Sveikatos programa leis gydytojams užtikrinti išlaidų skaidrumą  (0)

Nesiekianti pelno, nepriklausoma organizacija „Premera Blue Cross“, įsikūrusi Vakarų Vašingtone, diegia internetinę sistemą, padėsiančią užtikrinti išlaidų skaidrumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Septyniose Vašingtono klinikose jau įdiegta sistema „Provider POS Direct system“. Tai internetinės kompanijos „The TriZetto Group“ sukurta programa, leidžianti gydytojams nustatyti pacientų finansinius įsipareigojimus, padedanti priimti finansinius sprendimus, susijusius su sveikatos priežiūra ir leidžianti gydytojams pateikti elektroninius reikalavimus. Tai pagreitins apmokėjimą už suteiktas paslaugas.

„Programos įgyvendinimas buvo sklandus. Mes džiaugiamės, jog ši sistema taip gerai veikia jau nuo pat pradžių, - sakė „Premera“ IT strategijų ir verslo paslaugų viceprezidentas Dave Young. – Programą lengva nustatyti, naudoti ir tobulinti. Mūsų tikslai, kurių siekiame įgyvendindami ją, apima siekį pagerinti sveikatos apsaugos skaidrumą klientams ir apmokėjimo efektyvumą. Ankstyvosios šios platformos apžvalgos buvo įvertintos teigiamai“.

Šia programa galima naudotis „Premera“ svetainėje. Joje paskaičiuojamas paciento finansinis įsipareigojimas: įtraukiamas visas mokestis, mokesčio koregavimas (pavyzdžiui, nuolaida), neįtrauktos išlaidos, atskaitymo mokestis ir pan. Gydytojas ir pacientas, naudodami šią programą, gali iš anksto aptarti įvairias gydymo galimybes ir pasirinkti veiksmų eigą.

„Ši programa labai išskiria organizaciją „Premera“ klientų akyse, - sakė „TriZetto“ tinklo valdymo viceprezidentas Dave Pinkert. – Dabar gydytojai gali tiksliai suskaičiuoti paciento finansinį įsipareigojimą ir išvengti pretenzijų. Biuro darbuotojai gali pranešti pacientui, kiek jis yra skolingas, leidžiama pasirinkti ar iš karto sumokėti visą sumą, ar sudaryti asmeninį įmokų planą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)