pabuciuot subine ir Jis man duos viska ko noriu? As tai ta meldimasi suprantu kaip subines buciavima vardan naudos sau.
Anonymous 2009-04-14 00:20
Nors nesutinku del tokio meldimosi (ale kad viska duos Dievas, jeigu tik paprasysi), noriu pasakyti stai ka: Kazkada suabejojes krikscionybe meldziausi ir prasiau dievo, kad parodytu kokiu zenklu ar siaip apsviestu ir patvirtintu ar paneigtu fakta, kad buvo jezus ir pan. Taigi, jeigu dar nesupratai, as jezum nebetikiu ir visa ta religija. Kadangi paprasius Dievo info, man jis ja suteike. Tad siulau ir tau paprasyti to paties, pradeti googlinti (anglu kalba) ir apsisviesti sekmes
Anonymous 2009-04-14 08:11
Žiūrint kaip žiūrėsim, kai kada kūną vadina žmogumi, nes nėra kito termino paprasto. Bet jeigu žmogus tik kūnas, tai kam tada reikėjo atsirasti tokiems pasakymas: „Kaip tapti žmogumi?“, „Nežmogiškas poelgis“? Senajame Testamente yra tiesos, todėl Jėzus Kristus citavo kartais Senąjį Testamentą, bet Jis citavo tai, kas buvo Tiesa arba tai, kas neprieštaravo Dievo Dėsniams. Pavyzdžiui Senajame Testamente parašyta „Ką Dievas sujungė žmogus teneperskiria“. Tai yra tiesa, todėl Jėzus ir pasakė šitą Senojo Testamento Citatą. O kas neatitiko Dievo Dėsnių Jėzus keitė. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-14 08:36
Beveik teisingai supratai. Jeigu vyras apvaisina moterį ir jie du yra žmona ir vyras, tada nieko ten nuodėmingo nėra. Aš nežinau dėl ko Marija tapo nėščia, bet spėju, kad šventi broliai taip padarė, kad ji taptų nėščia arba Dievas kažkaip Ją paveikė. Nežemiškos būtybės taip vaikus ir gimdo, kaip pagimdė Marija Jėzų. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-14 08:44
Dievas kiekvienam žmogui duos to, ko jam reikia nepriklausomai nuo to prašys tas žmogus Jo pagalbos ar ne. Malda reikalinga, kad būtų sustiprintos besimeldžiančio žmogaus Jėgos. Jeigu žmogus paprašė maldoje „Dieve, duok milijoną“ ir atsiras tas milijonas litų, tai ne Dievas pasiuntė jam milijoną. Tai greičiausiai nežemiškos būtybės pasiuntė. Jeigu Dievas siunčia pinigus, kam tada Jėzui Kristui reikėjo minėti mamoną? Koks jo vaidmuo tada visai neaišku, jeigu Dievas tvarko ir materialias vertybes ir dvasines? Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-14 08:52
Dievas myli visus savo vaikus vienodai. Kaip Saulė šviečia vienodai į nusidėjėlį ir į teisųjį, taip ir Dievas siunčia Savo Palaimą vienodai, ir skriaudikui, ir skriaudžiamam. Bet tas, kas nuoširdžiai meldžiasi tas daugiau gauna Dievo Palaimos, nes jo siela tampa atviresnė ir į ją patenka daugiau Palaimos, per prievarta Dievas negali prigrūsti Savo Palaimos. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-14 11:03
Tai dabar visi skarmalai beigi daigtai ish to laikotarpio gali buti laikomi kristaus irodymu ?
Anonymous 2009-04-14 11:06
Jeigu dievas mus myli vienodai, tada pragaro nera. Argi issiustum savo mylima zmogu i pragara visa gyvenima kankintis vien todel, kad jie tavim netikejo ir neige?
Mitas 2009-04-14 12:18
Dėl to, kas rašoma biblijoje, galima diskutuoti ir diskutuoti. Tačiau reikia pastebėti, kad tikintis gyvena žymiai ramiau nei netikintis. Pastaris nuolat iškelia tuos pačius klausimus, neranda atsakymo arba pats jį sugalvoja, tačiau jo tas netenkina ir jis vėl ir vėl grįžta prie to paties klausimo. Užburtas ratas. Tuo tarpu tikintis tiesiog tiki ir neuždavinėja jokių klausimų. Tad jei mąstymą laikysime energija, tai netikintis jos iššvaisto daug daugiau nei tikintis Ir nepamirškime, kad straipsnio tema = diskusijų tema - Turino drobulė
Mitas 2009-04-14 12:23
Ir dar, mano manymu, niekas į pragarą neis. Jėzus (berots, kai buvo prikaltas ant kryžiaus) yra pasakęs: „atleisk jiems, Viešpatie, jie nežinojo ką daro“. Čia lygiai tas pats, kai žmogus padaro nusikaltimą pats to nesuvokdamas. Tokiu atveju jis laikomas nepakaltinamu ir išvengia bausmės. Manau tą patį turėjo omenyje ir Jėzus, kad jį supantys žmonės nesugeba įvertinti savo veiksmų. Tai reiškia, kad jie „nepakaltinami“. Nepakaltinamas žmogus negali atsakyti teisme ir pan. - „atleisk jiems, Viešpatie, jie nežinojo ką daro“.
Anonymous 2009-04-14 12:40
Dievas į pragarą žmonių nesiunčia, žmonės patys sau pragarą kuria. Kad kažkas Dievu netikėjo nereiškia, kad jis būtinai pateks į pragarą. Žmogus, kuris prarado bet kokią galimybę vystytis keliaują į sluoksnį juosiantį Žemę, kuris yra arčiau Žemės paviršiaus. Dėl jo vaizduotės susikuria toks pasaulis, kuris priklauso nuo jo prikauptos patirties, jis mato ji realiu. Jeigu žmogus matė gyvenime visus kaip nusikaltėlius, teroristus, kurie jį persekioja, tada po mirties jam atrodo, kad jį persekioja teroristai ir nusikaltėliai, kurie nori jį užmušti. Kuo žmogus prikaupė daugiau neigiamų išgyvenimų sieloje, tuo sunkiau jam yra po mirties kūno. Žmogui yra supratimas, kad šitie sunkūs išgyvenimai išnyks, kai jis papuls į kūną, todėl jis norėtų, kad ir į kiaulės kūną papulti, kad nereikėtų jam kentėti. Bet yra nepavojingumas: kad ir kiek jis kankintųsi nuo šito jo sielai jokios žalos nedaroma. Kai bus nugalėtas velnias sielos esančios pragare patirs antrą mirtį: iš jų bus ištrinta visa prikaupta patirtis ir paskui atsiras naujas žmogus, bet ankstesnis išnyks. Todėl kol yra velnias, kiekvienas iš mūsų gali nugarmėti į nebūtį, bet štai, kada jis bus nugalėtas žmogus įgaus tikrą nemirtingumą. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-04-14 13:13
Nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia. Galima tada as tiesiog perfrazuosiu tavo minti: tie, kurie nemasto ir nesigilina i religija, tiki ir jiems ok. O tie, kurie pradeda kapstytis giliau...
Anonymous 2009-04-14 13:15
Nuo siol, gersiu tik Absoliuta, atverei man akis, dekui